Форуми
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
Slimky
пт юли 11 2008, 23:16
Гост
оф лек не те знам какъв си
ама имам си хабер от футбол , че даже и съм се занимавал с футбол
имам и бронзов медал
от 20 деца не повече от 10 ще станат футболисти
а останалите 10 ще съжаляват , че нямат злато вместо сребро
това имах предвид
пък не знам ти за какъв се имаш да пишеш такива коментари, като знаеш че малките ги четат

[ Редактирано пт юли 11 2008, 23:17 ]
Най-отгоре
naftexbs
пт юли 11 2008, 23:33
Гост
не искам да се заяждам ... просто искам да им втълпя да не съжеляват че са загубили да осъзнаят че преди всичко трябва да се трудят заради самите себе не зависимо дали ще земат медал или не ... сигурен съм че от тях 6те станат повече футболисти от тези на славия ... това имам предвит ... а това колко ще станат зависи от тях ... дай боже вскички
Най-отгоре
stvngrd
сб юли 12 2008, 00:39
Гост
ji написа ...

на мен друго ми е тъжно
все ми се струва че утре на контролата няма да видим нито едно от тези момчета които играят в юношеските отбори
повечето от тях пишат в този сайт само в собствената си тема и нямат нито едно мнение за мъжкия отбор или проблемите в клуба
дори в интервютата за този сайт от 3-ма 2-ма казват "абе за сега съм в този отбор пък ще видим занапред"
звучи като "за момента сме във вашия отбор"
сякаш слушаш някакви мега професионалисти а не малки момчета обичащи футбола и НАФТАТА

брао е ;) и кво ся като не съм писал, значи че не съм ги и чел така ли? или че не се интересувам?

[ Редактирано сб юли 12 2008, 02:02 ]
Най-отгоре
ZA
сб юли 12 2008, 01:39
Гост
stvngrd написа ...

ji написа ...

на мен друго ми е тъжно
все ми се струва че утре на контролата няма да видим нито едно от тези момчета които играят в юношеските отбори
повечето от тях пишат в този сайт само в собствената си тема и нямат нито едно мнение за мъжкия отбор или проблемите в клуба
дори в интервютата за този сайт от 3-ма 2-ма казват "абе за сега съм в този отбор пък ще видим занапред"
звучи като "за момента сме във вашия отбор"
сякаш слушаш някакви мега професионалисти а не малки момчета обичащи футбола и НАФТАТА

брао е ;) и кво ся като не съм писал, значи че не съм ги и чел така ли? или че не се интересувам?
харесва ми логиката ти... а тва за интервютата еми как някой да иска да остане тук ми кажи? знаеш ли колко пот се хвърля? знаеш ли ся от август месец дето сички ще си ходят на плаж и ще си праят кефа ние кво ще правим в жегите? знаеш ли за какво го хвърляме тоя пот? сега разбра ли защо пишеме така?

Аз нищо не разбрах. Само ми стана ясно, че за някои юноши футбола не е удоволствие, а голямо бреме. Че им е много тежко да играят, нещо, което повечето мъже правят за разтоварване след работа. Че още сега живеят с мисълта какво ще спечелят и дали усилията им не са напразни. Интересно как тренират момчетата и момичетата в другите спортове, където пари няма и републиканския шампион е по-зле платен от резерва във "В" групите по футбол?

Това е най-големия проблем на футболистите ни - те не играят за футбола и за победата, а играят за парите, известността, жените и т.н. Или поне се мъчат да играят, доколкото могат. Затова и повечето са силни в дискотеките, а когато се изправят срещу класен съперник вдигат предварително бялото знаме. Затова и никой не ги ще в чужбина - хората търсят бойци, а не манекени.

Преди няколко години разговарях с начинаещ в мъжкия отбор юноша. Обясняваше ми, че премия от 1000 лв. била смешно ниска!!! А повечето хора тогава работеха за по 100 лв. Познайте дали от този "герой" стана футболист?

Така че, момчета, играйте, ако наистина обичате спорта. Сметките има време кога да се правят. Парите и славата може да дойдат, може и да не дойдат. И ако не си бил влюбен в това, което правиш, наистина ще се почувстваш прекаран. Както 99,99% от футболистите в България. Ще си е заслужавало само, ако ви е доставяло удоволствие. А това е и единствения път към успеха!

sdfm:)
Най-отгоре
stvngrd
сб юли 12 2008, 02:02
Гост
прав си. не си разбрал. няма значение а и не ми се спори. аз кот напиша тук се грешно се разбира заеби ;)
Най-отгоре
Пламенски
сб юли 12 2008, 08:01
Гост
Абе Вие тук се го ударили на надприказване.....Никой ли не схваща,какво има предвид Ji....а и много от нас го мислят.
Аз пред синът ми говоря само за Нафтата,обяснявам, че това е отбора от Бургас,обяснявам,колко е важно да обичаш отбора от родният ти град, а не както ги слушам някои негови връстници - тоя от Левски,оня от Цесекато.....Водих го на мача с говедата в Поморие,за да види,какво е да играеш в Нефтохимик,обяснявам,как малките Нефтохимичета са супер отбор и един ден и той може да играе в този отбор......Възпитавам го да обича Нефтохимик,защото е бургазлия....и един ден , ако стане футболист да казва аз съм от Нефтохимик,независимо как ще му се развие кариерата.....
А днес чуваме.....аз по-принцип съм от цесекато,ама засега съм в Бургас......абе ще видим,като порасна ще искам да игря в левскито щото съм левскарче....и ей такива глупости и като отиде в София да почне да приказва,като един наш биш състезател.
Аз не случайно попитах за подписа на stvngrd,защото ми се струва странно - а като гледам двете снимки виждам ужасна прилика и адски много ме издразни.
Най-отгоре
naftexbs
сб юли 12 2008, 12:24
Гост
ZA батка точно това се опитвах да кажа ... явно само ти си ме разбрал
Най-отгоре
Slimky
сб юли 12 2008, 12:52
Гост
Абе тука защо никой никого не може да разбере?
Нали всички разбираме български ?
А пък naftexbs .. като не искаш да се заяждаш ще внимаваш с обръщенията !

[ Редактирано сб юли 12 2008, 12:54 ]
Най-отгоре
naftexbs
сб юли 12 2008, 15:49
Гост
SLIMKY батка почваш много да приказваш
Най-отгоре
Campus_93
сб юли 12 2008, 16:01
Гост
Ae stiga ste se zaqjdali e ssad: ssad:
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF