| Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
| банкета на зелената лига | ||
| Отиди на страница << >> | |
|
Редактори: ji
|
| Автор | Отговор | ||
| localstreiker |
| ||
| Гост | защо не отидете на мястото , където бяхте миналия път ? друг вариант е капан Двата Лебеда точно до игрищата за плажен волейбол на стария плаж , до бившата воденица. | ||
| Най-отгоре | | ||
| HOORAI |
| ||
| Гост | да не ми земат сумати кожи ;))) | ||
| Най-отгоре | | ||
| Chandlar |
| ||
| Гост | Най-добрия вариант е да се определи датата, след това всеки от капитаните на отборите да заяви бройка на присъстващите от неговия отбор (понеже не всички ще успеят да дойдат) и тогава да се търси заведение за този ден за точен брой хора... Съгласни ли сте с това предложение? | ||
| Най-отгоре | | ||
| Le1bala |
| ||
| Гост | определено!!! така трябва да стане всичко | ||
| Най-отгоре | | ||
| ji |
| ||
![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | офертата за банкета е: заведението е "симона" зад пиргос. 20 кинта на човек. 15-за мешана скара и салата и 5 за алкохол и безалкохолно проекто-датата е 9-ти август трябва ни информация за предполагаем брой участници моля всеки капитан да напише някаква бройка [ Редактирано пн юли 21 2008, 14:06 ] Автобуси от автогарите в Бургас | ||
| Най-отгоре | | ||
| NEFTOCHIMIC_BS |
| ||
| Гост | моля разни комплексирани чички които преди 6 месеца научиха къде е стадиона и идват само и само за да играят в лигата да не идват на банкета все пак това е зелената лига за феновете на НЕФТОХИМИК а не сбор на махленските футбалери | ||
| Най-отгоре | | ||
| WarKiller |
| ||
| Гост | Може би по същата причина и аз не съм толкова ентусиазиран за банкета, колкото бях миналата година... От Б група - освен Изпалените, част от Факет и част от Торсида - другите са ми напълно непознати, колкото бяха и в началото... Всъщност и за част от А група се отнася... Нищо не намеквам... Просто споделям. ssad: | ||
| Най-отгоре | | ||
| berzerker |
| ||
| Гост | ееее стига бе Слав4о. фк пауер са си ултраси. за другите споделям мнението ти. не искам да се делим. aide kapitanite da izpra6tat spisucite 4e 9-ti nablijava. | ||
| Най-отгоре | | ||
| ji |
| ||
![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | много хубави две мнения при положение че до момента нито един човек не е заявил участие в банкета вече имаме 2 мнения на такива които не им се занимава защото участниците не им харесват тук се напъваме да направим нещо тотално на никой не му пука и не му се занимава обаче за мрънкане сме на 100% във форма Автобуси от автогарите в Бургас | ||
| Най-отгоре | | ||
| Пламенски |
| ||
| Гост | ji написа ... офертата за банкета е: заведението е "симона" зад пиргос. 20 кинта на човек. 15-за мешана скара и салата и 5 за алкохол и безалкохолно проекто-датата е 9-ти август трябва ни информация за предполагаем брой участници моля всеки капитан да напише някаква бройка 9-ти е мача с заралии.НЯма ли да е късничко след мача? | ||
| Най-отгоре | | ||
| Отиди на страница << >> | |
|
|
|