Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори

<< Предишна тема | Следваща тема >>
ФК Неудачниците (сезон 08)
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
Decimator
пн апр 21 2008, 21:24
Гост
Живко, по принцип съм съгласен с теб за картоните. Но съдията има право да прецени на място как ще се отрази даден картон на игровата обстановка. Аз прецених и не съжалявам за решението си. Понякога прекалената стриктност има обратен резултат. Важното е, че този мач си мина в рамките на разумното и без ексцесии или контузии.
Желая ви успехи и нека направим голям мач този кръг.
Най-отгоре
ji
пн апр 21 2008, 22:36

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
dach мислех да го накажа по вътрешния правилник да не играе в следващия мач заради вечните му разправии със съдиите но той така или иначе нямало да може
последно предупреждение му остава
не изисквам от отбора никой никога да не се обажда на терена
знам че напрежението понякога е повече
просто някой хора прекаляват в дадени моменти

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
dach
вт апр 22 2008, 03:34
Гост
Нещо не съм съгласен с наказанието .Шефе като не си бил на мача и не знаеш за кво иде реч,се допитай да съотборниците си,а не слушай само филмаджията Николай,който лично аз го помолих да ни свири мача.Аз по принцип съм си за наказание ,но точно в този мач всички мощно изразявахме несъгласието си от странните отсъждания на съдията.Когато те ритат и блъскат цял мач и в последната минута ти свирят измислена дузпа,не знам какви нерви трябва да имаш да се сдържиш.
Най-отгоре
plamenski
вт апр 22 2008, 08:50
Гост
ИИИ един ден да ме няма и сте напълнили темата със спам.
Най-отгоре
sn
вт апр 22 2008, 10:56
Гост
valjoooo написа ...

ми айде честито и в 3 мач пак да ги смачкате тия ПАЮ

Тия ПАНАТИНАЙКОС са един от отборите дали началото на Зелената лига в която играеш и ти и е малко некоректно от твоя странна. Така, че стига си плюл нашия отбор и приказвал глупости. Откогато е почнал втория сезон ти не си спрял! Нито един наш играч не е писал против вас или вашия отбор ама ти взе да изгрубяваш - като толкова много ни мразиш ,ела и ни го кажи в очите! Гледай си вашето отборче и не взимай отношение за нашия отбор. yjn:)
Най-отгоре
plamenski
вт апр 22 2008, 11:21
Гост
Момчета, ще се събереме ли за "тренировката" в събота? Имаме срок 2 дни преди мача да информираме комисиите за това.Моля отнесете се сериозно към ситуацията!
Помислете и евентуално ако дръпнем на мача с един ден напред предвид създалата се ситуация.
Най-отгоре
valjoooo
вт апр 22 2008, 12:01
Гост
sn написа ...

valjoooo написа ...

ми айде честито и в 3 мач пак да ги смачкате тия ПАЮ

Тия ПАНАТИНАЙКОС са един от отборите дали началото на Зелената лига в която играеш и ти и е малко некоректно от твоя странна. Така, че стига си плюл нашия отбор и приказвал глупости. Откогато е почнал втория сезон ти не си спрял! Нито един наш играч не е писал против вас или вашия отбор ама ти взе да изгрубяваш - като толкова много ни мразиш ,ела и ни го кажи в очите! Гледай си вашето отборче и не взимай отношение за нашия отбор. yjn:)

пич ти едва ли знаеш че аз имах твърдото намерение да имам отбор още в първото издание на лигата но нямахме повече от 5 човека сигурни така че не ми казвай кой е в основоположниците на лигата и кой не е ако исках щях да се предложа на някой отбор като свободен агент но не исках да играя в отбор с момчета които не познавам
и това че ми харесват като отбори неудачниците и спортинг а вие сте ми антипатични и ти си един от главните виновници затова с твоите писания и превземки около лигата

[ Редактирано вт апр 22 2008, 12:04 ]
Най-отгоре
plamenski
вт апр 22 2008, 12:11
Гост
Я си пишете във вашите теми или на лични , че след това ще ни обвинят, че нарочно си я пълним със спам и сме шампиони......Ей drhr:)
Най-отгоре
ji
вт апр 22 2008, 13:04

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
забелязва се че след като миналия сезон фестърите бяха най-симпатичния отбор след тоталната им комерсиализация вече никой не ги харесва
естествено симпатиите се прехвърлят към малкото истински отбори които пазят духа на лигата

за мен честно казано след събитията от началото на сезона мача с фестърите не е никакво дерби
не са ми интересен съперник и причината да се промени усещането за този мач е единствено в тях

има някакви слухове в медийното пространство че на полусезона щели да изгонят малкото останали НАФТА фенове в отбора си и да привличат някакви големи майстори

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
DENIS
вт апр 22 2008, 13:23
Гост
ХА- ХА , РАНИЧКО СИ ПОЧНАЛ ДНЕС...
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF