Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори

<< Предишна тема | Следваща тема >>
ФК Неудачниците (сезон 08)
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
dach
нд апр 20 2008, 21:04
Гост
Кажи ми един път в който съм симулирал,по въпроса за съдиите ,признавам ,че съм най-грешния и съм готов да си понеса наказание.
Най-отгоре
Chandlar
нд апр 20 2008, 21:06
Гост
не става дума за теб...девятката ви цял мач симулираше...а за съдиите си беше некоректно от ваша страна...колкото за дузпата признавам си че нямаше...
Най-отгоре
Latino_Heat
нд апр 20 2008, 21:11
Гост
Няма страшно,всичко беше записано от играч на ПАО,да не се крие и да изкарва записа,айде че Сашо Диков звъни!

Фестъри,ша ва изибийм и изпийм!:тва беше по сценарии:

Иначе днес стана интересен мач с много положения.Дуспата няма да е коментирам,така го е видял съдията ,така го е свирил.Аз се извинявам ако съм
обидил някой с реагирането си!

[ Редактирано нд апр 20 2008, 21:12 ]
Най-отгоре
Decimator
нд апр 20 2008, 21:18
Гост
Поздравявам Неудачниците с победата. Въпреки, че имам мнение относно държането и на двата отбора, но понеже бях съдия, ще си го спестя. Ще ви кажа това, което казах на Дачев след мача - може и да съм допуснал грешки, но каквото съм видял, това съм свирил. Когато съм съдия нямам симпатии. Още повече, че днес дойдох да ви гледам, а се наложи да поема мача. Затова не мога да приема коментари, че съм дал мача на този или онзи. Нека си имаме уважението.
Най-отгоре
Chandlar
нд апр 20 2008, 21:22
Гост
мача каквото и да си говорим си беше труден за ръководене... съдията се справи и не допусна да изгуби контрола над мача... поздравления от мен... ewghbe)
Най-отгоре
WarKiller
нд апр 20 2008, 21:24
Гост
Latino_Heat написа ...

Фестъри,ша ва изибийм и изпийм!:тва беше по сценарии:

За изпиването... още много салати трябва да изядеш и тепърва да почнеш да пиеш ракии, че да ни стъпиш на малкия пръст...
Иначе определено сте ми загадка. Отборът с най-малко вкарани голове и най-много допуснати... а изведнъж станахте трети... et4:)

И честно казано... Въпреки, че нашият мач с вас си е голямото дерби на Зелената лига (не заради успехите и класиранията, а заради традициите и феновете j7jk:) ) - аз съм един от хората, които наистина се радват при ваши успехи.
Най-отгоре
dach
нд апр 20 2008, 21:28
Гост
Ех,приятелю не можеш да си представиш колко съжалявам,че пропускам мача с Вас(отивам на Доспат за пъстърва).Благодаря ти за хубавите думи ,но другата седмица моите момчета ще ви разплачат,а аз някой ден ще отсрамя моя отбор на маса заедно с вашия талисман Денис.
Най-отгоре
plamenski
нд апр 20 2008, 21:32
Гост
Сега този спор взе да се разраства.
Хубавото в цялата работа е, че Ники ( а той го свири по принуда) не поддаде на емоциите.КОлкото и да "мрънкахме" си излезе от ситуацията.
Това,което Тяната имаше предвид е , че всякаквки отбори си позволяват да нареждат съдиите и си остават безнаказани!
Мача беше напрегнат и се очакваше всичко. Симулациите са част от играта - колко ми свири Ники.Май нито една,за което браво!
След такъв мач, всякакъв негативен коментар е излишен!
Поздрвления и за двата отбора!
Най-отгоре
WarKiller
нд апр 20 2008, 21:34
Гост
Ех... айде де... това го слушаме от много време. Все си намираш оправдания. et4:)
Чакаме те за отложения мач тогава... и за масата след това... gfef:)
Най-отгоре
Chandlar
нд апр 20 2008, 21:34
Гост
наистина мача беше невероятен...най вече като заряд, не толкова като игра...
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF