Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Юноши |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Републиканско Юноши |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
Rusi_32 |
| ||
Гост | Ми на ст. Черноморец най-вероятно ще играят. | ||
Най-отгоре | | ||
milen51 |
| ||
Гост | За всички дето ги интересува мача Нафтекс(89) - Славия(89) е в понеделник от 17:00 на ст.ПОМОРИЕ | ||
Най-отгоре | | ||
Achiless |
| ||
Гост | някои ще ходи ли да го гледа ако ходите пишете да напраим нещо малко подкрепа | ||
Най-отгоре | | ||
berzerker |
| ||
Гост | аз също съм надъхан да ходим. нещо колица а у | ||
Най-отгоре | | ||
HOORAI |
| ||
Гост | айде .. :) [ Редактирано сб юни 07 2008, 16:27 ] | ||
Най-отгоре | | ||
naftexbs |
| ||
Гост | аз лично ще съм там ... надявам се венко филипов и гошко костадинов да им покажат на шопите... понякога мачове на юношите ми харесват повече от тези на мъжете ... дано наще бият ЩЕ ИМАТ БУРНА ПОДКРЕПА НАФТААААА АЛЕ АЛЕ ... | ||
Най-отгоре | | ||
Achiless |
| ||
Гост | аз по принцип съм си от поморие и сам на мача надявам се да има и други ;) ше ги изпиим ! | ||
Най-отгоре | | ||
naftexbs |
| ||
Гост | Бях на мача ... на6те биха 2 : 1 ... но лично според мен тотално надиграха славия ... головете ако не се лъжа вкараха Светльо Козаров и Венко Филипов... Двамата играха много силно ... Филипов и Костадинов и това момче на което викат "гетата" много тичаха и се раздадаха до край ... До колкот разбрах играят в петък с Левски ... Пак съм на ма4а ... :) НФТААААААА АЛЕЕЕЕЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ | ||
Най-отгоре | | ||
naftabg |
| ||
Гост | В Поморие ли беше мача? Иначе супер,голямо браво на момчетата,все пак са най-голямата възраст което ме радва най-много.Надявам се да изкочат и някои нови момчета в първия отбор от есента :) Да се надяваме,че ще е в Бургас мача с Говедата и да ги смачкаме,да отиваме на финал,а те към селО Подуяне :] | ||
Най-отгоре | | ||
PoKlOn_PrEd_NAFTEX |
| ||
Гост | naftabg написа ... В Поморие ли беше мача? Иначе супер,голямо браво на момчетата,все пак са най-голямата възраст което ме радва най-много.Надявам се да изкочат и някои нови момчета в първия отбор от есента :) Да се надяваме,че ще е в Бургас мача с Говедата и да ги смачкаме,да отиваме на финал,а те към селО Подуяне :] ||| | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|