Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори

<< Предишна тема | Следваща тема >>
ФК Неудачниците (сезон 08)
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
dinko
пт апр 18 2008, 18:40
Гост
не е съвсем сигурно но аз ще липсвам освен тях
Най-отгоре
plamenski
нд апр 20 2008, 20:04
Гост
Ехееее! Една много удачна победа днес,а? 2:1
Кептън Дачев поведе отбора за втори пореден успех в шампионата........Добър мач,може би няй-добрият до сега от нашият отбор!!!
Разбира се ПАО бяха от класа и допринесоха много за супер мача!
Най-отгоре
ji
нд апр 20 2008, 20:06

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
браво вееееееееееее
машини
ще ги избием

тази година сме шампиони
няма кой да ни спре

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
plamenski
нд апр 20 2008, 20:11
Гост
ji написа ...

браво вееееееееееее
машини
ще ги избием

тази година сме шампиони
няма кой да ни спре

Има......СЛЪНЦЕТО!
Най-отгоре
dinko
нд апр 20 2008, 20:13
Гост
наистина че днес направихме най добрия си мач от създаването на отбора.. БРАВО момчета!
Най-отгоре
Sobieski
нд апр 20 2008, 20:17
Гост
Така си е.Поздравления.Вие имахте по-малко положения от Пао но си ги вкарахте за разлика от тях.Стана доста изнервен мач, а колкото до дузпата в края такава нямаше ,но Валъо я спаси умело gfef:)
Най-отгоре
infusion
нд апр 20 2008, 20:20
Гост
до година ще ви видим ;)
Най-отгоре
dach
нд апр 20 2008, 20:22
Гост
Аре ,аре много се изхвърляте нещо,най-добрият ни мач беше миналата година с моите приятели от Гриин ,когато ги изтървахме след като ги водехме с 2 гола.Пао ако играем само с тях шампиони ще станем ,имаме само една загуба от тях.
Тва за мен днес не беше футбол ,жалко ,че младите вече знаят само за физика ,футбола се превръща в дърводелски спорт.Пао имат две момчета които я знаят тази игра -Радо и едно ново не му знам името ,но в общата блъсканица и те се губят.
Когато нашето поколение израствахме по асфалтовите игрища ,нямаше толкова агресивно поведение и всеки пазеше противника,а сега какво е уж се събрахме само приятели и решихме да направим нещо велико ,а ще се изтрепем
Най-отгоре
stojan
нд апр 20 2008, 20:31
Гост
Днес нашият отбор със завиден отборен дух и себераздаване постигна трудна но напълно заслужена победа. Със спазване на тактическа дисциплина (има още какво да се желае), надделяхме над един "по-техничен" и с високо самочуствие(незнам до колко основателно) отбор.
Не се поддадохме на постоянните провокации на съперниика и запазихме спокойствие при някой положения в края на мача.
Мисля че с всеки мач подобряваме играта си и вървим в правилната посока.
ИМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ НАКАЗАНИЯТЯ ЗА АПОСТРОФИРАНЕ И ОБИДИ КЪМ СЪДИИТЕ ДА СЕ НАКАЗВАТ ПО-СТРОГО (наказания персонално към играча и отборите), съдиите са наши съотборници и приятели, които доброволно отделят от времето си за да съществува нашето първенство. Мисля, че заслужават да ги уважаваме за това а не да изливаме нервите си или някакви болни амбиции върху тях. Трябва да приемаме техните грешки (все пак не са професионални съдии и всеки греши), а те от своя страна да се стремят да са БЕЗПРИСТРАСНИ.

Най-отгоре
Chandlar
нд апр 20 2008, 20:37
Гост
много интересни коментари... провокациите на съперника... апострофиране към съдиите...точно днес вие бяхте тези които го правеха...чак Радо, който е супер спокоен по принцип се ядоса на постоянното викане на някои момчета към съдията... за симулациите на централния ви нападател цял мач няма да коментирам... ssad:
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF