Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Правила и анонси :: Правила, анонси и предложения |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Нови тениски да си направим слагайте предложения и да решим какви да си направим |
Отиди на страница << >> | |
Редактори:
|
Автор | Отговор | ||
ReLoaD |
| ||
Гост | gogomircho написа ... Третия е като на 4ерно море,няма смисъл напълно еднакви са само емблемата е разли4на! ;) А втория е като на Каварна... | ||
Най-отгоре | | ||
gogomircho |
| ||
Гост | Ееее тогава на6ия си :) | ||
Най-отгоре | | ||
plamenski |
| ||
Гост | skrewdriver написа ... Аз съм решил след края на първенството, като видя как ще се развият нещата, да направя един фен шоп... Ама за сега всичко зависи от това, какво ще се случи с НАФТАТА в близките 2-3 месеца... Screw подкрепям те ! | ||
Най-отгоре | | ||
plamenski |
| ||
Гост | Latino_Heat написа ... naftabg написа ... [/link] мисля,че ще е по-добре бялото да се замени с черно ;) ДА имахме такъв екип - мисля, че с него взехме средбърните медали за купата. Аватара на naftabg е със тези цветове. | ||
Най-отгоре | | ||
Bobi |
| ||
Гост | ами аиде да ре6аваме и да зимаме.... | ||
Най-отгоре | | ||
se1isasho |
| ||
Гост | айде решавайте | ||
Най-отгоре | | ||
naftabg |
| ||
Гост | И аз съм за тези :| Ама нещо не излизат добре [ Редактирано ср мар 26 2008, 14:38 ] | ||
Най-отгоре | | ||
se1isasho |
| ||
Гост | AKO ima po hubava snimka moje da se napravi taka va sigurno | ||
Най-отгоре | | ||
gogomircho |
| ||
Гост | Каквото кажете вс са хубави ;) | ||
Най-отгоре | | ||
Bobi |
| ||
Гост | naftabg написа ... И аз съм за тези :| Ама нещо не излизат добре Хубави са цветовете и раетата но някои ако може да изско4и със по нов модел 4е тези от 90-те маи не6то стари4ки... !shy | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|