Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори

<< Предишна тема | Следваща тема >>
ФК Неудачниците (сезон 08)
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
Green
нд апр 20 2008, 22:16
Гост
dach написа ...

Кажи ми един път в който съм симулирал,по въпроса за съдиите ,признавам ,че съм най-грешния и съм готов да си понеса наказание.

Не спря да говориш през цялото време...заплаши футболист на ПАО..."следващия път ще натъртя някой" и това след като падна сам...ха сега понеси си вината
rfger:)

[ Редактирано нд апр 20 2008, 22:16 ]
Най-отгоре
DENIS
нд апр 20 2008, 22:33
Гост
Ех,приятелю не можеш да си представиш колко съжалявам,че пропускам мача с Вас(отивам на Доспат за пъстърва).Благодаря ти за хубавите думи ,но другата седмица моите момчета ще ви разплачат,а аз някой ден ще отсрамя моя отбор на маса заедно с вашия талисман Денис.

ХМ, МОГА И АЗ ДА ОТСКОЧА ДО ДОСПАТ И ОТ ТАМ ДА СЛЕДИМ ВЕЛИКОТО ДЕРБИ. er:)
rfger:)
Най-отгоре
todorov80
нд апр 20 2008, 22:50
Гост
Поздрави на всички мои съотборници за победата. Поздравления и за добрата игра на противника, жалко само за огромната злоба с която се хвърлиха в мача. Да се надяваме, че е била само спортна злоба.
Ей, това е само един мач...
Най-отгоре
Decimator
нд апр 20 2008, 23:28
Гост
todorov80 написа ...
жалко само за огромната злоба с която се хвърлиха в мача.

Само да вметна - гледал съм много мачове на Пао и не мисля, че днес е имало някакви негативни емоции от тях, камо ли злоба. Така си играят момчета всеки път. Бяха малко по-изнервени защото губеха в резултата, но аз злоба не видях.

Понеже мачът имаше невероятен заряд като развитие и интрига, предпочетох с думи да усмиря страстите, вместо с картони. Аз не видях нарушение, извършено умишлено или подчертано опасно за здравето на играчите, което да изисква картон. Аз имам един голям плюс, че съм гледал и двата отбора в много мачове. Знам, че Дачев е недоволен цял мач от всички, знам и че Стоян от Пао трудно си сдържа нервите... Няма смисъл да започна с картони от съблекалните, освен ако не преминат границата на правилата и на моето виждане за коректна игра. Целта не е да се пердашат картони, а мача да се изиграе в максимално приемлива игрова обстановка. Но и не бих се поколебал да извадя картони, когато се наложи.

Понеже и двата отбора сте ми много симпатични приемете това като тема за размисъл, в никакъв случай като критика.
Най-отгоре
dach
пн апр 21 2008, 00:07
Гост
Николай ,я излез от филма.
Най-отгоре
Decimator
пн апр 21 2008, 00:38
Гост
Decimator написа ...
Знам, че Дачев е недоволен цял мач от всички

Това си е твоя филм, Тоше.
Аз участвам в "Rocky VII" ( виж го в mood на Кико ) и не ме пуска :)
Най-отгоре
valjoooo
пн апр 21 2008, 06:20
Гост
момчета БРАВО бе изненадахте ме приятно с тази победа аз бях един от малкото които вярваха че ще вземете нещо от този мач а вие надхвърлихте очакванията ми айде честито и в 3 мач пак да ги смачкате тия ПАЮ
Най-отгоре
baha_again
пн апр 21 2008, 09:58
Гост
Ех браво браво и мен ме изненадахте с тази победа.Ина4е мн изнервен кръг незнайно защо.Бтв към игра4ите на терена дайте спокойствие на съдиите и играйте футбол доколкото можете.Ние направихме слаб ма4 в непълен състав и нормално загубихме.Разо4арован съм мн и това на имения ми ден.
Най-отгоре
ji
пн апр 21 2008, 16:48

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
Decimator написа ...

todorov80 написа ...
жалко само за огромната злоба с която се хвърлиха в мача.

Само да вметна - гледал съм много мачове на Пао и не мисля, че днес е имало някакви негативни емоции от тях, камо ли злоба. Така си играят момчета всеки път. Бяха малко по-изнервени защото губеха в резултата, но аз злоба не видях.

Понеже мачът имаше невероятен заряд като развитие и интрига, предпочетох с думи да усмиря страстите, вместо с картони. Аз не видях нарушение, извършено умишлено или подчертано опасно за здравето на играчите, което да изисква картон. Аз имам един голям плюс, че съм гледал и двата отбора в много мачове. Знам, че Дачев е недоволен цял мач от всички, знам и че Стоян от Пао трудно си сдържа нервите... Няма смисъл да започна с картони от съблекалните, освен ако не преминат границата на правилата и на моето виждане за коректна игра. Целта не е да се пердашат картони, а мача да се изиграе в максимално приемлива игрова обстановка. Но и не бих се поколебал да извадя картони, когато се наложи.

Понеже и двата отбора сте ми много симпатични приемете това като тема за размисъл, в никакъв случай като критика.

според мен в лигата трябва да се показват повече картони
каква е разликата след един такъв мач между този който си е играл спокойно и другия който не е спрял да коментира да се кара и да изнервя обстановката

жълтите картони са измислени за това
те не оказват влияние за конкретния мач и не са фатални за никой играч
идеята им е да прилагат системата с натрупването

някой се кара със съдията един мач - жълт картон и си играе ......
кара се втори мач - още един жъл който не му пречи .......
кара се трети мач - нов картон който вече реално официално казва "този човек прекалява ... нека почине един мач да се успокои" отделно от цялостното впечатление което вече е направил че е конфликтен на терена но което няма как да му донесе официално наказание

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
rado4eu
пн апр 21 2008, 18:48
Гост
И аз съм на същото мнение.
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF