Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори

<< Предишна тема | Следваща тема >>
ФК "Зелените стрели"
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
rado4eu
сб апр 18 2009, 04:24
Гост
Oспамихте ми хубавата тема, бре. rfger:)
Разводнявате ми опитите за надъхване на отбора. er:)
Не им обръщайте внимание, момчета. Избийте ги! rgh5( Хайде първа победа. Излезе ми стресница от притеснение. 3rff( "Ша играме ли, ил да си одя?" cef:) et4:)http://www.naftata.com/e107_images/generic/bbcode/fontcol.png
Най-отгоре
rado4eu
пн апр 20 2009, 08:16
Гост
Шо стана? rfger:)
Траех си досега, ама вече не мога. myht:)
Бозав, къде си бре. Играеш ли или гледаш. yjn:) Къде отидоха онези тупалки? Като гледам резултите, да не си станал техничарче. foot:)
Кмете, няма ли кой да ти я даде тази пущина /топката /? Голмайстор беше все пак. |||
Митак, хайде бе. Поведи ги тези момчета. Нема се излагаме. er:)
Братята /не Аргирови /, ще играем или ще берем срамотиите. hbhj)
Коце, давай бе човек. Смело и твърдо. drhr:)
Вълко, бате, как така бе? Че то за 3 мача допуснахме повече голове от миналата година. 23rfv(
Мишка,да не играеш с протези този сезон? Или пък си се увлякъл по гъбарството? Толкова голове да ти мушнат, не знам. ssad:
3 двубоя и нямаме победа? Новите не ви познавам, ама направо се излагаме. Откъде ви е събрал Вили, почвам да се чудя. yjn:)
Вили, стягай ги тези момченца. Няма да стане иначе. Викане му е майката. 8oyk:) Ако трябва, ги стимулирай с шамари. sh:)
Ей, да не сте решили след всичките рекорди миналата година, да сме първия отбор без победа през сезона. et4:) cef:) et4:)
Най-отгоре
alquimista
пн апр 20 2009, 23:28
Гост
............................................
Обаче ви следваме плътно! Загуба, Х(един с/у друг разбира се) и сега пак загуба rfger:)
gfef:)
Най-отгоре
Пламенски
вт апр 21 2009, 09:42
Гост
alquimista написа ...

............................................
Обаче ви следваме плътно! Загуба, Х(един с/у друг разбира се) и сега пак загуба rfger:)
gfef:)

И ний, и ний.....
Най-отгоре
rado4eu
ср апр 22 2009, 03:57
Гост
За съжаление, ще трябва да ви кажа:
И ний... 23rfv( gfef:) et4:)
Най-отгоре
rado4eu
ср апр 22 2009, 04:12
Гост
Разбрах, че сме участвали и в други турнири? ssad:
Затова ли падаме, мръсници? et4:) А аз да не знам и не сте ме записали дори. 23rfv( Дано паднете и следващия мач! Пу-пу! et4:) cef:) et4:)
Най-отгоре
rado4eu
вт апр 28 2009, 01:00
Гост
Честита първа победа в А група! ergw) Дано има още мноооого победи. j7jk:) И накрая, нали знаете къде трябва да сме- ... най-отгоре. et4:)
Готови ли сме да сменим водача в групата? rfger:)

п.п. Вили, дай ми разрешение да ги нареждам, бате. rfger:) Гледам некои лигльовци, пак се изпускат неприятно. 23rfv(
Най-отгоре
Пламенски
вт апр 28 2009, 11:50
Гост
One man show!
Най-отгоре
rado4eu
ср апр 29 2009, 07:43
Гост
Не те разбрах? ssad: Вие български не говорите ли? .......... Жената ми го преведе. fbhd:)
Какво да ти кажа Пламенски. Някои играят, други пишат, трети гледат. Аз пиша, като не мога другите неща. rfger:)
Радвай се, че пиша само тук и не ръся глупости в чужди теми, а ми се иска...... et4:)
Най-отгоре
Decimator
чт апр 30 2009, 00:31
Гост
rado4eu написа ...

Някои играят, други пишат, трети гледат. Аз пиша, като не мога другите неща.

Ех, старост-нерадост rfger:)
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF