Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори

<< Предишна тема | Следваща тема >>
ФК "Зелените стрели"
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
bAcaRd!
сб апр 11 2009, 21:29
Гост
Искам да се извиня от името на наш съотборник , който малко се беше поувлякъл със опасните си влизания.
Най-отгоре
rado4eu
нд апр 12 2009, 21:08
Гост
Slimky написа ...

Обаче сте пичове вашия отбор, аз ви мислех за по-неприятни :)

Така си мислиш, защото гадовете ни няма. et4:)

А за извинението, ритайте ги гадюхите. Като падат и губят точки, това заслужават мръсниците. et4:) cef:)
Най-отгоре
Green
нд апр 12 2009, 21:52
Гост
Добри сте...спор няма...но пък се кефя просто заради традициите,че първите два отбора в А група в последните два сезона, не ви позволиха да победите...., не че това няма да се случи в следващите мачове...но все пак...да видите какво е в А :)

[ Редактирано нд апр 12 2009, 22:01 ]
Най-отгоре
summerborn
нд апр 12 2009, 22:07
Гост
Green написа ...

Добри сте...спор няма...но пък се кефя просто заради традициите,че първите два отбора в А група в последните два сезона, не ви позволиха да победите...., не че това няма да се случи в следващите мачове...но все пак...да видите какво е в А :)

И внимавайте, защото може да станат първите три отбора в А последнтие два сезона
Дори и първите четири
Или първите пет

Как няма да е уговорено всичко в тая лига - два сезона - едно и също класиране...някои отбори дори и с еднакъв точков актив

МАФИЯ
343ff)

[ Редактирано нд апр 12 2009, 22:07 ]
Най-отгоре
Green
нд апр 12 2009, 22:11
Гост
Да...искам да се разследват маочвете на Грийн с Неудачниците..4-4 и 3-3....нещо съмнителни ми се виждат...свързаност нещо , а?
Извинявам се за офтопика.
Най-отгоре
bAcaRd!
пн апр 13 2009, 13:43
Гост
Green написа ...

Да...искам да се разследват маочвете на Грийн с Неудачниците..4-4 и 3-3....нещо съмнителни ми се виждат...свързаност нещо , а?

Още ми дължиш пари за оная дузпа с която ви спасих титлата... (:
Най-отгоре
Slimky
пн апр 13 2009, 17:14
Гост
На мен пък вратарчето им ми дължи 2 бири ама се прави , че не ме помни ;))
Най-отгоре
summerborn
пн апр 13 2009, 19:22
Гост
Slimky написа ...

На мен пък вратарчето им ми дължи 2 бири ама се прави , че не ме помни ;))

Кой от двамата?
Най-отгоре
Slimky
пн апр 13 2009, 22:55
Гост
Е не ти :) "The new one" ако може така да се каже ..
Най-отгоре
Green
пн апр 13 2009, 23:03
Гост
bAcaRd! написа ...

Green написа ...

Още ми дължиш пари за оная дузпа с която ви спасих титлата... (:

Опита си да поправиш грешката си с най-дългото продължение на мач в лигата..:), ама Иво Събев беше непродолим...дори още 50мин. продължение да беше дал..:) бак нямаше да позволи да не спечелим...:)

Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF