Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Административна комисия |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
Decimator |
| ||
Гост | Тук нова Уефа ли ще си правим?! Нов Отбор - 0 0 0 0 3.14 Това са съответно коеф на Нов Отбор за последните 5 години в УЕФА. Средният коеф е (3.14 + 0 + 0 +0 +0) / 5 = 0.628 Същото и и при нас - Нов Отбор - 0 3.14 ( 2 издания на Лигата ) Коеф = ( 3.14 + 0 ) / 2 = 1.57 Нарича се средно аритметично и се учи до 4 клас. | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | ами май ти измисли нова УЕФА погледни тук -ВРЪЗКА- и тук -ВРЪЗКА- и тук -ВРЪЗКА- и тук -ВРЪЗКА- коефициента се смята от сбора никакво делене няма [ Редактирано пн юни 09 2008, 23:05 ] Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | Decimator написа ... Тук нова Уефа ли ще си правим?! Нов Отбор - 0 0 0 0 3.14 Това са съответно коеф на Нов Отбор за последните 5 години в УЕФА. Средният коеф е (3.14 + 0 + 0 +0 +0) / 5 = 0.628 Същото и и при нас - Нов Отбор - 0 3.14 ( 2 издания на Лигата ) Коеф = ( 3.14 + 0 ) / 2 = 1.57 Нарича се средно аритметично и се учи до 4 клас. Баси майката.Нвремето тати казаваше да уча математика, а аз....... Тва ПИ що е там? | ||
Най-отгоре | | ||
summerborn |
| ||
Гост | Всеки отбор си има коефицент за всяка година от както лигата съществува( 2 години). Ако не е участвал в предния сезон получава нула, вземете една елка и сметнете. Има сумиране на коефицента от всяка година. Няма никакъв смисъл да се слагат нули за последните 5 години, тъй като лигата съществува от две. С три нули в повече или по-малко положението ще е същото. Коефицентите ще се събират за последните 5 години принципни ама като направим 5 години Зелена лига. Аре не ме карайта да пиша повече а мислете малко. Иначе райският газ кърти мивки! | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | summerborn написа ... ............. Иначе райският газ кърти мивки! Хахаха,яко мифки!К'во е туй? | ||
Най-отгоре | | ||
ultra |
| ||
Гост | момче мачовете от 22ри ,който са в княза не могат ли да се преместят за 21ви защото в неделя има мач на нафтата и мисля да ходя??? | ||
Най-отгоре | | ||
Slimky |
| ||
Гост | да, добре ще е да се измисли нещо по този въпрос но ако имам възможност да ида на мача в Пловдив въобще няма да се замисля за служебната загуба | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | шги избиим Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
lazurboy |
| ||
Гост | призовавам всички комисии да следят по стриктно за правилата и организацията в лигата , последният мач които ръководех беше с ниво на организация равно на нула делегата не доиде за което трябва да буде наказан , нямаше мрежи - маината му , двата отбори бяха с бели екипи съответни трябваха потници - нямаше ,благодарение на бързата реакция на стрелите които намериха собствени светлоотразителни жилетки , благодаря и на д. кършев че се нави да буде делегат тои донесе и от собствените си протоколи , бях на границата дали да не се играе този мач но желанието и ентусиазма на двата отбора едни от наи сериозните и силните в лигата ме накараха все пак да има мач | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | за съжаление нито едно от тези неща не е описано в протокола все още в комисиите нямаме гадатели и ясновидци които да хвърлят боб за да разберат какво е станало и ако не напишете в протокола няма как да разберем какво се е случило на мачовете Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|