Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Административна комисия |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
summerborn |
| ||
Гост | Това, което е обявено като решение е цялата истина, само истината и нищо друго освен истината. Естествено че няма да крием терени, които са одобрени. Строителния все още не е отпаднал окончателно. Какво ще стане обаче не знам. | ||
Най-отгоре | | ||
Le1bala |
| ||
Гост | Sobieski написа ... ... Иордан Иовков са игрищата на училище Иордан Иойвков което е в Изгрев ..... Каде по-точно е Училището, че там не ги знам много добре училищата ...... c(: | ||
Най-отгоре | | ||
summerborn |
| ||
Гост | ААААААААААААААА Господи Днес пиша 1000014245365-тото лично съиобщение че подмяна на картотека става чрез мейла и пращане отново на попълнената бланка Ако още някой ми прати поща или лично - аре да смените еди кой си Ще хвана самолета и ще дойда до БГ да го удуша | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | аз искам да попитам за ВХТИ дали ще стне със сигурност все пак това е игрище в рамките на университета и дали не се ползва събота и неделя от студентите там | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | всички игрища са в рамките или на университети или на училища на всички се играе събота и неделя трябва да се вместим някак си за това и терените са повече ще видим къде ще можем да играем най-безпроблемно Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
bAcaRd! |
| ||
Гост | ji написа ... всички игрища са в рамките или на университети или на училища на всички се играе събота и неделя трябва да се вместим някак си за това и терените са повече ще видим къде ще можем да играем най-безпроблемно На княза :D | ||
Най-отгоре | | ||
plamenski |
| ||
Гост | bAcaRd! написа ... ji написа ... всички игрища са в рамките или на университети или на училища на всички се играе събота и неделя трябва да се вместим някак си за това и терените са повече ще видим къде ще можем да играем най-безпроблемно На княза :D А след,като Л.Каравелов е удобрено,защо всички се блъскат за Княза.Там не е по лошо! | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | и на медика съще не бих казал че е толкова зле само незнам там как е с графика дали е редовно посещавано в събота и неделя | ||
Най-отгоре | | ||
summerborn |
| ||
Гост | Момчета, игрищата са одобрени, оценени и разгледани от комисията. Всички пречки за взети предвид. Комисията заедно с УС и Слави Жеков разгледаха около 20 терена в Бургас и зибраха тези. | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | plamenski написа ... bAcaRd! написа ... [/quote1204063862] На княза :D А след,като Л.Каравелов е удобрено,защо всички се блъскат за Княза.Там не е по лошо! ми защото игрището е по-чисто поне при мен е така прав си не е по-лошо не в никакъв случай не е и по-додре ! gfef:) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|