Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ФК Неудачниците (сезон 08) |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
dinko |
| ||
Гост | не е съвсем сигурно но аз ще липсвам освен тях | ||
Най-отгоре | | ||
plamenski |
| ||
Гост | Ехееее! Една много удачна победа днес,а? 2:1 Кептън Дачев поведе отбора за втори пореден успех в шампионата........Добър мач,може би няй-добрият до сега от нашият отбор!!! Разбира се ПАО бяха от класа и допринесоха много за супер мача! | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | браво вееееееееееее машини ще ги избием тази година сме шампиони няма кой да ни спре Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
plamenski |
| ||
Гост | ji написа ... браво вееееееееееее машини ще ги избием тази година сме шампиони няма кой да ни спре Има......СЛЪНЦЕТО! | ||
Най-отгоре | | ||
dinko |
| ||
Гост | наистина че днес направихме най добрия си мач от създаването на отбора.. БРАВО момчета! | ||
Най-отгоре | | ||
Sobieski |
| ||
Гост | Така си е.Поздравления.Вие имахте по-малко положения от Пао но си ги вкарахте за разлика от тях.Стана доста изнервен мач, а колкото до дузпата в края такава нямаше ,но Валъо я спаси умело gfef:) | ||
Най-отгоре | | ||
infusion |
| ||
Гост | до година ще ви видим ;) | ||
Най-отгоре | | ||
dach |
| ||
Гост | Аре ,аре много се изхвърляте нещо,най-добрият ни мач беше миналата година с моите приятели от Гриин ,когато ги изтървахме след като ги водехме с 2 гола.Пао ако играем само с тях шампиони ще станем ,имаме само една загуба от тях. Тва за мен днес не беше футбол ,жалко ,че младите вече знаят само за физика ,футбола се превръща в дърводелски спорт.Пао имат две момчета които я знаят тази игра -Радо и едно ново не му знам името ,но в общата блъсканица и те се губят. Когато нашето поколение израствахме по асфалтовите игрища ,нямаше толкова агресивно поведение и всеки пазеше противника,а сега какво е уж се събрахме само приятели и решихме да направим нещо велико ,а ще се изтрепем | ||
Най-отгоре | | ||
stojan |
| ||
Гост | Днес нашият отбор със завиден отборен дух и себераздаване постигна трудна но напълно заслужена победа. Със спазване на тактическа дисциплина (има още какво да се желае), надделяхме над един "по-техничен" и с високо самочуствие(незнам до колко основателно) отбор. Не се поддадохме на постоянните провокации на съперниика и запазихме спокойствие при някой положения в края на мача. Мисля че с всеки мач подобряваме играта си и вървим в правилната посока. ИМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ НАКАЗАНИЯТЯ ЗА АПОСТРОФИРАНЕ И ОБИДИ КЪМ СЪДИИТЕ ДА СЕ НАКАЗВАТ ПО-СТРОГО (наказания персонално към играча и отборите), съдиите са наши съотборници и приятели, които доброволно отделят от времето си за да съществува нашето първенство. Мисля, че заслужават да ги уважаваме за това а не да изливаме нервите си или някакви болни амбиции върху тях. Трябва да приемаме техните грешки (все пак не са професионални съдии и всеки греши), а те от своя страна да се стремят да са БЕЗПРИСТРАСНИ. | ||
Най-отгоре | | ||
Chandlar |
| ||
Гост | много интересни коментари... провокациите на съперника... апострофиране към съдиите...точно днес вие бяхте тези които го правеха...чак Радо, който е супер спокоен по принцип се ядоса на постоянното викане на някои момчета към съдията... за симулациите на централния ви нападател цял мач няма да коментирам... ssad: | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|