Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
банкета на зелената лига |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | приближава края на сезона и няма как да не спазим традицията за организиране на банкет този път сме доста народ и е по-сложно някой ако има идея къде как и кога да пише Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
Sobieski |
| ||
Гост | ами защо не на някой капан в морската...... вярно малко по-скъпо ще излезе но пък ще си заслужава 34r:) Воденицата дали няма да ни събере ssad: | ||
Най-отгоре | | ||
Man-Utd |
| ||
Гост | ji във наща махала сигорно знаеш има един ресторант здравец или тоя на тоха те ще ни съберат хем и по-евтино :D | ||
Най-отгоре | | ||
green_boy91 |
| ||
Гост | дето има МАНГАЛСКИ СВАДБИ !!!!!!!! | ||
Най-отгоре | | ||
Decimator |
| ||
Гост | Ji само да попитам, банкета след края на Купата ли ще бъде или по Коледа? Ако се стигне до консенсус за кръчмата аз мога да се заема с организацията, за да не стане фал като миналата година. | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | aми аз смятам банкета да е сега след баража това се пада след около месец купата я планираме някъде към началото на септември така че след нея ще има много видове коледни банкети Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
alquimista |
| ||
Гост | мен за организация ... не ме търсете rfger:) cef:) | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | На поляната за ВХТИ ще е най0добре..Място многоггггоооо | ||
Най-отгоре | | ||
Decimator |
| ||
Гост | Ами решете в кое заведение ще бъде и ако нямате нищо против, ще се погрижа за организацията. | ||
Най-отгоре | | ||
green_boy91 |
| ||
Гост | Decimator воте 1+ за тебе :) обаче гледай ракията да е 50ст. а салатата 80 :D , че пенсионерите от някой отбори в "б" групата .... са на пенсий не става така ЗЕЛЕНИТЕ СТРЕЛИ И СТАРАТА ШКОЛА ВЬН ОТ БАНКЕТА !!!! Щях да кажа и Грийн ама капитана и един лациал са уважавани от мен :} особено лациала :D без него банкета няма да стане ( не че не им знам имената да не се претесняват :D ) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|