Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство

<< Предишна тема | Следваща тема >>
Административна комисия
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Темата е затворена
Автор Отговор
Пламенски
пн май 26 2008, 16:39
Гост
summerborn написа ...

Въобще не е безмислен.
С удоволствие ще приемем всякаква помощ във вторник, 27-ми май 20:00 часа на игрището в училище Любен Каравелов по първо слагане на мрежите, роазмеряване и така нататък.

ЕЕее бравос момчета.Най-накрая отговор на моето предложение за боята и валяците в една друга тема
Най-отгоре
summerborn
пн май 26 2008, 16:51
Гост
Ако донесеш боя четки и въже за водач, ще ти позволим да очертаеш терена. Аз ще ти помогна.
Организираме бригада. Всеки, които иска да помогне е добре дошъл. После ще пием бири мири някъде.
Най-отгоре
Пламенски
пн май 26 2008, 22:31
Гост
summerborn написа ...

Ако донесеш боя четки и въже за водач, ще ти позволим да очертаеш терена. Аз ще ти помогна.
Организираме бригада. Всеки, които иска да помогне е добре дошъл. После ще пием бири мири някъде.

Ще ви стискам палци от Софето....Сори! Пък знам ли може и да се върна!

[ Редактирано пн май 26 2008, 22:31 ]
Най-отгоре
Latino_Heat
пн май 26 2008, 22:45
Гост
summerborn написа ...

После ще пием бири мири някъде.

там съм титуляр
Най-отгоре
lazurboy
пт юни 06 2008, 11:39
Гост
абе хора часовете от мачовете поне малко ги саобразяваите и със часовете на мачовете на европеиското сега в субота спокоино може първият мач да е от 17.00 а втория от 18.15 , даите да се замислим за по разумни часове и ако може направо от този кръг да има промени
Най-отгоре
Slimky
пт юни 06 2008, 13:02
Гост
Зелената лига е по-важна от Европейското :P
Най-отгоре
sn
пт юни 06 2008, 14:00
Гост
да бе да :) хахаха вместо Мишел Платини да се събере с своите "приятели" в УЕФА и да вземат решение относно техните часове да са съобразени с тези от Зелената Лига ние ще се съобразяваме! Те губят като най-верните и пияни фенове няма да могат да наблюдават мачовете от шфейцарските Алпи! дори К.Роналдо, Погребняк, Канаваро се правят на контузени за да си стоят в хотела и да гледат мачовете от Лигата по телевизора! :)
Най-отгоре
Пламенски
пт юни 06 2008, 14:44
Гост
И аз си мислех за часовете на мачовете.Има възможност да се коригират, но....не мисля, че може да се случи.
Най-отгоре
rado4eu
пт юни 06 2008, 15:01
Гост
Поне за следващите кръгове. Този го пишем бегал.
Най-отгоре
summerborn
пт юни 06 2008, 15:23
Гост
Има всичко на всичко три мача от 19:00 от европейското:

7-и Юни 19:00 Швейцария - Чехия
8-и Юни 19:00 Австрия - Хърватска
14-ти Юни Швеция - Испания.

От всички тези мачове, може би само първия е проблемен за цял един участник от лигата! И това съм аз. Все пак съм единствения с Чешки паспорт в лигата!

Само не ми казвайте че точно тези три мача чакате с нетърпение.

Промени на програмата няма да има!
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF