Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Бургас :: Град Бургас |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
КУЛТУРЕНЪ ЖИВОТЪ |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
summerborn |
| ||
Гост | Ще ми скочите ли за следващите думи? :) И да бях в Бургас не бих отишъл, просто не ме кефи. Но е похвално че след градинките и чешмичките най-накрая има нещо, което да привлича много хора, нещо за душата. Сега и тези постановки в операта...след дълги години на властване на една бездарна режисьорка в бургаския театър и опера, най-накрая идва нещо по-хубаво. На мен лично ми писна да имам повод да ходя до операта само когат има някакъв базар там, тъй като до скоро нямаше нищо по-стойностно като спектакъл. | ||
Най-отгоре | | ||
g06ky |
| ||
Гост | summerborn написа ... Ще ми скочите ли за следващите думи? :) И да бях в Бургас не бих отишъл, просто не ме кефи. Но е похвално че след градинките и чешмичките най-накрая има нещо, което да привлича много хора, нещо за душата. Сега и тези постановки в операта...след дълги години на властване на една бездарна режисьорка в бургаския театър и опера, най-накрая идва нещо по-хубаво. На мен лично ми писна да имам повод да ходя до операта само когат има някакъв базар там, тъй като до скоро нямаше нищо по-стойностно като спектакъл. А моля , моля да не се обиждаме на градинки , я виж каква секси градинка направиха срещy операта , а няма да говорим колко е секси сградата на операта - тип комунистически барок et4:) | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | той автора на градинката срещу операта страда от шизофрения и я е проектирал в период на пристъп тази градинка rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | summerborn написа ... Ще ми скочите ли за следващите думи? :) И да бях в Бургас не бих отишъл, просто не ме кефи. Но е похвално че след градинките и чешмичките най-накрая има нещо, което да привлича много хора, нещо за душата. Сега и тези постановки в операта...след дълги години на властване на една бездарна режисьорка в бургаския театър и опера, най-накрая идва нещо по-хубаво. На мен лично ми писна да имам повод да ходя до операта само когат има някакъв базар там, тъй като до скоро нямаше нищо по-стойностно като спектакъл. аз не съм бил на опера във виена и милано нито на театър в лондон или ню йорк но съм гледал голяма част от постановките на бургаския театър и винаги съм си тръгвал супер доволен може да не разбирам но за мен повечето са на супер високо ниво показателно е че залата на театъра е винаги пълна в последните 3 години освен това постановка с режисьор жена не помня Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
g06ky |
| ||
Гост | Абе не знам ама склуптоpите цепят мрака et4:) et4:) et4:) | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | мнооо ясно супер склупени са Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
summerborn |
| ||
Гост | ji написа ... summerborn написа ... Ще ми скочите ли за следващите думи? :) И да бях в Бургас не бих отишъл, просто не ме кефи. Но е похвално че след градинките и чешмичките най-накрая има нещо, което да привлича много хора, нещо за душата. Сега и тези постановки в операта...след дълги години на властване на една бездарна режисьорка в бургаския театър и опера, най-накрая идва нещо по-хубаво. На мен лично ми писна да имам повод да ходя до операта само когат има някакъв базар там, тъй като до скоро нямаше нищо по-стойностно като спектакъл. аз не съм бил на опера във виена и милано нито на театър в лондон или ню йорк но съм гледал голяма част от постановките на бургаския театър и винаги съм си тръгвал супер доволен може да не разбирам но за мен повечето са на супер високо ниво показателно е че залата на театъра е винаги пълна в последните 3 години освен това постановка с режисьор жена не помня Аз също не съм ходил в на театър или оепра в гореизброените градове. Във виена средното време за чакане ад попаднеш в ТОМБОЛАТА за билети е 13 години...така че... живот издраве някой ден някой от вас и да бъде изтеглен Радвам се че не си ходил на постановки с режисьор жена...значи си я пропуснал, добре за теб | ||
