Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Административна комисия |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
Пламенски |
| ||
Гост | summerborn написа ... Въобще не е безмислен. С удоволствие ще приемем всякаква помощ във вторник, 27-ми май 20:00 часа на игрището в училище Любен Каравелов по първо слагане на мрежите, роазмеряване и така нататък. ЕЕее бравос момчета.Най-накрая отговор на моето предложение за боята и валяците в една друга тема | ||
Най-отгоре | | ||
summerborn |
| ||
Гост | Ако донесеш боя четки и въже за водач, ще ти позволим да очертаеш терена. Аз ще ти помогна. Организираме бригада. Всеки, които иска да помогне е добре дошъл. После ще пием бири мири някъде. | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | summerborn написа ... Ако донесеш боя четки и въже за водач, ще ти позволим да очертаеш терена. Аз ще ти помогна. Организираме бригада. Всеки, които иска да помогне е добре дошъл. После ще пием бири мири някъде. Ще ви стискам палци от Софето....Сори! Пък знам ли може и да се върна! [ Редактирано пн май 26 2008, 22:31 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Latino_Heat |
| ||
Гост | summerborn написа ... После ще пием бири мири някъде. там съм титуляр | ||
Най-отгоре | | ||
lazurboy |
| ||
Гост | абе хора часовете от мачовете поне малко ги саобразяваите и със часовете на мачовете на европеиското сега в субота спокоино може първият мач да е от 17.00 а втория от 18.15 , даите да се замислим за по разумни часове и ако може направо от този кръг да има промени | ||
Най-отгоре | | ||
Slimky |
| ||
Гост | Зелената лига е по-важна от Европейското :P | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | да бе да :) хахаха вместо Мишел Платини да се събере с своите "приятели" в УЕФА и да вземат решение относно техните часове да са съобразени с тези от Зелената Лига ние ще се съобразяваме! Те губят като най-верните и пияни фенове няма да могат да наблюдават мачовете от шфейцарските Алпи! дори К.Роналдо, Погребняк, Канаваро се правят на контузени за да си стоят в хотела и да гледат мачовете от Лигата по телевизора! :) | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | И аз си мислех за часовете на мачовете.Има възможност да се коригират, но....не мисля, че може да се случи. | ||
Най-отгоре | | ||
rado4eu |
| ||
Гост | Поне за следващите кръгове. Този го пишем бегал. | ||
Най-отгоре | | ||
summerborn |
| ||
Гост | Има всичко на всичко три мача от 19:00 от европейското: 7-и Юни 19:00 Швейцария - Чехия 8-и Юни 19:00 Австрия - Хърватска 14-ти Юни Швеция - Испания. От всички тези мачове, може би само първия е проблемен за цял един участник от лигата! И това съм аз. Все пак съм единствения с Чешки паспорт в лигата! Само не ми казвайте че точно тези три мача чакате с нетърпение. Промени на програмата няма да има! | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|