Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ФК "Зелените стрели" |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
Le1bala |
| ||
Гост | десятката е наша ( Сокър Тийм ) | ||
Най-отгоре | | ||
skrewdriver |
| ||
Гост | Ооо и вие ли сте фенове на бургаския футбол... | ||
Най-отгоре | | ||
infusion |
| ||
Гост | мом4ета успех в събота,надявам се да се полу4и добър ма4,без грубости :) п.с. и нафтата тръгнаха с 10:0 ама...... :) | ||
Най-отгоре | | ||
polovera |
| ||
Гост | да ама ние трагнахме с 11-1 | ||
Най-отгоре | | ||
infusion |
| ||
Гост | браво er:) er:) | ||
Най-отгоре | | ||
rado4eu |
| ||
Гост | infusion написа ... мом4ета успех в събота,надявам се да се полу4и добър ма4,без грубости :) п.с. и нафтата тръгнаха с 10:0 ама...... :) Не се безпокойте не играем грубо / стига да не сте от софийската балетна формация/, само тупалките /ударите към вратата ви / ни са безпощадни. п.п. Мисля, че нафтата тепърва ще набира скорост. п.п. Честито на младия талант забелязан от Сампдория и успех на момчето от нашия скромен отбор. | ||
Най-отгоре | | ||
rado4eu |
| ||
Гост | polovera написа ... намерих масажиска Владо заради снимката Само някаква кола маска трябва да му измислим. | ||
Най-отгоре | | ||
infusion |
| ||
Гост | спокоино не сме от софийската балетна формация | ||
Най-отгоре | | ||
rado4eu |
| ||
Гост | Ами, тогава нека по-добрия победи. gfef:) [ Редактирано чт мар 20 2008, 09:49 ] | ||
Най-отгоре | | ||
rado4eu |
| ||
Гост | Пресконференция: Днес сутринта се проведе пресконференция на отбора.мястото беше пред известно бургаско заведение в малките часове.Ето и откъси от нея: въпрос: Какво правите тук, тоест защо лежите на земята? отговор: Не съм пиян. Дебна дали някой се откланя от наложения преди мача режим. въпр:Какво очаквате от предстоящият двубой? отг:Махмурлук.....а, извинете, победа.Махмурлукът е после. въпр: Как ще коментирате времето и затрудненията свързани с него? отг: А-а-а! Имате предвид непочистените терени и отлагането на срещи.Това на нашия домакински мач не може да се случи.Платил съм на всички и при нас няма забавяне на заплати.За разлика от други ФК ние, ако трябва, аз, лично ще помагам при риенето на снега но теренът ще е почистен. И то не на 50% както е по наредба, а на 100%. въпр:Как ще коментирате последните трусове в комисиите и "закачките" м/у членовете им? отг: Ние в Б-групата сме само едни аматьори и не сме запознати с цялостната обстановка.Но всички знаем, че големите пари са в А-група и това предопределя по-големия обществен отзвук.Затова съм наредил на отбора задължително класиране в А-група . А там като завалят едни пари ееех, живот. | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|