Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори

<< Предишна тема | Следваща тема >>
Фк Виктори Бургас
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Темата е затворена
Автор Отговор
Rado
нд май 11 2008, 23:10
Гост
Колкото по-малко отбори като вашия, толкова по-добре. Стига сте търсили компромисни варианти. Да бяхте чели правилата, преди да започнете участието си. Главната цел на феновете на Нефтохимик по принцип е да подкрепят отбора, а не да участват в Зелената лига. Когато не стъпваш на стадион Нефтохимик, нямаш право на участие в нашата лига.
Най-отгоре
kasamacheka
нд май 11 2008, 23:32
Гост
е аз стъпвам .. да гледам черноморец .. когато нафтата отиде в А група тогаа ше ги гледаме мачовете им .. аз живея в Бургас от 3 години и не съм фен на нафтата нито на черноморец но идеата за първенството ми хареса и реших да учавствам ..

[ Редактирано нд май 11 2008, 23:33 ]
Най-отгоре
Rado
нд май 11 2008, 23:36
Гост
kasamacheka написа ...

е аз стъпвам .. да гледам черноморец .. когато нафтата отиде в А група тогаа ше ги гледаме мачовете им .. аз живея в Бургас от 3 години и не съм фен на нафтата нито на черноморец но идеата за първенството ми хареса и реших да учавствам ..

343ff)
Най-отгоре
kiko
нд май 11 2008, 23:36
Гост
kasamacheka написа ...

е аз стъпвам .. да гледам черноморец .. когато нафтата отиде в А група тогаа ше ги гледаме мачовете им

Барон фон Гъз. С това изказване ни помогна да разберем грешката си. Трябваше да правим проверки на мачовете на урода. ry5ghg:)

[ Редактирано нд май 11 2008, 23:37 ]
Най-отгоре
WoW
нд май 11 2008, 23:49
Гост
Пак слабо Фестърско представяне в сливен - 2ма
Най-отгоре
paffkata
нд май 11 2008, 23:57
Гост
правилата са за да ги нарушаваме но не и в такъв престижен турнир от рода на шампионска лига...направо световно първенство..
Най-отгоре
Slimky
пн май 12 2008, 01:15
Гост
kasamacheka написа ...

а е оставаи .. какъвто отбора такова и първенството

Нещо не ми харесват приказките ти, момченце

Поздравления за решението на Дисциплинарната комисия, реално нямаме никаква ползва от такива отбори сред нас..
Най-отгоре
summerborn
пн май 12 2008, 06:40
Гост
kasamacheka написа ...

Въобще не ни трябват нефенове в лигата. Лигата е да поразцъкваме феновете на Нафтата, не феновете на футбола изобщо.
Най-отгоре
paffkata
пн май 12 2008, 11:28
Гост
само да кажя че 85% ХОДЯТ НА МАЧОВЕТЕ ПО ЗАДъЛЖЕНИЕ...
Най-отгоре
GF youths
пн май 12 2008, 11:31
Гост
paffkata написа ...

само да кажя че 85% ХОДЯТ НА МАЧОВЕТЕ ПО ЗАДъЛЖЕНИЕ...

я изчезвай от тука бе fghfhg:)
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF