Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Юноши |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Републиканско Юноши |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
Пламенски |
| ||
Гост | Мазутчетата бият,май с 2:1. По burgasfootball.com го предаваха пряко. | ||
Най-отгоре | | ||
Slimky |
| ||
Гост | днес ако някой ще ходи и има своводно място в колата да казва :) | ||
Най-отгоре | | ||
milen51 |
| ||
Гост | Айде гадните говеда си заминаха към софия ! наще бият с 2:1 ! | ||
Най-отгоре | | ||
Slimky |
| ||
Гост | аа чакай е сутринта ли е бил мача? | ||
Най-отгоре | | ||
JearHead |
| ||
Гост | Да !! Бием 2-1 54y45g3P | ||
Най-отгоре | | ||
PoKlOn_PrEd_NAFTEX |
| ||
Гост | е нали беше в 17 е ? аз мислех да ходя ssad: ама важното е че сме били 54y45g3P er:) | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | бях на мача до 70 мин, нашите бяха много мотивирани и съвсем заслужено победиха . Много добра игра на халфовете , нашите нападатели имаха и други добри възможности но нямаха шанс, от своя страна говедата също се опитаха да спечелят нещо, но за щастие не можаха.Мача като цяло беше равностоен , а дузпите които баха отсъдени и за двата отбора, като чи ли ги имаше поне според мен! Добро съдийство на рефера Станислав Тодоров и помощницие му! Освен да пожелаем много късмет и успех на полуфинала за младите "шейхове" друго не ни остава! БРАВО НАФТА! | ||
Най-отгоре | | ||
Rusi_32 |
| ||
Гост | Еее и аз щях да ходя ако беше в 5:30...за това, като питах, кога е никой не ми отговори. Ами жалко, че не отидох. Успех напред малки шейхове. | ||
Най-отгоре | | ||
noemis |
| ||
Гост | Старшата на Левски отпадна от Нафтекс "Сините" юноши отстъпиха на "шейховете" с 1:2 Юношите старша възраст на Левски (набор 1989 г.) загубиха гостуването си на Нафтекс с 1:2 в четвъртфинална среща на държавното първенство и отпаднаха от надпреварата. В началото на мача националът Иван Цачев получи контузия, след като бе изритан от противников състезател и напусна преждевременно играта, а съдията не посмя да изгони играчът на Нафтекс. Малко по-късно реферът показа червен картон на Лъчезар Манчев от Левски, след като след далечен шут топката рикошира в ръката му и влезе в мрежата. Реферът отмени попадението, изгони играчът на сините и отсъди дузпа, която домакините превърнаха в гол - 1:0. Оттук до края на срещата Левски игра с човек по-малко. "Сините" бързо успяха да изравнят чрез Боян Табаков от дузпа - 1:1.След почивката тимът на Нафтекс успя да вкара втори гол и в крайна сметка да спечели срещата. В края на двубоя реферът не посмя да отсъди чиста дузпа в полза на Левски. -ВРЪЗКА- =================== Не съм бил на мача и не знам доколко е вярно всичко това, но коментарите към нея много радват: gruz по-тенденциозна статия отдавна не бях чел..! то ясно че автора е от левски ,ама чак пък толкоз! пас Интересен начин за поднасяне на новини! Написани са три имена на футболисти, и тримата от Левски! Кои са вкарали головете за Нафтата бе, Топспорт? Иначе, Боян Табаков е написан! Не ви ли е срам, това са юноши! Защо отсега ги делите? И тия твърдения за дузпи... Кой е написал този коментар? За мен е ясно - преписано е буквално от сайта на Левски, но що за журналисти използват подобни похвати? А мача си беше много интересен. Нафтата бяха по-добри и заслужено биха. Голмайсторите са Емил Рачев и Георги Костадинов. Левски също играха добре, но може би им попречи факта, че половината са национали, а съперника им си няма играчи с подобен статут. La Haine Очаквайте скоро да отнемат лиценза на старшата на Нафтекс и да пратят добитъка на финал! redordead топновина - БФС отнем лиценза на Нафтекс старша възраст... Лефсаки отива на 1/2 финал!!!! dean_box Абе ГОВЕДА няма страшно бе.