Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Фк Виктори Бургас |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
Rado |
| ||
Гост | Колкото по-малко отбори като вашия, толкова по-добре. Стига сте търсили компромисни варианти. Да бяхте чели правилата, преди да започнете участието си. Главната цел на феновете на Нефтохимик по принцип е да подкрепят отбора, а не да участват в Зелената лига. Когато не стъпваш на стадион Нефтохимик, нямаш право на участие в нашата лига. | ||
Най-отгоре | | ||
kasamacheka |
| ||
Гост | е аз стъпвам .. да гледам черноморец .. когато нафтата отиде в А група тогаа ше ги гледаме мачовете им .. аз живея в Бургас от 3 години и не съм фен на нафтата нито на черноморец но идеата за първенството ми хареса и реших да учавствам .. [ Редактирано нд май 11 2008, 23:33 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Rado |
| ||
Гост | kasamacheka написа ... е аз стъпвам .. да гледам черноморец .. когато нафтата отиде в А група тогаа ше ги гледаме мачовете им .. аз живея в Бургас от 3 години и не съм фен на нафтата нито на черноморец но идеата за първенството ми хареса и реших да учавствам .. 343ff) | ||
Най-отгоре | | ||
kiko |
| ||
Гост | kasamacheka написа ... е аз стъпвам .. да гледам черноморец .. когато нафтата отиде в А група тогаа ше ги гледаме мачовете им Барон фон Гъз. С това изказване ни помогна да разберем грешката си. Трябваше да правим проверки на мачовете на урода. ry5ghg:) [ Редактирано нд май 11 2008, 23:37 ] | ||
Най-отгоре | | ||
WoW |
| ||
Гост | Пак слабо Фестърско представяне в сливен - 2ма | ||
Най-отгоре | | ||
paffkata |
| ||
Гост | правилата са за да ги нарушаваме но не и в такъв престижен турнир от рода на шампионска лига...направо световно първенство.. | ||
Най-отгоре | | ||
Slimky |
| ||
Гост | kasamacheka написа ... а е оставаи .. какъвто отбора такова и първенството Нещо не ми харесват приказките ти, момченце Поздравления за решението на Дисциплинарната комисия, реално нямаме никаква ползва от такива отбори сред нас.. | ||
Най-отгоре | | ||
summerborn |
| ||
Гост | kasamacheka написа ... е аз стъпвам .. да гледам черноморец .. когато нафтата отиде в А група тогаа ше ги гледаме мачовете им .. аз живея в Бургас от 3 години и не съм фен на нафтата нито на черноморец но идеата за първенството ми хареса и реших да учавствам .. Въобще не ни трябват нефенове в лигата. Лигата е да поразцъкваме феновете на Нафтата, не феновете на футбола изобщо. | ||
Най-отгоре | | ||
paffkata |
| ||
Гост | само да кажя че 85% ХОДЯТ НА МАЧОВЕТЕ ПО ЗАДъЛЖЕНИЕ... | ||
Най-отгоре | | ||
GF youths |
| ||
Гост | paffkata написа ... само да кажя че 85% ХОДЯТ НА МАЧОВЕТЕ ПО ЗАДъЛЖЕНИЕ... я изчезвай от тука бе fghfhg:) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|