Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Юноши

<< Предишна тема | Следваща тема >>
Кой от юношите искате да видите в мъжкия отбор ?
Отиди на страница       >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
naftexbs
чт юни 19 2008, 19:48
Гост
Кой от юношите искате да видите в мъжкия отбор ?
Най-отгоре
naftexbs
чт юни 19 2008, 19:49
Гост
Говоря за всички възрастови групи ...
Най-отгоре
Campus_93
чт юни 19 2008, 20:14
Гост
MENE SI :D:D:D BZ :D iskam da vida vratarq na star6ata TOSHKO tva prosto e unikalen vratar ssad:
Най-отгоре
berzerker
чт юни 19 2008, 21:05
Гост
всичко по реда си момчета. яки тренировки и лягане след сънчо му е майката. а не е ли по добър въпрос кой от юношите ИСТИНСКИ ЖЕЛАЕ да играе в този отбор. да не повтаряме Сакалиевата грешка.
Най-отгоре
naftexbs
чт юни 19 2008, 21:39
Гост
Според мен грешката не бе в саката ... той даде много на клуба просто искаше да се развива ... от тука не го пуснаха помислиха си че щом взеха 2 милиона за чилика ще земат толкова и за саката ... и тогава той почна да прави номерата ... да не забравяме че дори когато се върна скандално помогна за оставането на отобора ... да не забравяме също факта че цецо филипов и велин дамянов не бяха пуснати в цска поради същатат причина и сега тъпчат на едно място... ако не е така кажете !
Най-отгоре
Meraviglioso
чт юни 19 2008, 23:52
Гост
Така е за съжаление.Едно време Нафтата беше върха на българския футбол и да си футболист на Нефтохимик беше привилегия само на първокласни играчи ,но нещата се промениха и сега е друго...
Най-отгоре
berzerker
пт юни 20 2008, 01:43
Гост
кой не го пусна бе naftexbs. тези дето зовеш името им, май, а !?! Саката е голмайстор на отбора и лично аз не отричам постижението му като такъв, обаче, закъв кур му беше да нарича моя отбор, доста се съмнявам че и твоя, селски тим. ей такива дрисльовци, които не зачитат и уважават миналото си и тези, които са им подали ръка, не мога да ги понасям. проклинам ги до живот и не мога, пък и не искам дори да се сещам за тях. отдавам им заслуженото и толкоз, ако ще и с целия феншоп на чорбата да се облекът. надявам се, че ме разбираш !!!!!!!!!!!!!
Най-отгоре
berzerker
пт юни 20 2008, 01:43
Гост
САМО НАФТА

[ Редактирано пт юни 20 2008, 01:45 ]
Най-отгоре
berzerker
пт юни 20 2008, 01:47
Гост
а ти кой искаш да видиш
Най-отгоре
naftexbs
пт юни 20 2008, 11:01
Гост
Много неща остават скрити ... и не достигат до феновете ... всеки си изгражда мнение от това което е чул или видял... но има още много неща които не се знаят ... Саката никога е нямал нищо против отбора ... За него Нефтохимик е отбор управляван от СЕЛЯЦИ от хора които той ненавижда ... Гошо Христов е най-пресния пример ... Всеки има мечта ... а тя минава през отбори като чорбата говедата дори ловеч ... всеки иска да играе в евротурнирите да го видят да излезе от бг и да играе модерен футбол ... колкот и тъжно това е факт... и мен ме боли но истината е че НАШИЯ отбор МОЯ ТВОЯ и на още хиляди из цяла България не е същия ... просто защото е управляван от хора като Лупи - НЕКАДЪРНИЦИ ...

Това е мое мнение не се заяждам с никого !
Най-отгоре
Отиди на страница       >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF