Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Юноши

<< Предишна тема | Следваща тема >>
ЗА МАЧА С ГОВЕДАТА
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
naftabg
вт юли 08 2008, 01:10
Гост
Добре де.
Нали казахте,че може да си избирате дали да сте с зелени или розови екипи и няма да сте повече с розово след първия мач с подуенци,или Мишов пак се прави на шеф?
Най-отгоре
stvngrd
вт юли 08 2008, 01:23
Гост
Сами избрахме розовия. Деня преди мача гласувахме. 8 бяхме за зелен, 10 за розов. Защото зеления и жълтия са с дълги ракави, а розовия с къс и затова повечето искаха розов...

ps и точно пламен михов никога не се е правил на шеф що се отнася до дюш. за другото не знам, но за дюш с 2 ръце и 2 крака го заявявам това. даже човека присъства на всеки един мач на всеки един набор. бие сума ти път да гледа всички мачове и ни подкрепя каквото и да стане. винаги след всяка победа минава в съблекалните и ни поздравява лично един по един, просто не заслужава такива думи!

[ Редактирано вт юли 08 2008, 01:29 ]
Най-отгоре
Rusi_32
вт юли 08 2008, 01:43
Гост
Е, как може бе верно ли това?...Как може да изберете розовото пред ЗЕЛЕНОТО? Нали сме зелени, а не някакви си "розови пантерки"? Леле пич с този коментар ме хвърли в тъча.

[ Редактирано вт юли 08 2008, 01:43 ]
Най-отгоре
stvngrd
вт юли 08 2008, 01:51
Гост
да лъжа ли искаш? квото е такова. зелен искаха повечето, на нас не ни прави впечетление толкова екипа, колкото на вас, феновете. важното е само да ни е удобен и тва е..
Най-отгоре
Rusi_32
вт юли 08 2008, 02:26
Гост
Ми представи си ако Левски излязат с червен екип примерно? Играе се за отбора, за цвета на фланелката, за великата емблема, за публиката...а не за това дали ти е удобен екипа. Пак да повторя с по-горния ти коментар ме хвърли в тъча честно!
Най-отгоре
IkariNoRei
вт юли 08 2008, 06:13
Гост
Според мен пък е напълно нормално момчетата да предпочетат единствените екипи с къси ръкави, които имат... Не мога да ги виня че не са искали да ритат с дълъг ръкав в жегата.
Най-отгоре
Absent
вт юли 08 2008, 08:53
Гост
Браво на момчетата. Направо нямам думи от кеф. Юношите на Нефтохимик - страшилищата на България . 54y45g3P sdfm:)

Нека всички разберат къде е най-добрата школа в България !
Най-отгоре
argo
вт юли 08 2008, 09:30
Гост
някой би ли написал все пак кои бяха голмайсторите, горе-долу кога паднаха головете (драматично ли беше) и как?
Най-отгоре
Пламенски
вт юли 08 2008, 09:35
Гост
stvngrd написа ...

снимки > -ВРЪЗКА-
вмомента се качват, до 2-3 минути ще са готови

ААААа, бащати къртеше.Само как ги нареждаше говедата......На всеки корнер или пряк свободен през целият мач заставаше на "пусия" и чакаше да стане гол и да го снима.
Най-отгоре
Campus_93
вт юли 08 2008, 09:36
Гост
Parvoto poluvreme 0:0 rfger:) v na4aloto na vtoroto Jivko Petkov vkara 7-8 minuti sled tva otnovo Jivko Petkov vkara i kam 60 min pak Jivko Petkov rfger:) EDNO POQSNENIE NIE IGRAEM PO 70 min a ne 90 kakto majete

[ Редактирано вт юли 08 2008, 09:41 ]
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF