Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ФК "Зелените стрели" |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
bAcaRd! |
| ||
Гост | Искам да се извиня от името на наш съотборник , който малко се беше поувлякъл със опасните си влизания. | ||
Най-отгоре | | ||
rado4eu |
| ||
Гост | Slimky написа ... Обаче сте пичове вашия отбор, аз ви мислех за по-неприятни :) Така си мислиш, защото гадовете ни няма. et4:) А за извинението, ритайте ги гадюхите. Като падат и губят точки, това заслужават мръсниците. et4:) cef:) | ||
Най-отгоре | | ||
Green |
| ||
Гост | Добри сте...спор няма...но пък се кефя просто заради традициите,че първите два отбора в А група в последните два сезона, не ви позволиха да победите...., не че това няма да се случи в следващите мачове...но все пак...да видите какво е в А :) [ Редактирано нд апр 12 2009, 22:01 ] | ||
Най-отгоре | | ||
summerborn |
| ||
Гост | Green написа ... Добри сте...спор няма...но пък се кефя просто заради традициите,че първите два отбора в А група в последните два сезона, не ви позволиха да победите...., не че това няма да се случи в следващите мачове...но все пак...да видите какво е в А :) И внимавайте, защото може да станат първите три отбора в А последнтие два сезона Дори и първите четири Или първите пет Как няма да е уговорено всичко в тая лига - два сезона - едно и също класиране...някои отбори дори и с еднакъв точков актив МАФИЯ 343ff) [ Редактирано нд апр 12 2009, 22:07 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Green |
| ||
Гост | Да...искам да се разследват маочвете на Грийн с Неудачниците..4-4 и 3-3....нещо съмнителни ми се виждат...свързаност нещо , а? Извинявам се за офтопика. | ||
Най-отгоре | | ||
bAcaRd! |
| ||
Гост | Green написа ... Да...искам да се разследват маочвете на Грийн с Неудачниците..4-4 и 3-3....нещо съмнителни ми се виждат...свързаност нещо , а? Извинявам се за офтопика. Още ми дължиш пари за оная дузпа с която ви спасих титлата... (: | ||
Най-отгоре | | ||
Slimky |
| ||
Гост | На мен пък вратарчето им ми дължи 2 бири ама се прави , че не ме помни ;)) | ||
Най-отгоре | | ||
summerborn |
| ||
Гост | Slimky написа ... На мен пък вратарчето им ми дължи 2 бири ама се прави , че не ме помни ;)) Кой от двамата? | ||
Най-отгоре | | ||
Slimky |
| ||
Гост | Е не ти :) "The new one" ако може така да се каже .. | ||
Най-отгоре | | ||
Green |
| ||
Гост | bAcaRd! написа ... Green написа ... Да...искам да се разследват маочвете на Грийн с Неудачниците..4-4 и 3-3....нещо съмнителни ми се виждат...свързаност нещо , а? Извинявам се за офтопика. Още ми дължиш пари за оная дузпа с която ви спасих титлата... (: Опита си да поправиш грешката си с най-дългото продължение на мач в лигата..:), ама Иво Събев беше непродолим...дори още 50мин. продължение да беше дал..:) бак нямаше да позволи да не спечелим...:) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|