Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Правила и анонси :: Правила, анонси и предложения |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Нова песен |
Отиди на страница >> | |
Редактори:
|
Автор | Отговор | ||
Dresta |
| ||
Гост | Имам едно предложение за нова песен. Ако паднем и изпаднем не може да ни жалите ние пак ще се завърнем като побетидели Еееееееее зелени боговее цялата земя пред вас на коленее. По мелодията на "Ако умра и загина" кажете си мнението. | ||
Най-отгоре | | ||
SHEIKH` |
| ||
Гост | Виж По принцип варианти особено на тази песен много Дет се вика всеки мач разли4ен текст Така че...знам ли Мен все още никой не ми обяснява защо не сме изпели и заащо не е научена песента на максимум Кажи ми ти Къде ще си И ще бъда аз с теб завинаги... | ||
Най-отгоре | | ||
PETRUCCIANI |
| ||
Гост | Аз се мъчих да я пея, даже на път за стадиона я изпяхме няколко пъти. | ||
Най-отгоре | | ||
GF youths |
| ||
Гост | да, точоно с тоя текст е супер, защото е много по лесно | ||
Най-отгоре | | ||
ZAVINAGI_NAFTA_FEN |
| ||
Гост | кажи ми ти.....къде ще си.... малко е тъпичко не мислите ли.??? :))))))))))))))))))0 | ||
Най-отгоре | | ||
berzerker |
| ||
Гост | предлагам да направим """от Славейков до Лазур -НАФТА-НАФТА-НАФТА -ГОООООООЛ''''' и т.н. по музика на agnostic front /gotta go/. всеки да мисли и в неделя ще я направим. мноо е яка ко ще кажете | ||
Най-отгоре | | ||
SHEIKH` |
| ||
Гост | [quote] кажи ми ти.....къде ще си.... малко е тъпичко не мислите ли.??? :))))))))))))))))))0[/quote] Ами и ти си глупав ама никой не го коментира, нали Меденруднишки бек!!!! П.С. Накарай брат ти да напише статийка за любимия си отбор. Знаят ли хората от сайта кой е любимия ти брат? [ Редактирано чт ное 09 2006, 22:29 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Green_fen |
| ||
Гост | Някой няма ли телефона на Георги Христов да му се обадим и да го помолим да измисли някоя нова песен :p нали всички сме му големи фенове ;) !bow% | ||
Най-отгоре | | ||
PETRUCCIANI |
| ||
Гост | Тука много глупости взеха да се пишат. Всъщност каква е темата? Текст за песента на MAXIMUM, или за съвсем нова песен? Защото песента на MAXIMUM е супер готина, текстовете, които се предлагат не пасват на мелодията. | ||
Най-отгоре | | ||
sempreto |
| ||
Гост | аз тука видях една много маняшка песен само че тряя се измисли межуду тфа ео ео ео ео ео ео ааа ооо ...... ко тряя се каже чуите я тука -ВРЪЗКА- | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|