Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство

<< Предишна тема | Следваща тема >>
банкета на зелената лига
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
ji
чт юли 03 2008, 13:04

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
Decimator написа ...

Ами решете в кое заведение ще бъде и ако нямате нищо против, ще се погрижа за организацията.

е тази тема е за това
някой ако се сеща за подходящо място ......

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
Chandlar
чт юли 03 2008, 13:06
Гост
ми аз се сещам за "Малкото Торино"...ама там са 4 маси долу и 4 горе за по 6 човека ,стават към 50 човека... незнам дали ще се съберем... gfef:)
Най-отгоре
sn
чт юли 03 2008, 13:20
Гост
Владо там нестава прекалено е малко и тясно дори за 50, а и знаеш какво е обслужването един човек преви всичко тай че според мен няма смисал да се коментира!
Най-отгоре
sn
чт юли 03 2008, 13:20
Гост
Владо там нестава прекалено е малко и тясно дори за 50, а и знаеш какво е обслужването един човек преви всичко тай че според мен няма смисал да се коментира!
Най-отгоре
Chandlar
чт юли 03 2008, 13:27
Гост
еми ние ако сме повече от 50-60 човека незнам кое заведение ше ни побере...
освен пейките в морската... gfef:)
или тея до Сарата...
Най-отгоре
sn
чт юли 03 2008, 13:37
Гост
аз се сещам за един капан в морската с приемливи цени и добре изглеждащ за заведение на плажа - мисля че се казва Лазурен Бряг срещу Голдън Форк май се намира и е голям! Нашия отбор често ходи там и сме доволни! Ако някой го знае нека каже и неговото си мнение !
Най-отгоре
green_boy91
чт юли 03 2008, 13:43
Гост
Един пат ме хвана растройството от там ........
Най-отгоре
g06ky
чт юли 03 2008, 21:03
Гост
Ти си все с разстроиство ergw)
Най-отгоре
green_boy91
чт юли 03 2008, 23:22
Гост
g06ky ..... ssad: брат аре на тебе ти сервират цаца от миналага година да видим как ще то дойде myht:)
Най-отгоре
u-n
чт юли 03 2008, 23:35
Гост
Аз скоро ходих на един капан до адам и ева , казва се Бялата къща или нещо подобно. Мога да кажа,че е това е сигурно най-големия капан в града.
Доста е просторно ,има маси и отвън и отвътре. Видях също че имаше доста по-големи компании (25-30 човеке) ,таче не ми мисля че ще ни е проблем да се съберем там поне 70 човека.
Има обаче оркестър с жива музика което мисля че на повечето няма да им се понрави поне до 2рата ракия gfef:)
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF