Форуми
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
naftexbs
вт юни 24 2008, 15:53
Гост
До сега гледах мача ... по Ринг ... не играха наще кой знае какво но все пак бе финал... Най - добрите бяха Филипов и Иванов и Терзиев... лично за мен Костадинов много разочарова - мн браг мн неточни подавания мн загубени топки , както и "Гетата" ... Може би напрежението или нз ...
Най-отгоре
naftexbs
вт юни 24 2008, 15:53
Гост
До сега гледах мача ... по Ринг ... не играха наще кой знае какво но все пак бе финал... Най - добрите бяха Филипов и Иванов и Терзиев... лично за мен Костадинов много разочарова - мн браг мн неточни подавания мн загубени топки , както и "Гетата" ... Може би напрежението или нз ...
Най-отгоре
Absent
вт юни 24 2008, 16:14
Гост
Моето мнение е, че и двата отбора не показаха 100% от възможностите си. Имаше момент, когато наистина ЦСКА наложи преса над нашия тим , но определено Нефтохимик може да се похвали с това, че през цялото време игра по-красивия футбол. ЦСКА разчитаха на разбъркване пред врата, докато макар и по-малко атаките (или по-скоро контра атаките ) на Шейхове бяха добре обмислени и тактически издържани.
Много ми харесаха шутовете на Жулиен Парушев.
Според мен напълно заслужихме купата.

Още един път БРАВО и БЛАГОДАРЯ на всички футболисти на отбора.
Най-отгоре
berzerker
вт юни 24 2008, 19:06
Гост
според мен Костадинов се опитваше да разиграва бързо, с едно докосване. за момчета на тяхната възраст в България няма много много футболисти със самочувствие за подобни отигравания. все пак отбеляза и гол. на скорост атаките от време на време се получаваха за което основна заслуга имаха Венко Филипов и Жулиен Парушев. като цяло халфовата ни линия не разочарова и игра през цялото време на висота. в защита не ми се понрави Добчо Иванов, но неговите функции бяха по скоро офанзивни. добре че Терзиев действаше като централен защитник зад него. в нападение Козаров се стараеше да пресира защитата на чорбарите, но се вижда, че слабото място на всички формации на НАФТАТА, като започнем от представителния отбор и достигнем до децата е в атака. не са на левела на останалите постове и има какво още да се желае от тях. като цяло обаче съм изключително доволен от шампионската титла и дано занапред да вдигнат и още много купи с НАФТАТА.
Най-отгоре
naftexbs
вт юни 24 2008, 19:24
Гост
има какво да кажеш след мой коментар... ;п прав си ... :)
Най-отгоре
vzhivkov
вт юни 24 2008, 20:29
Гост
Набор 91 също гази наред:
-ВРЪЗКА-
Най-отгоре
Campus_93
вт юни 24 2008, 22:06
Гост
Nie(93) sa6ty prodaljavame 54y45g3P sdfm:) prodaljavame sled 3:0(slujebno) sdfm:) rgh5( ergw) erghhg) wg3f3O
Най-отгоре
Пламенски
ср юни 25 2008, 10:13
Гост
vzhivkov написа ...

Набор 91 също гази наред:
-ВРЪЗКА-

Абе ТЕРЗИЕВ да не направи голям шлем с няколко възрастови групи.На 17 -ста снимка трябва да е той ,нали? Супермен....
Най-отгоре
ReLoaD
ср юни 25 2008, 11:10
Гост
Той е ;) Доколкото знам играе и за 92 и за 91 :)
Най-отгоре
berzerker
ср юни 25 2008, 11:27
Гост
ми той и Гошо Костадинов май играе за 91, но не съм сигурен
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF