Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Дисциплинарна комисия! |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
summerborn |
| ||
Гост | Яни Радев е председател, пускам аз темата, защото в момента той няма възможност. Излезе решение номер 1 на ДК. Можете да го видите на сайта! | ||
Най-отгоре | | ||
skrewdriver |
| ||
Гост | Може ли аз да прилагам наказанията? ry5ghg:) sh:) x) | ||
Най-отгоре | | ||
plamenski |
| ||
Гост | Това за мене граничи с фантастиката.Явно много филми са изгледани......... | ||
Най-отгоре | | ||
alquimista |
| ||
Гост | До този момент от ДК се постарахме да гледаме по-малко филми ;) Излезе решение номер 3 на ДК. Може да го видите на сайта на Зелената лига. | ||
Най-отгоре | | ||
alquimista |
| ||
Гост | Излезе решение номер 4 на ДК. Може да го видите на сайта на Зелената лига. | ||
Най-отгоре | | ||
infusion |
| ||
Гост | Станимир Велинов(Дрийм тийм),Живко Стоев(Олимпик изгрев),Костадин Инджов(Виктори),Диан Иванов(Олимпик),Валентин Крантев (Спортинг),Динко Динев (Неудачниците) получават предупреждение,да си изпълняват съвестно нарядите и да се запознаят по-добре с попълването на протоколи, иначе ДК ще се принуди да накаже провинилите се. Къде по-точно са ни грешките?Обяснете за да не се повтарят. | ||
Най-отгоре | | ||
alquimista |
| ||
Гост | -ВРЪЗКА- това... трабва да ви помогне, макар че капитаните са запознати(или поне би трябвало), така че ... | ||
Най-отгоре | | ||
infusion |
| ||
Гост | знаеш къде съм довечера,ела и ми обясни rfger:) gfef:) | ||
Най-отгоре | | ||
alquimista |
| ||
Гост | Излезе решение номер 5 на ДК. Може да го видите на сайта на Зелената лига. малко изтъркано става вече, аама... какво да се прави rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
NEFTOCHIMIC_BS |
| ||
Гост | ФК Виктори се наказва поради повторно нарушение на правило номер 1.14 - има прието правило в професионалните турнири за лишаване от домакинство,тъй като се счита,че публиката е 12-ия играч на отбора;тъй като в нашата лига домакинствата и гостуванията са символични, ние считаме да лишим отбора от 7-мия му играч за една среща.Наказанието да влезе в сила за шести кръг на Зелената лига. смятай бахти якото наказание и в неделя ако не бием значи сме най голямата дупка в зелената лига,ИЗПАЛЕНИ стягайте се да не берем срама hbhj) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|