Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Юноши |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Републиканско Юноши |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
Man-Utd |
| ||
Гост | каква е разликата ? ssad: | ||
Най-отгоре | | ||
ZA |
| ||
Гост | Футболисти, било то и юноши, не могат току-така да се прехвърлят от един отбор в друг, нищо че собственика е един и същ. Абсолютно никой не може да задължи момчетата да преминават в друг отбор против волята им. Всички те трябва да са наясно, че си имат права и имат някакви ангажименти само към сегашния си клуб. Какви са най-лошите варианти? 1. Закриват школата - ами всеки си става свободен да премине в който си иска отбор и никой не може да го спре. Сигурен съм, че нашите юноши са мечтано попълнение за всеки отбор в страната. 2. Школата не се закрива, но Събев опитва да прехвърли всички в Ч-ц - без съгласието на футболиста няма как да стане. А новия собственик на Нафтата може да се грижи както подобава за най-добрата школа в България. И нека не се забравя какво се случи с футболистите, които принудително бяха пратени в Ч-ц! Божинов, например, не е изиграл един мач. Какво по-лошо щяха да му сторят, ако си беше останал при нас? Нищо! Всеки камък си тежи на мястото и който покаже характер в трудни моменти съдбата после го награждава за волята. Нафтата ще продължи напред и след Събев и отбора винаги ще превъзхожда във всичко айтоските уроди! | ||
Най-отгоре | | ||
noemis |
| ||
Гост | ЦСКА отново яде бой от Нафтекс Вто, 2009-06-02 14:50 -ВРЪЗКА- Юношите на Нафтекс (младша възраст), родени през 1992 година, се класираха за 1/4-финалите на държавното първенство по футбол след две победи над връстниците си от ЦСКА. След като миналата седмица спечелиха първия мач с 2:0, днес футболистите на старши треньора Мирослав Кралев постигнаха нов категоричен успех над "червените" в София с 3:0 и продължават в следващата фаза на турнира. В герой за младите "шейхове" се превърна халфът Емануил Манев, който изработи първото попадение на Васил Тачев и отбеляза второто след самостоятелен рейд. Крайния резултат оформи централният нападател Живко Петков след асистенция на Денис Тодоров. Това е първият отбор от школата на Нафтекс, който през този сезон продължава във втория етап на елиминациите. Вчера децата бяха елиминирани от Левски след поражение с 1:2 в Бургас и равенство 3:3 на стадион Георги Аспарухов. Втората селекция на Нафтекс, която може да продължи, е юношите (старша възраст). Утре от 17,00 часа на стадион "Лазур" е срещата-реванш от 1/8-финалите на надпреварата между старшата възраст на Нафтекс и Видима-Раковски. Първият мач в Севлиево завърши наравно 1:1. ========= Младото мазутче е примерно във вкъщи и във клас, то знае, нафтичка ще стана аз! rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | ДЮШ на Нафтекс пак изтегли тежък жребий и от 18.00 часа юноши (младша възраст): Левски - Черно море (Варна) Нафтекс (Бургас) - Литекс Септември (София) - Пирин 2001 (Благоевград) Спартак (Пловдив) - Локомотив (Мездра) Първите срещи са на 11-и юни от 18.00 часа, а реваншите- на 15-и юни от 18.00 часа юноши (старша възраст): Черно море (Варна) - Славия Ботев (Пловдив) - Берое (Стара Загора) Левски - Спартак (Плевен) Нафтекс (Бургас) - ЦСКА (двата мача са от 10.30 часа) Първите срещи са от 18.00 часа на 12-и юни, а реваншите- на 16-и юни от 18.00 часа | ||
Най-отгоре | | ||
Campus_93 |
| ||
Гост | Мачкамееееее er:) 54y45g3P | ||
Най-отгоре | | ||
Campus_93 |
| ||
Гост | 23rfv( Нафта 91 - Цска 90 0:5 | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | Campus_93 написа ... 23rfv( Нафта 91 - Цска 90 0:5 Ми малкия, много зле.Голямо безхаберие,без никаво желание играха....Нямаше такава защита....вратаря малко зле.Особенно за 2-ят гол......Пък пред него , нямам думи при 3 и 4 гол.... Толкоз,миналата година злато , сега лято и море..... | ||
Най-отгоре | | ||
Campus_93 |
| ||
Гост | Пламенски написа ... Campus_93 написа ... 23rfv( Нафта 91 - Цска 90 0:5 Ми малкия, много зле.Голямо безхаберие,без никаво желание играха....Нямаше такава защита....вратаря малко зле.Особенно за 2-ят гол......Пък пред него , нямам думи при 3 и 4 гол.... Толкоз,миналата година злато , сега лято и море..... аз съм вратаря 93 съм обаче пазих за тях ...сори ама просто не е прецених добре myht:) | ||
Най-отгоре | | ||
ZA |
| ||
Гост | Campus_93 написа ... аз съм вратаря 93 съм обаче пазих за тях ...сори ама просто не е прецених добре myht:) Нищо, случва се. Важното е да тренираш още по-сериозно, за да изчистваш грешките. | ||
Най-отгоре | | ||
green_honor |
| ||
Гост | Не може да се поддържа едно и също ниво ..... Все някога има спадове ... не може винаги да си на върха | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|