Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори

<< Предишна тема | Следваща тема >>
Старата Школа
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
Latino_Heat
вт апр 01 2008, 16:13
Гост
cantona написа ...

един шаран вече се хвана

дайте ми го тоя 4tgs:) sh:) 5y5yh:)
Най-отгоре
plamenski
вт апр 01 2008, 18:02
Гост
SHEIKH` написа ...

Кой е този шаран дето играе в нашата лига? ....:)

Много са! За Дачев ще има много слука........... et4:)
Най-отгоре
lazurboy
ср апр 09 2008, 02:04
Гост
старата школа иска да превличе играч от А група на полу-сезона. това разрешено ли е.
Най-отгоре
dIbelinho
ср апр 09 2008, 09:02
Гост
Доколкото аз поне знам,на полусезона не може да се картотекират играчи на друг отбор от Лигата.
Най-отгоре
bAcaRd!
нд апр 27 2008, 20:05
Гост
Как е момчето?
Най-отгоре
cantona
пн апр 28 2008, 02:33
Гост
за всички които бяха на тренировката искам д кажа...
Момчето е добре възтановявасе и всички показатели сочат към нормалното.
той ще се оправи, но искам да предложа на лигата да направи нещо за да не се стига до такива ситуаций. Идва лято температурите се покачват!!!!!!!!!!!
Треябва да се измисли нещо и да се променят правилата, смисал да няма ограничения в смените, да може да се сменя всеки с всеки по всяко време. малко съм превъзбуден от ситуацията но мойе би това ще е най-добре. все пак се сабираме за да играем да се забавляваме!!!!!
Най-отгоре
cantona
пн апр 28 2008, 02:46
Гост
сутрента заминавам на работа за няколко дена и няма да съм тука до четвъртък. за повече информация се объщаите към LazurBoy!!!
Най-отгоре
bAcaRd!
пн апр 28 2008, 05:57
Гост
Абе ако момчето има проблем който застрашава здравето му и това е вследствие на физическо натоварване/претоварване , най добре ще е да бъде изкаран от отбора по собствена воля , ако ли не ще го направим ние.Няма смисъл да се рискува при положение че риск има.Нека Зелената лига не се превръща в място на което да се оказва медицинска помощ и участниците в нея да настръхват и да се обаждат на линейки и да стоим треперейки за здравословното състояние на даден играч.Нека капитана на отбора да се свърже с Живко Бъклев - Ji и да обясни как точно стоят нещата със положението на момчето и ако е играч от вашия отбор да се предприемат съответните мерки.От името на Зелената лига му пожелаваме скорошно възтановяване.

[ Редактирано пн апр 28 2008, 05:57 ]
Най-отгоре
ji
пн апр 28 2008, 10:50

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
надявам се че всичко с него е наред и да се оправи бързо
всякакви предложения за повишаване на сигурността за здравето на участниците са добре дошли

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
rado4eu
ср апр 30 2008, 10:45
Гост
Това за смените е добро предложение. j7jk:) Нека и всеки да гледа реално на физическите си възможности. Зачестиха тези инциденти-това не е добре. frff:)
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF