Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори

<< Предишна тема | Следваща тема >>
ФК "Зелените стрели"
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
infusion
чт мар 20 2008, 19:02
Гост
foot:) gfef:) sdfm:)
Най-отгоре
rado4eu
пт мар 21 2008, 10:47
Гост
Прессъобщение от клуба:

С прискърбие заявяваме, че подмолните игри не подминаха и Б група на Зелената лига. Достоверен източник съобщи за намеса от страна на БФС с цел подпомагане на противника ни, като се е отложила нашата среща .Никой от централата не е очаквал, че ще се отложат толкова срещи. Лицето лобирало за противника е заявило, че са нямали време за детайлно проучване на играта ни и с отлагането ще имат по-голям шанс за достойна загуба.
Затова лично EL PREZIDENTE им е запазил ложа за предстоящата в неделя контрола м/у нашият отбор и някой от вторите отбори на английските грандове от Висшата лига.
Осигурили сме им преди всичко бири и картофки, за да могат по-лесно да преглътнат фамозната ни игра и фантастичните изпълнения. cef:) gfef:)
Най-отгоре
green_honor
нд мар 23 2008, 23:26
Гост
Моля Съдията на Изпалените - Торсида да предаде протокола от мача !
Най-отгоре
WoW
нд мар 23 2008, 23:33
Гост
Спокойно бе :)
Протокола е предаден.
Най-отгоре
green_honor
нд мар 23 2008, 23:36
Гост
Ииии Митак Ти си Спасителя Явно хихихихи

Що се спотайваш ти бе хихих
Най-отгоре
WoW
нд мар 23 2008, 23:40
Гост
Аз пък се бях притеснил кой ще вземе протокола от Любчо,ама като знам че си от феновете на Факет... :)

[ Редактирано нд мар 23 2008, 23:40 ]
Най-отгоре
green_honor
нд мар 23 2008, 23:44
Гост
Аз бях съдия бря калпзане хиих
Най-отгоре
rado4eu
чт мар 27 2008, 15:29
Гост
Официално изявление на клуба:
Интересната тенденция, клубат ни да бъде дискредитиран, продължава. От тазседмичният ни съперник се пусна мълва, че съдията е купен и мачът е предрешен.Заявяваме, това не отговаря на истината.Първо-съдията не е купен, а отвлечен. Наше подставено лице след многочасова пластична операция, ще се представи от негово име и ще ръководи мача. Второ- мачът не е предрешен.След наша молба двубоят бе преместен от Княз Борис на игрището на Васил Априлов, защото от контролите ни преди сезона, най-голямата разлика е била 10 гола. Това за нас е неприемливо и съответно се надяваме да постигнем хандбален резултат. Така че интрига има. cef:)
Най-отгоре
rado4eu
чт мар 27 2008, 15:31
Гост
А сега сериозно. Мисля, че ще поиграем малко футбол в събота и нека по-добрия победи. j7jk:)
Най-отгоре
polovera
чт мар 27 2008, 16:45
Гост
Радо в сабота може да доиде и Владо гъп4ев поне да ни носи водата и кърпите.
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF