Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ФК "Зелените стрели" |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
sn |
| ||
Гост | Ей, забавен! | ||
Най-отгоре | | ||
localstreiker |
| ||
Гост | rado4eu написа ... Как мина контролата днес/в4ера. С колко бихме? нещо друго не те ли интересува ? като например дали ще има НЕФТОХИМИК, кога ще има мач на НАФТАТА , имаме ли шансове за победа и нещо такова .. или викаш слабо .. да живее зелената лига .. | ||
Най-отгоре | | ||
rado4eu |
| ||
Гост | Обявявам чесане на езици 2009. Ами всъщност ме интересува /забрави за борсовите индекси/. Следя си мачовете, като почвам с Нафтата-достатъчно ли е. Шансове винаги има, само да не си ги проиграем или продадем. А това че си пиша с моите приятели в темата за отбора ни, защо те притеснява? Всъщност кой си ти? Защо не те познавам? Може би интересите ни са доста различни? И единственото което би ни свързало евентуално е Нафтата, ако има взаимност. Ама ти най-големият ли си? Аз не съм. Аз съм от масите,мишоците. | ||
Най-отгоре | | ||
localstreiker |
| ||
Гост | rado4eu написа ... Обявявам чесане на езици 2009. Ами всъщност ме интересува /забрави за борсовите индекси/. Следя си мачовете, като почвам с Нафтата-достатъчно ли е. Шансове винаги има, само да не си ги проиграем или продадем. А това че си пиша с моите приятели в темата за отбора ни, защо те притеснява? Всъщност кой си ти? Защо не те познавам? Може би интересите ни са доста различни? И единственото което би ни свързало евентуално е Нафтата, ако има взаимност. Ама ти най-големият ли си? Аз не съм. Аз съм от масите,мишоците. аз съм просто един обикновен ФЕН ;) просто ми е чудно как в такива дни мислиш само за зелената лига и не съм те видял да напишеш едно мнение в темите за отбора .. но както и да е .. това не е моя работа ;) [ Редактирано пн фев 23 2009, 20:55 ] | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | localstreiker написа ... rado4eu написа ... Как мина контролата днес/в4ера. С колко бихме? нещо друго не те ли интересува ? като например дали ще има НЕФТОХИМИК, кога ще има мач на НАФТАТА , имаме ли шансове за победа и нещо такова .. или викаш слабо .. да живее зелената лига .. маняк мненията ти са супер скучни имам чувството че копираш всеки път едно и също опитай да вкараш малко фантазия и да измислиш нещо ново Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
ani-cat |
| ||
Гост | Това тема за чесане на езици ли е ? Или само така ми се струва ? | ||
Най-отгоре | | ||
rado4eu |
| ||
Гост | "маняк", на едни и същи въпроси, едни и същи отговори "маняк", подмини ги, те не са за хора с фантазии | ||
Най-отгоре | | ||
rado4eu |
| ||
Гост | Сега за най-важното. Поиграли сме с момчетата от Торсида в един доста оспорван двубой. Победили сме с 5:4, но не сме били много убедителни. Имало е доста гонения в резултата и много хубави изпълнения. Нашата защита не е била на себе си / цели 4 гола et4:) /, дори е действала на моменти прекалено твърдо, за което се извинявам. Имало е ужасна тупалка от Вили и страхотен / казаха ми фамозен / удар, фалц от страна на Торсида. Мача си е заслужавал и съжалявам, че не съм бил там. С две думи, цитирам:" Страхотен мач" rfger:) Малко скучно го представих, но е от сърце. cef:) | ||
Най-отгоре | | ||
bAcaRd! |
| ||
Гост | rado4eu написа ... Сега за най-важното. Поиграли сме с момчетата от Торсида в един доста оспорван двубой. Победили сме с 5:4, но не сме били много убедителни. Имало е доста гонения в резултата и много хубави изпълнения. Нашата защита не е била на себе си / цели 4 гола et4:) /, дори е действала на моменти прекалено твърдо, за което се извинявам. Имало е ужасна тупалка от Вили и страхотен / казаха ми фамозен / удар, фалц от страна на Торсида. Мача си е заслужавал и съжалявам, че не съм бил там. С две думи, цитирам:" Страхотен мач" rfger:) Малко скучно го представих, но е от сърце. cef:) Кой набор си? | ||
Най-отгоре | | ||
CaMo3aTeb |
| ||
Гост | За да е по-сигурно и тук 6те напи6а за контролата утре,Валио ми каза,4е искате да играете с Торсида,ето готово утре 3.03.09 12:00 Княз Борис | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|