Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Бургас :: Град Бургас |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
КУЛТУРЕНЪ ЖИВОТЪ |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
n0n4ev |
| ||
Гост | Наречете ме невежа, но кой знае защо имената на колосите „Ейшън дъб фондейшън”, „Фараон Монк”, „Бонобо” и останалите колоритни, суперактуални изпълнители не ми говорят нищо :D | ||
Най-отгоре | | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | Пламенски написа ... MaXiMuM написа ... Много е странно, че никой от форума досега нищо не е написал. От 3-ти юли досега... Как да пишеш бе човек, сега излязох от пеликана.......... шшшшшшш алооо.... 15 часа е бе. Много рано приключвате работа в Глобул нещо. | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | MaXiMuM написа ... Пламенски написа ... MaXiMuM написа ... Много е странно, че никой от форума досега нищо не е написал. От 3-ти юли досега... Как да пишеш бе човек, сега излязох от пеликана.......... шшшшшшш алооо.... 15 часа е бе. Много рано приключвате работа в Глобул нещо. Трудно е да ръководиш 3,500000 млн души...трябва и почивка.... | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Аз имам снимки от пясъчните фигури, но са от телефон и не са много добре, защото слънцето блестеше доста... Ето все пак няколко... | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | Klirik написа ... Slimky написа ... е как така си "изненадан от уникалната природа на страната ни " ? Ако имаш време отиди да видиш брато.Винаги съм знаел,че България е красива,но имаше някои пейзажи,за които дори не предполагах....... около 80% от снимките показват резултати от човешката дейност а не природни дадености има ниви, солници, земеделски полета с насаждения, мини, места за правене на дървени въглища Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
GF youths |
| ||
Гост | n0n4ev написа ... Наречете ме невежа, но кой знае защо имената на колосите „Ейшън дъб фондейшън”, „Фараон Монк”, „Бонобо” и останалите колоритни, суперактуални изпълнители не ми говорят нищо :D аз лично ще отида специално за asian dub fondation и pendulum, така че те наричам невежа j7jk:) | ||
Най-отгоре | | ||
alquimista |
| ||
Гост | аз съм на ...Фараон Монк drhr:) gsr:) | ||
Най-отгоре | | ||
kiko |
| ||
Гост | Ами тогава стойте си пред компютъра и се наслаждавайте на това | ||
Най-отгоре | | ||
noemis |
| ||
Гост | Майстори и любители показват снимки Веселин Максимов Сдружението на професионалистите и любители фотографи от Бургаска област отваря изложба на тема “Мигове” в 19 часа, на 14 юли, в залата на Регионална библиотека “Пейо Яворов”, на улица “Булаир”. Селекцията на фото-творбите e направена от жури, избрано сред учредителите на “Бургаска фотографска общност”. Любителите на това изкуство могат да купят избрани от тях снимки още в деня на откриването. Поканени са всички граждани и гости на Бургас. Експозицията ще продължи от 14 до 27 юли, входът е свободен. -ВРЪЗКА- [ Редактирано нд юли 13 2008, 13:32 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Мари |
| ||
Гост | Снимките са страшни, яд ме е, че не бях там да ги видя. ssad: Пък аз съм чувала само за Asian Dub Foundation, защото имаше една песничка Fortress Europe, която беше като музикален фон при представянето на Георги Дренски в "Сървайвър"- 2. [ Редактирано нд юли 13 2008, 22:26 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|