Най-отгоре | | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | summerborn написа ... ji написа ... summerborn написа ... Ще ми скочите ли за следващите думи? :) И да бях в Бургас не бих отишъл, просто не ме кефи. Но е похвално че след градинките и чешмичките най-накрая има нещо, което да привлича много хора, нещо за душата. Сега и тези постановки в операта...след дълги години на властване на една бездарна режисьорка в бургаския театър и опера, най-накрая идва нещо по-хубаво. На мен лично ми писна да имам повод да ходя до операта само когат има някакъв базар там, тъй като до скоро нямаше нищо по-стойностно като спектакъл. аз не съм бил на опера във виена и милано нито на театър в лондон или ню йорк но съм гледал голяма част от постановките на бургаския театър и винаги съм си тръгвал супер доволен може да не разбирам но за мен повечето са на супер високо ниво показателно е че залата на театъра е винаги пълна в последните 3 години освен това постановка с режисьор жена не помня Във виена средното време за чакане ад попаднеш в ТОМБОЛАТА за билети е 13 години...така че... живот издраве някой ден някой от вас и да бъде изтеглен Тука някой брутално те е излъгал... hbhj) | ||
Най-отгоре | | ||
summerborn |
| ||
Гост | MaXiMuM написа ... summerborn написа ... ji написа ... summerborn написа ... Ще ми скочите ли за следващите думи? :) И да бях в Бургас не бих отишъл, просто не ме кефи. Но е похвално че след градинките и чешмичките най-накрая има нещо, което да привлича много хора, нещо за душата. Сега и тези постановки в операта...след дълги години на властване на една бездарна режисьорка в бургаския театър и опера, най-накрая идва нещо по-хубаво. На мен лично ми писна да имам повод да ходя до операта само когат има някакъв базар там, тъй като до скоро нямаше нищо по-стойностно като спектакъл. аз не съм бил на опера във виена и милано нито на театър в лондон или ню йорк но съм гледал голяма част от постановките на бургаския театър и винаги съм си тръгвал супер доволен може да не разбирам но за мен повечето са на супер високо ниво показателно е че залата на театъра е винаги пълна в последните 3 години освен това постановка с режисьор жена не помня Във виена средното време за чакане ад попаднеш в ТОМБОЛАТА за билети е 13 години...така че... живот издраве някой ден някой от вас и да бъде изтеглен Тука някой брутално те е излъгал... hbhj) TТи май си всезнайко, ето ти факт, пред койтои аз мълча: http://www.wienerphilharmoniker.at/index.php?set_language=en&cccpage=tickets_subscriptionconcerts | ||
Най-отгоре | | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | summerborn написа ... MaXiMuM написа ... summerborn написа ... ji написа ... summerborn написа ... Ще ми скочите ли за следващите думи? :) И да бях в Бургас не бих отишъл, просто не ме кефи. Но е похвално че след градинките и чешмичките най-накрая има нещо, което да привлича много хора, нещо за душата. Сега и тези постановки в операта...след дълги години на властване на една бездарна режисьорка в бургаския театър и опера, най-накрая идва нещо по-хубаво. На мен лично ми писна да имам повод да ходя до операта само когат има някакъв базар там, тъй като до скоро нямаше нищо по-стойностно като спектакъл. аз не съм бил на опера във виена и милано нито на театър в лондон или ню йорк но съм гледал голяма част от постановките на бургаския театър и винаги съм си тръгвал супер доволен може да не разбирам но за мен повечето са на супер високо ниво показателно е че залата на театъра е винаги пълна в последните 3 години освен това постановка с режисьор жена не помня Във виена средното време за чакане ад попаднеш в ТОМБОЛАТА за билети е 13 години...така че... живот издраве някой ден някой от вас и да бъде изтеглен Тука някой брутално те е излъгал... hbhj) TТи май си всезнайко, ето ти факт, пред койтои аз мълча: http://www.wienerphilharmoniker.at/index.php?set_language=en&cccpage=tickets_subscriptionconcerts Мислех, че за операта говориш... | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|