Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Юноши |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Кой от юношите искате да видите в мъжкия отбор ? |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
naftexbs |
| ||
Гост | Кой от юношите искате да видите в мъжкия отбор ? | ||
Най-отгоре | | ||
naftexbs |
| ||
Гост | Говоря за всички възрастови групи ... | ||
Най-отгоре | | ||
Campus_93 |
| ||
Гост | MENE SI :D:D:D BZ :D iskam da vida vratarq na star6ata TOSHKO tva prosto e unikalen vratar ssad: | ||
Най-отгоре | | ||
berzerker |
| ||
Гост | всичко по реда си момчета. яки тренировки и лягане след сънчо му е майката. а не е ли по добър въпрос кой от юношите ИСТИНСКИ ЖЕЛАЕ да играе в този отбор. да не повтаряме Сакалиевата грешка. | ||
Най-отгоре | | ||
naftexbs |
| ||
Гост | Според мен грешката не бе в саката ... той даде много на клуба просто искаше да се развива ... от тука не го пуснаха помислиха си че щом взеха 2 милиона за чилика ще земат толкова и за саката ... и тогава той почна да прави номерата ... да не забравяме че дори когато се върна скандално помогна за оставането на отобора ... да не забравяме също факта че цецо филипов и велин дамянов не бяха пуснати в цска поради същатат причина и сега тъпчат на едно място... ако не е така кажете ! | ||
Най-отгоре | | ||
Meraviglioso |
| ||
Гост | Така е за съжаление.Едно време Нафтата беше върха на българския футбол и да си футболист на Нефтохимик беше привилегия само на първокласни играчи ,но нещата се промениха и сега е друго... | ||
Най-отгоре | | ||
berzerker |
| ||
Гост | кой не го пусна бе naftexbs. тези дето зовеш името им, май, а !?! Саката е голмайстор на отбора и лично аз не отричам постижението му като такъв, обаче, закъв кур му беше да нарича моя отбор, доста се съмнявам че и твоя, селски тим. ей такива дрисльовци, които не зачитат и уважават миналото си и тези, които са им подали ръка, не мога да ги понасям. проклинам ги до живот и не мога, пък и не искам дори да се сещам за тях. отдавам им заслуженото и толкоз, ако ще и с целия феншоп на чорбата да се облекът. надявам се, че ме разбираш !!!!!!!!!!!!! | ||
Най-отгоре | | ||
berzerker |
| ||
Гост | САМО НАФТА [ Редактирано пт юни 20 2008, 01:45 ] | ||
Най-отгоре | | ||
berzerker |
| ||
Гост | а ти кой искаш да видиш | ||
Най-отгоре | | ||
naftexbs |
| ||
Гост | Много неща остават скрити ... и не достигат до феновете ... всеки си изгражда мнение от това което е чул или видял... но има още много неща които не се знаят ... Саката никога е нямал нищо против отбора ... За него Нефтохимик е отбор управляван от СЕЛЯЦИ от хора които той ненавижда ... Гошо Христов е най-пресния пример ... Всеки има мечта ... а тя минава през отбори като чорбата говедата дори ловеч ... всеки иска да играе в евротурнирите да го видят да излезе от бг и да играе модерен футбол ... колкот и тъжно това е факт... и мен ме боли но истината е че НАШИЯ отбор МОЯ ТВОЯ и на още хиляди из цяла България не е същия ... просто защото е управляван от хора като Лупи - НЕКАДЪРНИЦИ ... Това е мое мнение не се заяждам с никого ! | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|