Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство

<< Предишна тема | Следваща тема >>
Административна комисия
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Темата е затворена
Автор Отговор
summerborn
пт юли 04 2008, 12:56
Гост
АК не отговаря за делегата, потниците и мрежите.
Най-отгоре
lazurboy
пт юли 04 2008, 13:15
Гост
да затова ви го пиша сега протокол даже въобще нямаше да има драги мои организатори ако не бях накарал каршев да стане делегат така че вземете си критиките и недеите да прехвърляте вината на нас пук и кво от това като не е написано на протокола тук да не сме бфс , нали трябва да се поучаваме от грешките си и да си помагаме взаимно
Най-отгоре
ji
пт юли 04 2008, 13:58

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
кво като е нямало делегат и мрежи и потници
тук да не сме бфс че да трябва всеки път да има

през 5 мин някой нещо претендира
ако тръгнем да се занимаваме с всяко писание във форума цял ден ще разследваме
аз някой форуми не ги чета изобщо
ще се занимаваме само с официално подадени жалби и оплаквания

като е имало нередност и сте забравили да го пишете в протокола не е проблем като съдия на мача да напишеш един имейл до СК и ДК в който да обясниш подробно какво е станало за да се вземат мерки

пак ти казвам че в комисиите не сме гадатели
не може да казваш "що не сте взели мерки" като изобщо не си казал на никой че нещо не е било наред
за мен до преди малко в този мач всичко е било точно и нормално
първо подай доклад с нередностите после мрънкай по форума че някой не си е свършил работата
защото този който не е свършил своята си ти

половината от проблемите в лигата идват от това че хората виждат разни тъпотии по мачовете но никой нищо никъде не казва
и след 2 седмици някой редовно скача с някое "абе то преди 20 дена на единия мач нещо не беше наред"
ми що не каза ве фейс
що не написа в протокола
защо не пусна жалба по имейла до комисиите

[ Редактирано пт юли 04 2008, 14:03 ]

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
lazurboy
пт юли 04 2008, 14:58
Гост
хубаво господин'ПРОТОКОЛ'другия пут ще пиша в протокола щом само на него вярваш , че то начи мога да си пиша там квото си искам еи сега ще стане весело даите ми само мачове ще има пачанга
Най-отгоре
ReLoaD
пт юли 04 2008, 15:06
Гост
Хахаха Румба луд rfger:)
Най-отгоре
rado4eu
пт юли 04 2008, 15:09
Гост
Лаз не се пали, човека е прав. Ако вземат да четат всичко на кой да вярват-тука се закачаме, бъзикаме, дразним, така че следващият път пиши по реда и това е. Пък и това и преди е казвано-сл.лица и капитаните да пишат / ако не могат-не знам/. rfger:)

[ Редактирано пт юли 04 2008, 15:10 ]
Най-отгоре
lazurboy
пт юли 04 2008, 15:10
Гост
ех чак пък луд повече ми харесва по малко нормален fbhd:)
Най-отгоре
lazurboy
пт юли 04 2008, 15:12
Гост
еи не исках да се издавам , но евала радо разкри ме аз наистина немога да пиша ха ха ха тука диктувам на един от вкъщи и затова съм толкова отворен et4:)
Най-отгоре
rado4eu
пт юли 04 2008, 15:22
Гост
Лаз не съм имал впредвид тебе. j7jk:) Със закачките за последния мач свърших отдавна. rfger:)
Най-отгоре
lazurboy
пт юли 04 2008, 17:24
Гост
ок е аз такова за маитапа j7jk:)
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF