Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Правила и анонси :: Правила, анонси и предложения |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Тъпан |
Отиди на страница << >> | |
Редактори:
|
Автор | Отговор | ||
gogomircho |
| ||
Гост | Rusi_32 написа ... Аз ще помогна с каквото мога. Мисля, че идеята за това нещо е доста добра и ще ни е от ползва! :) | ||
Най-отгоре | | ||
niko_nsg |
| ||
Гост | Времето на тъпаните извъобще не е отминало,явно има и желаещи,така че може малко преди началото на сезона да се направи нещо конкретно по въпроса,вече съм разпитал тук-там и имам горе долу представа за какво става дума.Ще помоля които няма желание и интерес да не пише глупави коментари,излишни са. | ||
Най-отгоре | | ||
nafta_fan |
| ||
Гост | Аз съм ЗА тъпан.Спомням си едно време,още първите ми мачове на Нафтата,че имаше и тъпан и мегафон...като се организират нещата ще помогна,както мога. | ||
Най-отгоре | | ||
Le1bala |
| ||
Гост | Аз мога да разпитам къде се правят тъпани и колко пари струва долу горе изработката, защото до колкото знам се правят по поръчка. | ||
Най-отгоре | | ||
PoKlOn_PrEd_NAFTEX |
| ||
Гост | кой ще го бие този тапан 1-во намерете кои и после купувайте тапани rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
Bobi |
| ||
Гост | PoKlOn_PrEd_NAFTEX написа ... кой ще го бие този тапан 1-во намерете кои и после купувайте тапани rfger:) не много умно ssad: то нека да има тъпан пък все ще се намери някои да го думка е спокс | ||
Най-отгоре | | ||
PoKlOn_PrEd_NAFTEX |
| ||
Гост | дано КАСМЕТ ssad: | ||
Най-отгоре | | ||
niko_nsg |
| ||
Гост | еи,нафтекс...желаещи се намират винаги,нищо че първоначално всеки мрънка,ама като се купи и всеки изявява желание,така че спокс... | ||
Най-отгоре | | ||
ReLoaD |
| ||
Гост | Le1bala написа ... Аз мога да разпитам къде се правят тъпани и колко пари струва долу горе изработката, защото до колкото знам се правят по поръчка. Еми питай де :) | ||
Най-отгоре | | ||
UltraSS |
| ||
Гост | тъпаните са над 100 кинта :) нз колко точно,но аз съм желаещ примерно да го биа :) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|