Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Правила и анонси :: Правила, анонси и предложения |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Нови тениски да си направим слагайте предложения и да решим какви да си направим |
Отиди на страница << >> | |
Редактори:
|
Автор | Отговор | ||
HOORAI |
| ||
Гост | ако искаш и хавлия за лятото може да измислим | ||
Най-отгоре | | ||
SHEIKH` |
| ||
Гост | И не само, а още; чаршафи, завивки, кош за пране, завеси, стенен часовник, презервативи, боксери, прашки, килотки за дамите, чорапки, джапанки, летни чехли (тип фешън), фрийсби за плажа, надуваеми играчки, отварчка за бира, матчета за маси и бира, и други... давайте идеи :) | ||
Най-отгоре | | ||
naftabg |
| ||
Гост | грешка [ Редактирано вт мар 25 2008, 14:13 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Bobi |
| ||
Гост | HOORAI написа ... ако искаш и хавлия за лятото може да измислим Между другото аз имам една избледняла хавлия на Нафтата, без маитап. rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
Bobi |
| ||
Гост | Ама даите някакъф вариант на фланелки...аз съм навит ! | ||
Най-отгоре | | ||
gogomircho |
| ||
Гост | И аз сам за фланелка | ||
Най-отгоре | | ||
skrewdriver |
| ||
Гост | Аз съм решил след края на първенството, като видя как ще се развият нещата, да направя един фен шоп... Ама за сега всичко зависи от това, какво ще се случи с НАФТАТА в близките 2-3 месеца... | ||
Най-отгоре | | ||
HOORAI |
| ||
Гост | SHEIKH` написа ... И не само, а още; чаршафи, завивки, кош за пране, завеси, стенен часовник, презервативи, боксери, прашки, килотки за дамите, чорапки, джапанки, летни чехли (тип фешън), фрийсби за плажа, надуваеми играчки, отварчка за бира, матчета за маси и бира, и други... давайте идеи :) хахахах стенен часовник et4:) | ||
Най-отгоре | | ||
naftabg |
| ||
Гост | Ето 3 предложения от автора на темата | ||
Най-отгоре | | ||
Latino_Heat |
| ||
Гост | naftabg написа ... [/link] мисля,че ще е по-добре бялото да се замени с черно ;) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|