Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
банкета на зелената лига |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
NEFTOCHIMIC_BS |
| ||
Гост | а пък WarKiller аз имам доста против 80% от хората от Б група в лигата нека поне не развалят едно НАФТА ПАРТИ няма смисъл да стават простотии затова че са някви мишки и решат да дойдат на събирането | ||
Най-отгоре | | ||
berzerker |
| ||
Гост | ами добре бе и на 2ри е оферта. само че трябва да се реши до края на уикенда. капитаните да събират по 20 лв. на човек. 15 за ядене и 5 за алкохол. айде който е навит да пише тука | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | NEFTOCHIMIC_BS написа ... а пък WarKiller аз имам доста против 80% от хората от Б група в лигата нека поне не развалят едно НАФТА ПАРТИ няма смисъл да стават простотии затова че са някви мишки и решат да дойдат на събирането като направиш ти банкет ще казваш кой ще участва и кой не във вашия отбор също има лица които за първи път видях в лигата някой нещо да е споменал за тях? Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
NEFTOCHIMIC_BS |
| ||
Гост | малеййй колко пиян бях снощи fbhd:) | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | говорихме с Радо за банкета на 9-ти и си мислим, че като излязат на първи август часовете за мачовете от първия кръг вече може да се организираме всички според мача! Нашия отбор ще е почти целия без тези които са на работа ! [ Редактирано сб юли 26 2008, 14:37 ] | ||
Най-отгоре | | ||
NEFTOCHIMIC_BS |
| ||
Гост | ко става в крайна сметка банкета след мача с берое ли ще е | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | ако аз ти и berzerker го броиш за банкет Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | мисля, че днес излиза крайната програма за първенството, така, че можем да помислим вече кога! Смятам, че отборите на ПАО, ФЕСТЪРИТЕ, НЕУДАЧНИЦИТЕ, ГРИЙН, ДРИЙМ, ИЗПАЛЕНИТЕ, СПОРТИНГ ще се отчетат с голямо присъствие, така, че дайте да събираме от утре по 20 кинта и да се мятаме! :) | ||
Най-отгоре | | ||
NEFTOCHIMIC_BS |
| ||
Гост | ji колкото толкова gfef:) | ||
Най-отгоре | | ||
NEFTOCHIMIC_BS |
| ||
Гост | никакви желаещи за тоя банкет... | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|