Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
НЕГРАМОТНИТЕ ФЕНЧЕТА |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
summerborn |
| ||
Гост | Обявявам създаването на нов отбор за "Зелената лига" с име "Неграмотните фенчета". В момента в отобра има един играч, номер 1. Иво Събев Това е и капитана, за съжаление с дълготрайна контузия. Обявява се кастинг за състезатели. Всеки желещ да работи за сега в нединамичен екип (доста съм скован в краката), в бързо сменяща се обстановка (често мешим бира с твърд алкохол), може да изпрати заявление на електронната ми поща. Заявлението да съдържа две имена; пост, на който желае състезателят да играе (или постове - като задължително трябва да може да играе на маса). Вицшето образование не е желателно. Нафта фенството е задължително. Входящия тест ще се проведе при набирането на 11 ссътезателя. Първия записла се има шанс да е и капитан, поради пермаментната ми контузия. Шъ въ избием! [ Редактирано ср май 07 2008, 00:58 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Chandlar |
| ||
Гост | стига леки работи е баткас...намери си по-интересно занимание лек... | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Честито и успех. Надявам се, че като съберете отбор - първата ви контрола ще е с нас. j7jk:) П.П. Мисля, че все пак избра най-готиното име от тези, които мислеше вчера. [ Редактирано ср май 07 2008, 10:01 ] | ||
Най-отгоре | | ||
summerborn |
| ||
Гост | Няма леки работи, тва е напълно сериозно. | ||
Най-отгоре | | ||
DENIS |
| ||
Гост | КРАДЕШ НИ ИДЕОЛОГИЯТА НЕЩО, А , А , АААААА? | ||
Най-отгоре | | ||
summerborn |
| ||
Гост | Разбира се че крада - патериците особено :P | ||
Най-отгоре | | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | DENIS написа ... КРАДЕШ НИ ИДЕОЛОГИЯТА НЕЩО, А , А , АААААА? Да, все едно четох обява за формирането на Фестърите 2. П-П: ЗАБРАВИ ЗА БРАТ ТИ! rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
Decimator |
| ||
Гост | С правомощията, делегирани ми от Warkiller обявявам, че Kiko is not for sale at any price! Той подписа с нас в пияно състояние договор до 2020 год, с опция за продължение с още 10 год. Така че за XXXIV издание на Лигата като свободен агент може да премине при вас. [ Редактирано чт май 08 2008, 01:03 ] | ||
Най-отгоре | | ||
summerborn |
| ||
Гост | Спорът за картотекираните футболисти ще го реши АК. rfger:) Ама не знам, що така се шашнахте. как беше тая новина в фм-а It's pure insinuation. I have never heard for this player before. et4:) | ||
Най-отгоре | | ||
summerborn |
| ||
Гост | Ако остане при вас, ако ни биете, ще се оправдая че сме ви легнали, защото брат ми играе при вас, ако ви бием, ще е е от чисто футболните ни качества. cef:) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|