Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Административна комисия |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
summerborn |
| ||
Гост | АК не отговаря за делегата, потниците и мрежите. | ||
Най-отгоре | | ||
lazurboy |
| ||
Гост | да затова ви го пиша сега протокол даже въобще нямаше да има драги мои организатори ако не бях накарал каршев да стане делегат така че вземете си критиките и недеите да прехвърляте вината на нас пук и кво от това като не е написано на протокола тук да не сме бфс , нали трябва да се поучаваме от грешките си и да си помагаме взаимно | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | кво като е нямало делегат и мрежи и потници тук да не сме бфс че да трябва всеки път да има през 5 мин някой нещо претендира ако тръгнем да се занимаваме с всяко писание във форума цял ден ще разследваме аз някой форуми не ги чета изобщо ще се занимаваме само с официално подадени жалби и оплаквания като е имало нередност и сте забравили да го пишете в протокола не е проблем като съдия на мача да напишеш един имейл до СК и ДК в който да обясниш подробно какво е станало за да се вземат мерки пак ти казвам че в комисиите не сме гадатели не може да казваш "що не сте взели мерки" като изобщо не си казал на никой че нещо не е било наред за мен до преди малко в този мач всичко е било точно и нормално първо подай доклад с нередностите после мрънкай по форума че някой не си е свършил работата защото този който не е свършил своята си ти половината от проблемите в лигата идват от това че хората виждат разни тъпотии по мачовете но никой нищо никъде не казва и след 2 седмици някой редовно скача с някое "абе то преди 20 дена на единия мач нещо не беше наред" ми що не каза ве фейс що не написа в протокола защо не пусна жалба по имейла до комисиите [ Редактирано пт юли 04 2008, 14:03 ] Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
lazurboy |
| ||
Гост | хубаво господин'ПРОТОКОЛ'другия пут ще пиша в протокола щом само на него вярваш , че то начи мога да си пиша там квото си искам еи сега ще стане весело даите ми само мачове ще има пачанга | ||
Най-отгоре | | ||
ReLoaD |
| ||
Гост | Хахаха Румба луд rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
rado4eu |
| ||
Гост | Лаз не се пали, човека е прав. Ако вземат да четат всичко на кой да вярват-тука се закачаме, бъзикаме, дразним, така че следващият път пиши по реда и това е. Пък и това и преди е казвано-сл.лица и капитаните да пишат / ако не могат-не знам/. rfger:) [ Редактирано пт юли 04 2008, 15:10 ] | ||
Най-отгоре | | ||
lazurboy |
| ||
Гост | ех чак пък луд повече ми харесва по малко нормален fbhd:) | ||
Най-отгоре | | ||
lazurboy |
| ||
Гост | еи не исках да се издавам , но евала радо разкри ме аз наистина немога да пиша ха ха ха тука диктувам на един от вкъщи и затова съм толкова отворен et4:) | ||
Най-отгоре | | ||
rado4eu |
| ||
Гост | Лаз не съм имал впредвид тебе. j7jk:) Със закачките за последния мач свърших отдавна. rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
lazurboy |
| ||
Гост | ок е аз такова за маитапа j7jk:) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|