Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Юноши |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ЗА МАЧА С ГОВЕДАТА |
Отиди на страница << | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
stvngrd |
| ||
Гост | Пламенски написа ... ААААа, бащати къртеше.Само как ги нареждаше говедата......На всеки корнер или пряк свободен през целият мач заставаше на "пусия" и чакаше да стане гол и да го снима. тва е родителя на номер 5ти, не моя :) | ||
Най-отгоре | | ||
stvngrd |
| ||
Гост | Rusi_32 написа ... Ми представи си ако Левски излязат с червен екип примерно? Играе се за отбора, за цвета на фланелката, за великата емблема, за публиката...а не за това дали ти е удобен екипа. Пак да повторя с по-горния ти коментар ме хвърли в тъча честно! Много тъпа логика Нека ни дадат като на '91 зелените и жълтите екипи да видиш дали ще го погледнем тва розово. Ма въпроса е, че няма да ни дадат :D Ние ще си е караме със старите дълги ръкави и сигурно догодина ще ни дадат тези [ Редактирано вт юли 08 2008, 10:49 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Campus_93 |
| ||
Гост | stvngrd написа ... Rusi_32 написа ... Ми представи си ако Левски излязат с червен екип примерно? Играе се за отбора, за цвета на фланелката, за великата емблема, за публиката...а не за това дали ти е удобен екипа. Пак да повторя с по-горния ти коментар ме хвърли в тъча честно! Много тъпа логика Нека ни дадат като на '91 зелените и жълтите екипи да видиш дали ще го погледнем тва розово. Ма въпроса е, че няма да ни дадат :D Ние ще си е караме със старите дълги ръкави и сигурно догодина ще ни дадат тези ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ 4akaite e pre4di ma4a s levski ni predlojiha da igraim s edni VI6NEVI :D:D:D:D et4:) et4:) et4:) | ||
Най-отгоре | | ||
r@cC{}^ |
| ||
Гост | да е вярно!Ако забелязахте трениора ни с ква фланелка беше Е на с такива екипи можехме да играем :D | ||
Най-отгоре | | ||
ALIVE |
| ||
Гост | то като че ли има голяма разлика дали ще е розово или вишнево или боровинково или динено или бордо ... | ||
Най-отгоре | | ||
Dresta |
| ||
Гост | Младежта цвета е ЗЕЛЕН, проумейте го! | ||
Най-отгоре | | ||
Neykov |
| ||
Гост | Dresta написа ... Младежта цвета е ЗЕЛЕН, проумейте го! 34r:) точно така j7jk:) | ||
Най-отгоре | | ||
naftabg |
| ||
Гост | stvngrd написа ... на нас не ни прави впечетление толкова екипа, колкото на вас, феновете. Това е лошото,на мъжете също не им прави впечатление и ... | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << | |
|