Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Правила и анонси :: Правила, анонси и предложения |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Нови тениски да си направим слагайте предложения и да решим какви да си направим |
Отиди на страница << >> | |
Редактори:
|
Автор | Отговор | ||
ivan naftata |
| ||
Гост | хора прерових целия саит в 4ас по информатика но неможах да намеря един модел на последния ма4 има6те един пи4 сас страхотна тениска отзаде има6е топка и <N> тениската бе6е зелена които мойе да се разпознае да пи6е и ако може да даде снимка | ||
Най-отгоре | | ||
Bobi |
| ||
Гост | ivan naftata написа ... хора прерових целия саит в 4ас по информатика но неможах да намеря един модел на последния ма4 има6те един пи4 сас страхотна тениска отзаде има6е топка и <N> тениската бе6е зелена които мойе да се разпознае да пи6е и ако може да даде снимка хаха ами това са тениските дето ги правехме зимата.....няма сега пак да правим съ6тите | ||
Най-отгоре | | ||
Latino_Heat |
| ||
Гост | Абе чакайте да видим какво ще направи skrewdriver [ Редактирано ср мар 26 2008, 22:08 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Bobi |
| ||
Гост | това зна4и да из4акаме да свър6и сезона и да по4не другия ли??? | ||
Най-отгоре | | ||
niko_nsg |
| ||
Гост | да отворим отново темата,които е желаещ за нови тениски да се записва,че нещо ми се иска скоро да изкараме нещо ново на пазара ;) | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | навит | ||
Най-отгоре | | ||
dae |
| ||
Гост | Ние с 2-ма приятели си напрваихме тениски от portokal.bg . Ето и какво предствляват тениските... sdfm:) Който иска такива тениски да си направи регистрация в портокала ще му дам дизайна и така е ... | ||
Най-отгоре | | ||
nafta_boy95 |
| ||
Гост | и аз съм навит и btw преди трима приятели си направиха екипи съ6тите като на отбора с 6орти и фланелка за 30 лв. | ||
Най-отгоре | | ||
niko_nsg |
| ||
Гост | от къде са си ги поръчали тези екипи като на отбора? | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | . [ Редактирано нд яну 04 2009, 15:29 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|