Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Правила и анонси :: Правила, анонси и предложения |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Оферта |
Отиди на страница << >> | |
Редактори:
|
Автор | Отговор | ||
plamenski |
| ||
Гост | Е хайде де.Тенис, НИко давайте мострите......... | ||
Най-отгоре | | ||
Green Fighters |
| ||
Гост | Предлагам темата да се премести в СКРИТИЯ форум ! [ Редактирано пн мар 31 2008, 16:28 ] | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | само дето този с офертата няма достъп до него Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
Green Fighters |
| ||
Гост | Той е наш човек.Трябва ли за всеки да гарантирам аз на лично .. | ||
Най-отгоре | | ||
Bobi |
| ||
Гост | Green Fighters написа ... Предлагам темата да се премести в СКРИТИЯ форум ! За6то в СКРИТИЯ ? Не може ли хората които нямат достъп до Скрития форум да си харесат и да си купят не6то??? myht:) | ||
Най-отгоре | | ||
niko_nsg |
| ||
Гост | Момчета,много се извинявам,но тази оферта отпадна,освен това ми беше казано,че ако не се съберат поне 100 желаещи нямало смисъл да си правят труда изобщо... | ||
Най-отгоре | | ||
plamenski |
| ||
Гост | niko_nsg написа ... Момчета,много се извинявам,но тази оферта отпадна,освен това ми беше казано,че ако не се съберат поне 100 желаещи нямало смисъл да си правят труда изобщо... В лигата има 204 картотикирани.Да приемем, че 5% не са фенове на Нафтата остават близо 180 човека. И още 30-на,които не са в лигата.Бройката я правим..... | ||
Най-отгоре | | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | plamenski написа ... niko_nsg написа ... Момчета,много се извинявам,но тази оферта отпадна,освен това ми беше казано,че ако не се съберат поне 100 желаещи нямало смисъл да си правят труда изобщо... В лигата има 204 картотикирани.Да приемем, че 5% не са фенове на Нафтата остават близо 180 човека. И още 30-на,които не са в лигата.Бройката я правим..... картотИкирани et4:) | ||
Най-отгоре | | ||
Le1bala |
| ||
Гост | Предлагам ако може да се направи анкета във форума където да се пита пр. " Бихте ли си купили ключодърйател с емблемата на отбора"... Предполагам че в нея биха взели участие повече от 100 човека ;) | ||
Най-отгоре | | ||
plamenski |
| ||
Гост | MaXiMuM написа ... plamenski написа ... niko_nsg написа ... Момчета,много се извинявам,но тази оферта отпадна,освен това ми беше казано,че ако не се съберат поне 100 желаещи нямало смисъл да си правят труда изобщо... В лигата има 204 картотикирани.Да приемем, че 5% не са фенове на Нафтата остават близо 180 човека. И още 30-на,които не са в лигата.Бройката я правим..... картотИкирани et4:) Алоуу, математика fghfhg:) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|