Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Юноши

<< Предишна тема | Следваща тема >>
Републиканско Юноши
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
Rusi_32
сб юни 07 2008, 12:28
Гост
Ми на ст. Черноморец най-вероятно ще играят.
Най-отгоре
milen51
сб юни 07 2008, 13:12
Гост
За всички дето ги интересува мача Нафтекс(89) - Славия(89) е в понеделник от 17:00 на ст.ПОМОРИЕ
Най-отгоре
Achiless
сб юни 07 2008, 14:09
Гост
някои ще ходи ли да го гледа ако ходите пишете да напраим нещо малко подкрепа
Най-отгоре
berzerker
сб юни 07 2008, 14:16
Гост
аз също съм надъхан да ходим. нещо колица а у
Най-отгоре
HOORAI
сб юни 07 2008, 14:59
Гост
айде .. :)

[ Редактирано сб юни 07 2008, 16:27 ]
Най-отгоре
naftexbs
сб юни 07 2008, 19:35
Гост
аз лично ще съм там ... надявам се венко филипов и гошко костадинов да им покажат на шопите...
понякога мачове на юношите ми харесват повече от тези на мъжете ... дано наще бият
ЩЕ ИМАТ БУРНА ПОДКРЕПА НАФТААААА АЛЕ АЛЕ ...
Най-отгоре
Achiless
сб юни 07 2008, 23:59
Гост
аз по принцип съм си от поморие и сам на мача надявам се да има и други ;) ше ги изпиим !
Най-отгоре
naftexbs
пн юни 09 2008, 20:02
Гост
Бях на мача ... на6те биха 2 : 1 ... но лично според мен тотално надиграха славия ... головете ако не се лъжа вкараха Светльо Козаров и Венко Филипов... Двамата играха много силно ... Филипов и Костадинов и това момче на което викат "гетата" много тичаха и се раздадаха до край ... До колкот разбрах играят в петък с Левски ... Пак съм на ма4а ... :) НФТААААААА АЛЕЕЕЕЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Най-отгоре
naftabg
пн юни 09 2008, 21:45
Гост
В Поморие ли беше мача?
Иначе супер,голямо браво на момчетата,все пак са най-голямата възраст което ме радва най-много.Надявам се да изкочат и някои нови момчета в първия отбор от есента :)
Да се надяваме,че ще е в Бургас мача с Говедата и да ги смачкаме,да отиваме на финал,а те към селО Подуяне :]
Най-отгоре
PoKlOn_PrEd_NAFTEX
пн юни 09 2008, 23:22
Гост
naftabg написа ...

В Поморие ли беше мача?
Иначе супер,голямо браво на момчетата,все пак са най-голямата възраст което ме радва най-много.Надявам се да изкочат и някои нови момчета в първия отбор от есента :)
Да се надяваме,че ще е в Бургас мача с Говедата и да ги смачкаме,да отиваме на финал,а те към селО Подуяне :]

|||
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF