Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
банкета на зелената лига |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
WarKiller |
| ||
Гост | ji написа ... тотално на никой не му пука и не му се занимава обаче за мрънкане сме на 100% във форма А защо миналата година не беше така? Или ако използвам твоя стил за една друга тема - може би това, което аз казвам - другите само си го мислят? Мога да гарантирам, че нашият отбор няма проблем да седне на една маса, с който и да било от Лигата... Говорих само от мое име, че желанието и ентусиазма ми не са същите като миналата година. | ||
Най-отгоре | | ||
Slimky |
| ||
Гост | Пламенски написа ... ji написа ... офертата за банкета е: заведението е "симона" зад пиргос. 20 кинта на човек. 15-за мешана скара и салата и 5 за алкохол и безалкохолно проекто-датата е 9-ти август трябва ни информация за предполагаем брой участници моля всеки капитан да напише някаква бройка 9-ти е мача с заралии.НЯма ли да е късничко след мача? и аз това си мислех днес, ще е добре да го направим на друга дата .. или вече е късно ? | ||
Най-отгоре | | ||
berzerker |
| ||
Гост | не е късно, обаче никой не проявява интерес. да бягаш от партито си е чиста проба неуважение към другите. последно ще има ли банкет или да му кажем на човека да не запазва заведението. нищо не ни пречи да е след мача. | ||
Най-отгоре | | ||
skrewdriver |
| ||
Гост | nie sme na lice ;) | ||
Най-отгоре | | ||
berzerker |
| ||
Гост | за вас не се и съмнявам. ама другите са доста пасивни | ||
Най-отгоре | | ||
alquimista |
| ||
Гост | и нашиq отбор е на линия ....пък може и на 2 rfger:) _____________ _ _____________ __ [ Редактирано чт юли 24 2008, 17:17 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Slimky |
| ||
Гост | хохо след мача ще е супер смятай ако бием какво чудо ще е пък и да паднем пак :))) САМО НАФТА ! | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | и от наша страна най-малко 6-7 човека можеби ще дойдем! | ||
Най-отгоре | | ||
skrewdriver |
| ||
Гост | alquimista написа ... и нашиq отбор е на линия ....пък може и на 2 rfger:) _____________ _ _____________ __ ____ / qweff55) 343ff) | ||
Най-отгоре | | ||
NEFTOCHIMIC_BS |
| ||
Гост | абе за мен трябва да има 7-8 отбора които са истински фенове да си играем нашата лига и да си правим нашето шоул стига комплексирани квартални футбалери стига смешнци ебал съм ги в гъза това сме ние феновеете на НЕФТОХИМИК нека си имаме истинска лига и наистина да се кефим като играем един срещу друг [ Редактирано пт юли 25 2008, 06:57 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|