Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Административна комисия |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
Пламенски |
| ||
Гост | summerborn написа ... Има всичко на всичко три мача от 19:00 от европейското: 7-и Юни 19:00 Швейцария - Чехия 8-и Юни 19:00 Австрия - Хърватска 14-ти Юни Швеция - Испания. От всички тези мачове, може би само първия е проблемен за цял един участник от лигата! И това съм аз. Все пак съм единствения с Чешки паспорт в лигата! Само не ми казвайте че точно тези три мача чакате с нетърпение. Промени на програмата няма да има! Абсолютно.За тези мачове говорех! Ама, като се замисля на Л>К> стейдиъм ще се играе доста по интересен мач....пък и аз ще го свиря....Значи не е болка за умиране.... | ||
Най-отгоре | | ||
rado4eu |
| ||
Гост | Е па как. Кой не иска да гледа прословутите "чешки улички" или пак "шахматиски изпълнения" или ла фурия ... rfger:) То това са едни от отборите диктуващи модата във футбола.Не ги подценявайте. frff:) | ||
Най-отгоре | | ||
lazurboy |
| ||
Гост | ко ли ви предлагам като знам че по спекла комисия няма е сигурно на бангладеш може би | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | et4:) Пак става весело... Сякаш някой ви кара насила да сте в Зелената лига. Като ти се гледа мач - взимаш ракийка и мезета и гледаш европейското. Като ти се играе мач - играеш в Зелената лига. Не може винаги да е удобно за всички. Понякога пропускаш или едното или другото... [ Редактирано пт юни 06 2008, 21:23 ] | ||
Най-отгоре | | ||
lazurboy |
| ||
Гост | ами кво да направя че съм максималист искам и двете а това че вие не може да го осигурите е във ваш минус , но аз така или инъче ще съм на мача на нашите и само грииин тим але 54y45g3P | ||
Най-отгоре | | ||
summerborn |
| ||
Гост | Има сензационна новина на сайта на лигата! | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | значи според този коеф. ако играем за купата първия ни мач ще е с олимпик изгрев п.п.виктори и петите имат ли право да учавстват в мачовете за купата | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | формата на купата още не е утвърден но жребия при всички случаи ще е дирижиран голяма е вероятността отборите в първия етап да са разделени на групи по подобие на европейските клубни турнири в турнира за купата ще могат да участват и нови отбори така че е много рано някой да опитва да разгадае кой отбор срещу кой ще играе Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
Decimator |
| ||
Гост | Без да се заяждам, но не съм чувал за такава практика по изчисляване на коефиценти. Погледнете как се смятат клубните коефиценти в УЕФА, на база последните 5 години. Всеки нов отбор, влязъл в ранглистата получава 4 нули за предходните 4 години, когато не е съществувал и коефицента си за текущия сезон. На практика при нас, това означава на новите отбори досегашния коеф да се дели на 2 ( 2 издания на Лигата ). Друг е въпросът колко трябва да е коеф на А група. | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | моля разясни по-подробно предложението си за смятане на коефицентите нещо не разбрах защо на новите отбори трябва да им се дели на 2 а на старите не не е ли достатъчно за новите просто нулата която получават за предишни участия иначе за мен няма проблем че ти не си чувал за такова изчисляване на коефиценти не смятам че е фатално Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|