Форуми
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори:
Автор Отговор
gogomircho
вт юни 10 2008, 14:03
Гост
Rusi_32 написа ...
Аз ще помогна с каквото мога. Мисля, че идеята за това нещо е доста добра и ще ни е от ползва! :)

Най-отгоре
niko_nsg
вт юни 10 2008, 19:03
Гост
Времето на тъпаните извъобще не е отминало,явно има и желаещи,така че може малко преди началото на сезона да се направи нещо конкретно по въпроса,вече съм разпитал тук-там и имам горе долу представа за какво става дума.Ще помоля които няма желание и интерес да не пише глупави коментари,излишни са.
Най-отгоре
nafta_fan
вт юни 10 2008, 21:40
Гост
Аз съм ЗА тъпан.Спомням си едно време,още първите ми мачове на Нафтата,че имаше и тъпан и мегафон...като се организират нещата ще помогна,както мога.
Най-отгоре
Le1bala
вт юни 10 2008, 23:25
Гост
Аз мога да разпитам къде се правят тъпани и колко пари струва долу горе изработката, защото до колкото знам се правят по поръчка.
Най-отгоре
PoKlOn_PrEd_NAFTEX
вт юни 10 2008, 23:35
Гост
кой ще го бие този тапан 1-во намерете кои и после купувайте тапани rfger:)
Най-отгоре
Bobi
ср юни 11 2008, 00:40
Гост
PoKlOn_PrEd_NAFTEX написа ...

кой ще го бие този тапан 1-во намерете кои и после купувайте тапани rfger:)

не много умно ssad: то нека да има тъпан пък все ще се намери някои да го думка е спокс
Най-отгоре
PoKlOn_PrEd_NAFTEX
ср юни 11 2008, 00:59
Гост
дано КАСМЕТ ssad:
Най-отгоре
niko_nsg
ср юни 11 2008, 08:52
Гост
еи,нафтекс...желаещи се намират винаги,нищо че първоначално всеки мрънка,ама като се купи и всеки изявява желание,така че спокс...
Най-отгоре
ReLoaD
ср юни 11 2008, 09:21
Гост
Le1bala написа ...

Аз мога да разпитам къде се правят тъпани и колко пари струва долу горе изработката, защото до колкото знам се правят по поръчка.

Еми питай де :)
Най-отгоре
UltraSS
ср юни 11 2008, 20:52
Гост
тъпаните са над 100 кинта :) нз колко точно,но аз съм желаещ примерно да го биа :)
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF