Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Фк Виктори Бургас |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
koceto |
| ||
Гост | това е отбора ще мачкаме | ||
Най-отгоре | | ||
Le1bala |
| ||
Гост | добре де защо не направим контролата по от рано към 12 ? мача до колкото знам е 14:30 ако не се лъжа ще имаме време и за контролата и за мача :) [ Редактирано вт фев 05 2008, 23:08 ] | ||
Най-отгоре | | ||
paffkata |
| ||
Гост | аз мисля че нашия отбор ще може да се съберем в 11! така че от вас зависи !!! каквото и да решите ..... ще измислим нещо | ||
Най-отгоре | | ||
psihopata |
| ||
Гост | ок! За нас ни е удобно и по рано от 12,само вие да искате :) | ||
Най-отгоре | | ||
Le1bala |
| ||
Гост | проблема е че най-добрия ни НАПАДАТЕЛ е зает до към 11:30 и ако се съберем към 11:30 да загреем, 12 да почнем мача ще е идеално ..... и след това отиаме на мача в Д.Езерово :) | ||
Най-отгоре | | ||
paffkata |
| ||
Гост | ем.....значи така се разбираме а? | ||
Най-отгоре | | ||
Le1bala |
| ||
Гост | добре 11:30 се събираме, 12:00 почва мача !!! Кое даскало ??? | ||
Най-отгоре | | ||
Green_Honor |
| ||
Гост | шшшш.... пичове гледайте в Темата Контролни срещи кой терен е зает и в колко часа . Та гледма тука си уговаряте контролка без да гледате за другите игрища дали са заети по това време ! | ||
Най-отгоре | | ||
Le1bala |
| ||
Гост | прав си кала :) еми начи по времето когато смятаме да играем княза е зает , т.е. 11:30 Строителен ??? | ||
Най-отгоре | | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | Green_Honor написа ... шшшш.... пичове гледайте в Темата Контролни срещи кой терен е зает и в колко часа . Та гледма тука си уговаряте контролка без да гледате за другите игрища дали са заети по това време ! Еми вие вашия отбор княза го е заел за целия ден...2 контроли, ебати наглата история. :| Правете си по 1 контрола на ден, щото не става...прекалено много отбори сме... | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|