Форуми
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Темата е затворена
Автор Отговор
n0n4ev
пт юли 11 2008, 16:00
Гост
Наречете ме невежа, но кой знае защо имената на колосите „Ейшън дъб фондейшън”, „Фараон Монк”, „Бонобо” и останалите колоритни, суперактуални изпълнители не ми говорят нищо :D
Най-отгоре
MaXiMuM
пт юли 11 2008, 16:15
Гост
Пламенски написа ...

MaXiMuM написа ...

Много е странно, че никой от форума досега нищо не е написал. От 3-ти юли досега...

Как да пишеш бе човек, сега излязох от пеликана..........

шшшшшшш алооо.... 15 часа е бе.
Много рано приключвате работа в Глобул нещо.
Най-отгоре
Пламенски
пт юли 11 2008, 16:42
Гост
MaXiMuM написа ...

Пламенски написа ...

MaXiMuM написа ...

Много е странно, че никой от форума досега нищо не е написал. От 3-ти юли досега...

Как да пишеш бе човек, сега излязох от пеликана..........

шшшшшшш алооо.... 15 часа е бе.
Много рано приключвате работа в Глобул нещо.

Трудно е да ръководиш 3,500000 млн души...трябва и почивка....
Най-отгоре
WarKiller
пт юли 11 2008, 21:17
Гост
Аз имам снимки от пясъчните фигури, но са от телефон и не са много добре, защото слънцето блестеше доста... Ето все пак няколко...

Най-отгоре
ji
пт юли 11 2008, 21:22

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
Klirik написа ...

Slimky написа ...

е как така си "изненадан от уникалната природа на страната ни " ?

Ако имаш време отиди да видиш брато.Винаги съм знаел,че България е красива,но имаше някои пейзажи,за които дори не предполагах.......

около 80% от снимките показват резултати от човешката дейност а не природни дадености
има ниви, солници, земеделски полета с насаждения, мини, места за правене на дървени въглища

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
GF youths
пт юли 11 2008, 21:36
Гост
n0n4ev написа ...

Наречете ме невежа, но кой знае защо имената на колосите „Ейшън дъб фондейшън”, „Фараон Монк”, „Бонобо” и останалите колоритни, суперактуални изпълнители не ми говорят нищо :D

аз лично ще отида специално за asian dub fondation и pendulum, така че те наричам невежа j7jk:)
Най-отгоре
alquimista
пт юли 11 2008, 22:27
Гост
аз съм на ...Фараон Монк drhr:) gsr:)
Най-отгоре
kiko
пт юли 11 2008, 22:28
Гост
Ами тогава стойте си пред компютъра и се наслаждавайте на това
Най-отгоре
noemis
нд юли 13 2008, 13:31
Гост

Майстори и любители показват снимки

Веселин Максимов

Сдружението на професионалистите и любители фотографи от Бургаска област отваря изложба на тема “Мигове” в 19 часа, на 14 юли, в залата на Регионална библиотека “Пейо Яворов”, на улица “Булаир”.

Селекцията на фото-творбите e направена от жури, избрано сред учредителите на “Бургаска фотографска общност”. Любителите на това изкуство могат да купят избрани от тях снимки още в деня на откриването.

Поканени са всички граждани и гости на Бургас. Експозицията ще продължи от 14 до 27 юли, входът е свободен.
-ВРЪЗКА-

[ Редактирано нд юли 13 2008, 13:32 ]
Най-отгоре
Мари
нд юли 13 2008, 22:26
Гост
Снимките са страшни, яд ме е, че не бях там да ги видя. ssad:

Пък аз съм чувала само за Asian Dub Foundation, защото имаше една песничка Fortress Europe, която беше като музикален фон при представянето на Георги Дренски в "Сървайвър"- 2.

[ Редактирано нд юли 13 2008, 22:26 ]
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF