Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори

<< Предишна тема | Следваща тема >>
ФК "Зелените стрели"
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
Пламенски
пн мар 02 2009, 19:00
Гост
bAcaRd! написа ...

rado4eu написа ...

Сега за най-важното.
Поиграли сме с момчетата от Торсида в един доста оспорван двубой. Победили сме с 5:4, но не сме били много убедителни. Имало е доста гонения в резултата и много хубави изпълнения.
Нашата защита не е била на себе си / цели 4 гола et4:) /, дори е действала на моменти прекалено твърдо, за което се извинявам. Имало е ужасна тупалка от Вили и страхотен / казаха ми фамозен / удар, фалц от страна на Торсида.
Мача си е заслужавал и съжалявам, че не съм бил там.
С две думи, цитирам:" Страхотен мач" rfger:)

Малко скучно го представих, но е от сърце. cef:)

Кой набор си?

Батко ти е!
Най-отгоре
rado4eu
вт мар 10 2009, 01:35
Гост
El Prezidente, сега видях, че миналия сезон сме играли с отбори от регионалните лиги. ssad: 23rfv( А аз се чудех защо станахме толкова лесно първи в Б-групата. et4:) et4:) et4:)
Гледай никой да не разбере, че съм в HC IceGreen /Qc/, да си нямаме и ние проблеми. et4:) cef:)
Най-отгоре
rado4eu
вт мар 10 2009, 01:48
Гост
Хайде момчета, следващата седмица, първо на 4-ти на линия и после на 5-ти в 17:30 часа-оле-е-е,оле-е-е наред е А-то да превземеме. er:) 34r:) et4:)
Дано да не забравя, ще ви пиша и преди срещата. Обещавам да съм по екип / и ДВАТА дена в съответните ЧАСОВЕ /. sdfm:)
Най-отгоре
berzerker
пт мар 13 2009, 15:53
Гост
неделя 13:30 на княза афк лабилни vs зелени стрели
Най-отгоре
polovera
пт мар 13 2009, 17:27
Гост
Лабилни-Зелените стрели неделя 13:30 в княза
Най-отгоре
sn
ср мар 25 2009, 18:35
Гост
Маняци, потвърдете за контролата в неделя на лично съобщение!

---------------------------------------------------------------

Всичко е ясно! неделя 13.30 часа княз борис

Панатинайкос - Зелените стрели

[ Редактирано ср мар 25 2009, 22:08 ]
Най-отгоре
rado4eu
вт апр 07 2009, 17:48
Гост
Какво стана, бе? fbhd:) 3 гола разлика, направо ме убихте. myht:) Ще получа инфаркт. 5y5yh:) Глоби до дупка и извънредни тренировки. ewghbe)
Да не сте продали мача? sh:) Ей, стягайте се и искам реванш втория полусезон. wg3f3O
Още една издънка и сменям тона. Знаете, ние даваме най-много равен. rfger:) Трябва да сте били пияни всичките. dsgd:)
Има една нова услуга на DHL. Прати шамар експресно. Да не се налага да поръчам десетина. et4:) cef:)
Най-отгоре
Decimator
вт апр 07 2009, 23:09
Гост
А така, бой и сръбска музика!
Най-отгоре
rado4eu
сб апр 11 2009, 20:58
Гост
Я, някой да разкаже за мача по-подробно. ssad: След предната загуба тук трябваше да бием, но и равния не е лош / това аз ли го казах? - май полудявам thth:) xced) /. rfger:)
Най-отгоре
Slimky
сб апр 11 2009, 21:13
Гост
Обаче сте пичове вашия отбор, аз ви мислех за по-неприятни :)

Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF