Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ФК "Зелените стрели" |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
infusion |
| ||
Гост | foot:) gfef:) sdfm:) | ||
Най-отгоре | | ||
rado4eu |
| ||
Гост | Прессъобщение от клуба: С прискърбие заявяваме, че подмолните игри не подминаха и Б група на Зелената лига. Достоверен източник съобщи за намеса от страна на БФС с цел подпомагане на противника ни, като се е отложила нашата среща .Никой от централата не е очаквал, че ще се отложат толкова срещи. Лицето лобирало за противника е заявило, че са нямали време за детайлно проучване на играта ни и с отлагането ще имат по-голям шанс за достойна загуба. Затова лично EL PREZIDENTE им е запазил ложа за предстоящата в неделя контрола м/у нашият отбор и някой от вторите отбори на английските грандове от Висшата лига. Осигурили сме им преди всичко бири и картофки, за да могат по-лесно да преглътнат фамозната ни игра и фантастичните изпълнения. cef:) gfef:) | ||
Най-отгоре | | ||
green_honor |
| ||
Гост | Моля Съдията на Изпалените - Торсида да предаде протокола от мача ! | ||
Най-отгоре | | ||
WoW |
| ||
Гост | Спокойно бе :) Протокола е предаден. | ||
Най-отгоре | | ||
green_honor |
| ||
Гост | Ииии Митак Ти си Спасителя Явно хихихихи Що се спотайваш ти бе хихих | ||
Най-отгоре | | ||
WoW |
| ||
Гост | Аз пък се бях притеснил кой ще вземе протокола от Любчо,ама като знам че си от феновете на Факет... :) [ Редактирано нд мар 23 2008, 23:40 ] | ||
Най-отгоре | | ||
green_honor |
| ||
Гост | Аз бях съдия бря калпзане хиих | ||
Най-отгоре | | ||
rado4eu |
| ||
Гост | Официално изявление на клуба: Интересната тенденция, клубат ни да бъде дискредитиран, продължава. От тазседмичният ни съперник се пусна мълва, че съдията е купен и мачът е предрешен.Заявяваме, това не отговаря на истината.Първо-съдията не е купен, а отвлечен. Наше подставено лице след многочасова пластична операция, ще се представи от негово име и ще ръководи мача. Второ- мачът не е предрешен.След наша молба двубоят бе преместен от Княз Борис на игрището на Васил Априлов, защото от контролите ни преди сезона, най-голямата разлика е била 10 гола. Това за нас е неприемливо и съответно се надяваме да постигнем хандбален резултат. Така че интрига има. cef:) | ||
Най-отгоре | | ||
rado4eu |
| ||
Гост | А сега сериозно. Мисля, че ще поиграем малко футбол в събота и нека по-добрия победи. j7jk:) | ||
Най-отгоре | | ||
polovera |
| ||
Гост | Радо в сабота може да доиде и Владо гъп4ев поне да ни носи водата и кърпите. | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|