Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
банкета на зелената лига |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | Decimator написа ... Ами решете в кое заведение ще бъде и ако нямате нищо против, ще се погрижа за организацията. е тази тема е за това някой ако се сеща за подходящо място ...... Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
Chandlar |
| ||
Гост | ми аз се сещам за "Малкото Торино"...ама там са 4 маси долу и 4 горе за по 6 човека ,стават към 50 човека... незнам дали ще се съберем... gfef:) | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | Владо там нестава прекалено е малко и тясно дори за 50, а и знаеш какво е обслужването един човек преви всичко тай че според мен няма смисал да се коментира! | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | Владо там нестава прекалено е малко и тясно дори за 50, а и знаеш какво е обслужването един човек преви всичко тай че според мен няма смисал да се коментира! | ||
Най-отгоре | | ||
Chandlar |
| ||
Гост | еми ние ако сме повече от 50-60 човека незнам кое заведение ше ни побере... освен пейките в морската... gfef:) или тея до Сарата... | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | аз се сещам за един капан в морската с приемливи цени и добре изглеждащ за заведение на плажа - мисля че се казва Лазурен Бряг срещу Голдън Форк май се намира и е голям! Нашия отбор често ходи там и сме доволни! Ако някой го знае нека каже и неговото си мнение ! | ||
Най-отгоре | | ||
green_boy91 |
| ||
Гост | Един пат ме хвана растройството от там ........ | ||
Най-отгоре | | ||
g06ky |
| ||
Гост | Ти си все с разстроиство ergw) | ||
Най-отгоре | | ||
green_boy91 |
| ||
Гост | g06ky ..... ssad: брат аре на тебе ти сервират цаца от миналага година да видим как ще то дойде myht:) | ||
Най-отгоре | | ||
u-n |
| ||
Гост | Аз скоро ходих на един капан до адам и ева , казва се Бялата къща или нещо подобно. Мога да кажа,че е това е сигурно най-големия капан в града. Доста е просторно ,има маси и отвън и отвътре. Видях също че имаше доста по-големи компании (25-30 човеке) ,таче не ми мисля че ще ни е проблем да се съберем там поне 70 човека. Има обаче оркестър с жива музика което мисля че на повечето няма да им се понрави поне до 2рата ракия gfef:) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|