Сега Борат ще измисли нещо,я нередовен играч на Нафтекс,я задължения към НОИ;ВиК;ЦУМ;РУМ;ТКЗС;АПК;ЕОН и др.То като не могат на терена могат извън него. и все в тоя дух. | ||
Най-отгоре | | ||
Slimky |
| ||
Гост | “НАФТАТА” ЕЛИМИНИРА „ЛЕВСКИ” Bourgasfootball.com 12:28, 13 Юни 2008 Юношите старша възраст на „Нафтекс” се класираха на полуфинал, след като спечелиха с 2:1 над „Левски”, в четвъртфинален мач от републиканскотоп първенство, който се състоя в Поморие. Двата отбора демонстрираха много добър футбол, получи се здрав, хубава, атрактивен мач. Първи в резултата излязоха домакините. В 28-ата минута Светослав Козаров връхлетя в пеналта на „Левски”, вкара гол, но преждевременно съдията Станислав Тодоров свири дузпа, след като Лъчезар Манчев спря топка с ръце на голлинията, въпреки, че после тя се търкули в мрежата. Състезателят на „сините” бе изгонен с директен червен картон. Дузпата бе изпълнена безупречно от Емил Рачев – 1:0. Само две минути по-късно гостите изравниха, също от дузпа. Добромир Иванов фаулира в наказателното поле Исмаил Иса. Попадението вкара Боян Табаков – 1:1. Въпреки, че останаха с човек по-малко на терена „сините” се държаха така, всякаш са с 11 играчи – равностойно. Постепенно „шейховете” взеха инициативата и съвсем заслужено две минути след подновяването на играта, през втората част, успяха да вкарат за 2:1. Този път точен бе Георги Костадинов, който засече центриране на Емил Рачев. В последните 15 минути гостите от „Левски” натиснаха здраво, в опитите си да поне да изравнят, но така и не успяха, върпеки, че направиха няколко пропуска, а и удариха греда в 61-ата минута, дело на Борис Папазов. Съдията пък Станислав Тодоров даде 5 минутно продължение, което вбеси не само „Нафтекс”, но и зрителитите по трибуните. За статистиката можем да отбележим, че групата на бургазлии наброяваше 11 състезатели, родени през 1990 година и 7 – една година по-големи. На полуфинала възпитаниците на Тодор Койчев ще срещнат победителя от „Светкавица” – „Пирин”. НАФТЕКС – ЛЕВСКИ 2:1 1:0 Емил Рачев 28 мин. /д/ 1:1 Боян Табаков 30 мин. /д/ 2:1 Георги Костадинов 47 мин. Поморие, Градски стадион – 400 зрители Съдии: Станислав Тодоров, Мартин Димитров, Димитър Димитров Жълти картони: Светослав Козаров – „Нафтекс”, Боян Табаков – „Левски” Червен картон: Лъчезар Манчев – „Левски” – 28 мин. НАФТЕКС: Тодор Йорданов, Мирослав Коев, Станислав Иванов, Димитър Цветанов, Добромир Иванов, Венелин Филипов, Георги Костадинов, Пламен Хр. Димитров /46 – Янко Янков/, Светослав Козаров /90 – Али Краев/, Емил Рачев /64 – Румен Николов/, Жулиен Парушев ЛЕВСКИ: Лазар Иванов, Александър Митев, Радко Мутафчийски, /53 – Георги Ангелов/, Димитър Руйчев, Лъчезар Манчев, Георги Недялков, Иван Цачев /24 – Борис Папазов/, Васил Панайотов, Исмаил Иса, Боян Табаков, Александър Киров /46 – Емил Колев/ | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|