Нефтохимик Бургас :: Форуми :: НАФТА :: Юноши |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ФИНАЛИТЕ |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
berzerker |
| ||
Гост | Юношите младша възраст и децата на Нафтекс ще се борят за титлата в своите възрастови групи в град Раковски. Това реши днес Комисията за детско-юношески футбол на БФС. Във финала при юношите младша възраст - родени през 1991 година, футболистите на старши треньора Димчо Ненов се изправят срещу Левски. Срещата е на 9 юли (сряда) от 18,00 часа. Възпитаниците на наставника Владо Стоянов играят ден по-късно - 10 юли (четвъртък) срещу Славия. Началният час на двубоя също е 18,00. Както е известно, в средата на юни се проведе и финалната среща при юношите старша възраст - родени през 1989 година, като тогава Нафтекс победи с 1:0 ЦСКА и грабна трофея. pfcnaftex.ad | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | ехаааааааа да направим едно гостуване до раковски ли имам няколко приятели които живеят там Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
berzerker |
| ||
Гост | може. що не. питай ги дали може да отседнем у тях. | ||
Най-отгоре | | ||
SHEIKH` |
| ||
Гост | berzerker написа ... може. що не. питай ги дали може да отседнем у тях. Само ао се научиш да се кръстиш от десно на лево, сещаш се... rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
berzerker |
| ||
Гост | обратно, брат ми, обратно | ||
Най-отгоре | | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | SHEIKH` написа ... berzerker написа ... може. що не. питай ги дали може да отседнем у тях. Само ао се научиш да се кръстиш от десно на лево, сещаш се... rfger:) Абе, атеист...поне да знаеше ти как трябва да се кръстиш rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
SHEIKH` |
| ||
Гост | MaXiMuM написа ... SHEIKH` написа ... berzerker написа ... може. що не. питай ги дали може да отседнем у тях. Само ао се научиш да се кръстиш от десно на лево, сещаш се... rfger:) Абе, атеист...поне да знаеше ти как трябва да се кръстиш rfger:) може, може май от ляво на дясно беше, верно Аз на църква не ходя и верно съм атеист... drhr:) | ||
Най-отгоре | | ||
r@cC{}^ |
| ||
Гост | TRQBVA MI TO4NA BROIKA NA HORATA KOITO 6TE IDVAT DA GLEDAT FINALA!!!!! | ||
Най-отгоре | | ||
Sobieski |
| ||
Гост | 1 000 000 000 фенове на Нафтата 500 000 фенове на Бургаския футбол 250 000 семкаджии и още 100 000 туристи rfger:) Успех иначе er:) | ||
Най-отгоре | | ||
qmsq |
| ||
Гост | изтрито няало да има автобус [ Редактирано вт юли 08 2008, 21:28 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|