Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Юноши |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ШАМПИОНИ!!! |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
naftexbs |
| ||
Гост | До сега гледах мача ... по Ринг ... не играха наще кой знае какво но все пак бе финал... Най - добрите бяха Филипов и Иванов и Терзиев... лично за мен Костадинов много разочарова - мн браг мн неточни подавания мн загубени топки , както и "Гетата" ... Може би напрежението или нз ... | ||
Най-отгоре | | ||
naftexbs |
| ||
Гост | До сега гледах мача ... по Ринг ... не играха наще кой знае какво но все пак бе финал... Най - добрите бяха Филипов и Иванов и Терзиев... лично за мен Костадинов много разочарова - мн браг мн неточни подавания мн загубени топки , както и "Гетата" ... Може би напрежението или нз ... | ||
Най-отгоре | | ||
Absent |
| ||
Гост | Моето мнение е, че и двата отбора не показаха 100% от възможностите си. Имаше момент, когато наистина ЦСКА наложи преса над нашия тим , но определено Нефтохимик може да се похвали с това, че през цялото време игра по-красивия футбол. ЦСКА разчитаха на разбъркване пред врата, докато макар и по-малко атаките (или по-скоро контра атаките ) на Шейхове бяха добре обмислени и тактически издържани. Много ми харесаха шутовете на Жулиен Парушев. Според мен напълно заслужихме купата. Още един път БРАВО и БЛАГОДАРЯ на всички футболисти на отбора. | ||
Най-отгоре | | ||
berzerker |
| ||
Гост | според мен Костадинов се опитваше да разиграва бързо, с едно докосване. за момчета на тяхната възраст в България няма много много футболисти със самочувствие за подобни отигравания. все пак отбеляза и гол. на скорост атаките от време на време се получаваха за което основна заслуга имаха Венко Филипов и Жулиен Парушев. като цяло халфовата ни линия не разочарова и игра през цялото време на висота. в защита не ми се понрави Добчо Иванов, но неговите функции бяха по скоро офанзивни. добре че Терзиев действаше като централен защитник зад него. в нападение Козаров се стараеше да пресира защитата на чорбарите, но се вижда, че слабото място на всички формации на НАФТАТА, като започнем от представителния отбор и достигнем до децата е в атака. не са на левела на останалите постове и има какво още да се желае от тях. като цяло обаче съм изключително доволен от шампионската титла и дано занапред да вдигнат и още много купи с НАФТАТА. | ||
Най-отгоре | | ||
naftexbs |
| ||
Гост | има какво да кажеш след мой коментар... ;п прав си ... :) | ||
Най-отгоре | | ||
vzhivkov |
| ||
Гост | Набор 91 също гази наред: -ВРЪЗКА- | ||
Най-отгоре | | ||
Campus_93 |
| ||
Гост | Nie(93) sa6ty prodaljavame 54y45g3P sdfm:) prodaljavame sled 3:0(slujebno) sdfm:) rgh5( ergw) erghhg) wg3f3O | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | Абе ТЕРЗИЕВ да не направи голям шлем с няколко възрастови групи.На 17 -ста снимка трябва да е той ,нали? Супермен.... | ||
Най-отгоре | | ||
ReLoaD |
| ||
Гост | Той е ;) Доколкото знам играе и за 92 и за 91 :) | ||
Най-отгоре | | ||
berzerker |
| ||
Гост | ми той и Гошо Костадинов май играе за 91, но не съм сигурен | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|