Форуми
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
Rusi_32
чт юли 10 2008, 21:57
Гост
Споко бе момчета, не се отчаивайте! Понякога и най-добрите падат.
Най-отгоре
stvngrd
чт юли 10 2008, 23:34
Гост
пъровто полувреме беше нашо. имаха 2 положения и 2 гола. второто да атакуваме отворихме мн пространства и ни вкараха още един (само за инфо)
Най-отгоре
ji
чт юли 10 2008, 23:38

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
паднахме от славия на финала
нашите определено играха по-слабо от противника
през целия мач имахме 1-2 по-сериозни положения за гол
предполагам притеснението попречи момчетата да покажат пълните си възможности
централните ни защитници допуснаха много грешки
славия играха на контраатаки но всяка от тях беше доста опасна
тактиката им беше просто да ритат топката към наказателното ни поле и почти винаги нападателите им успяваха да изпреварят и да се преборят с централните ни защитници и да създадат опасност
момчетата в центъра на защитата цял мач така и не успяха да се справят и винаги бяха по-бавни по-зле пласирани и по-малко борбени
снимки и видео от мача утре

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
Campus_93
пт юли 11 2008, 07:27
Гост
Ebi mu mamata ako bqhme igrali kakto s govedata 23rfv( 23rfv( myht:) 3rff(
Най-отгоре
GF youths
пт юли 11 2008, 11:08
Гост
Нищо,не се отчайвайте! Това е само един мач...
:)
Най-отгоре
alquimista
пт юли 11 2008, 16:50
Гост
сега ще ви е нужна още по-голяма мотивация и трябва да покажете повече качестра , за да докажете, че това е най-добрата школа ...
Най-отгоре
naftexbs
пт юли 11 2008, 17:06
Гост
Момчета как може да се заблуждавате и да не ви влиза нищо в кухите кратуни . Не разбирате ли че медал като дете не значи нищо ... примери милиони ... не разбирате ли че всичко обира Мишов всички хвалби и т.н. Не разбирате ли че вие играете футбол за да стабете футболисти а не да станете шампиони при деца когато физиката е от главно значение ... този мач е НИЩО по различен от предните 9032891 които сте изиграли така 4е мислете РЕАЛНО !
Най-отгоре
Slimky
пт юли 11 2008, 17:15
Гост
тоз пък
медала си е медал
това, което го каза е много грешно и дано децата не ти обърнат внимание
да имаш златен медал вкъщи си е за самочувствие и лична удоволетвореност...
Най-отгоре
ji
пт юли 11 2008, 17:46

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
на мен друго ми е тъжно
все ми се струва че утре на контролата няма да видим нито едно от тези момчета които играят в юношеските отбори
повечето от тях пишат в този сайт само в собствената си тема и нямат нито едно мнение за мъжкия отбор или проблемите в клуба
дори в интервютата за този сайт от 3-ма 2-ма казват "абе за сега съм в този отбор пък ще видим занапред"
звучи като "за момента сме във вашия отбор"
сякаш слушаш някакви мега професионалисти а не малки момчета обичащи футбола и НАФТАТА

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
naftexbs
пт юли 11 2008, 22:27
Гост
Slimky батка ти сигурно си нямаш хал хабер от футбол ... смисъл предполагам че не си се занимавал, мога да ти кажа че не медалите като деца правят футболистите.И не да ми хленчат че са паднали на некфо финалче а да се стгят и да тренират здраво за да изпълнят мечтата си да играят по големите отбори.И СЛИМКО самочувстието не идва с МЕДАЛИТЕ а идва с добра игра всеки мач.
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF