Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ФК "Зелените стрели" |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
Пламенски |
| ||
Гост | bAcaRd! написа ... rado4eu написа ... Сега за най-важното. Поиграли сме с момчетата от Торсида в един доста оспорван двубой. Победили сме с 5:4, но не сме били много убедителни. Имало е доста гонения в резултата и много хубави изпълнения. Нашата защита не е била на себе си / цели 4 гола et4:) /, дори е действала на моменти прекалено твърдо, за което се извинявам. Имало е ужасна тупалка от Вили и страхотен / казаха ми фамозен / удар, фалц от страна на Торсида. Мача си е заслужавал и съжалявам, че не съм бил там. С две думи, цитирам:" Страхотен мач" rfger:) Малко скучно го представих, но е от сърце. cef:) Кой набор си? Батко ти е! | ||
Най-отгоре | | ||
rado4eu |
| ||
Гост | El Prezidente, сега видях, че миналия сезон сме играли с отбори от регионалните лиги. ssad: 23rfv( А аз се чудех защо станахме толкова лесно първи в Б-групата. et4:) et4:) et4:) Гледай никой да не разбере, че съм в HC IceGreen /Qc/, да си нямаме и ние проблеми. et4:) cef:) | ||
Най-отгоре | | ||
rado4eu |
| ||
Гост | Хайде момчета, следващата седмица, първо на 4-ти на линия и после на 5-ти в 17:30 часа-оле-е-е,оле-е-е наред е А-то да превземеме. er:) 34r:) et4:) Дано да не забравя, ще ви пиша и преди срещата. Обещавам да съм по екип / и ДВАТА дена в съответните ЧАСОВЕ /. sdfm:) | ||
Най-отгоре | | ||
berzerker |
| ||
Гост | неделя 13:30 на княза афк лабилни vs зелени стрели | ||
Най-отгоре | | ||
polovera |
| ||
Гост | Лабилни-Зелените стрели неделя 13:30 в княза | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | Маняци, потвърдете за контролата в неделя на лично съобщение! --------------------------------------------------------------- Всичко е ясно! неделя 13.30 часа княз борис Панатинайкос - Зелените стрели [ Редактирано ср мар 25 2009, 22:08 ] | ||
Най-отгоре | | ||
rado4eu |
| ||
Гост | Какво стана, бе? fbhd:) 3 гола разлика, направо ме убихте. myht:) Ще получа инфаркт. 5y5yh:) Глоби до дупка и извънредни тренировки. ewghbe) Да не сте продали мача? sh:) Ей, стягайте се и искам реванш втория полусезон. wg3f3O Още една издънка и сменям тона. Знаете, ние даваме най-много равен. rfger:) Трябва да сте били пияни всичките. dsgd:) Има една нова услуга на DHL. Прати шамар експресно. Да не се налага да поръчам десетина. et4:) cef:) | ||
Най-отгоре | | ||
Decimator |
| ||
Гост | А така, бой и сръбска музика! | ||
Най-отгоре | | ||
rado4eu |
| ||
Гост | Я, някой да разкаже за мача по-подробно. ssad: След предната загуба тук трябваше да бием, но и равния не е лош / това аз ли го казах? - май полудявам thth:) xced) /. rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
Slimky |
| ||
Гост | Обаче сте пичове вашия отбор, аз ви мислех за по-неприятни :) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|