Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Правила и анонси :: Правила, анонси и предложения |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Тъпан |
Отиди на страница >> | |
Редактори:
|
Автор | Отговор | ||
niko_nsg |
| ||
Гост | Ако някои има инфо за някогашните ни тъпани и темподобни ударни инструменти да драсне по един-два реда,а ако не,ми се иска да ви предложа да съберем по някои и друг лев и да купим един,два..за още по=добрата атмосфера на стадиона за новия сезон . :) Мерси предварително. | ||
Най-отгоре | | ||
Achiless |
| ||
Гост | аз съм съгласен да бутнем по някои левче и да земем нещо :) wg3f3O 54y45g3P sdfm:) | ||
Най-отгоре | | ||
niko_nsg |
| ||
Гост | Аз лично съм готов да дам стабилна сума,стига и други хора да се навият,ще бъде съвсем различно ако имаме и такъв тип екзотика в агитката er:) | ||
Най-отгоре | | ||
localstreiker |
| ||
Гост | аз също съм готов да дам пари , но нямам никаква идея от къде може да се купи този тъпан и кой ще се навие да го бие по време на мача | ||
Най-отгоре | | ||
niko_nsg |
| ||
Гост | абе принципно и аз съм навитак да го думкам,но ако има по-опитни на тях ще предоставим възможността 54y45g3P er:) sdfm:) | ||
Най-отгоре | | ||
UltraSS |
| ||
Гост | до колко знам старите тъпани са скъсани и подлежат на ремонт но незнам къде се намират :) | ||
Най-отгоре | | ||
niko_nsg |
| ||
Гост | Амии освен да разпитаме някъде и да ги занесем... | ||
Най-отгоре | | ||
aa |
| ||
Гост | Идеята с 1,2 тъпана е супер . | ||
Най-отгоре | | ||
ReLoaD |
| ||
Гост | И 1 мегафон (Роска.. ;) да се носи и ще става шоу :) | ||
Най-отгоре | | ||
niko_nsg |
| ||
Гост | Еми нз,аз съвсем сериозно ви говоря,поне като ще сме малко като броика,да сме напред откъм качество... | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|