Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Бургас :: Град Бургас |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Новини 3 (10.07.2008 - ...) |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
SHEIKH` |
| ||
Гост | Pirgos написа ... тъпи, тъпи, тъпи журналисти тая румънската кокошка да намери крайбрежния булевард и тогава да пише Румънска ssad: Мислех, че фамилията и по-скоро издава византийски корени, но щом казваш hbhj) | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Klirik написа ... Може би едниствено Варна изпреварва като брой туристи Бъргас,ама само в Слънчев Бряг туристите са повече от тези във Златни и АЛбена взети заедно! В Слънчев бряг само бетона и мръсотията е повече... Иначе и Албена и Златните са доста по-добре и изглеждат по-прилично... | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | Абе в Сънито бирата по левче била! | ||
Най-отгоре | | ||
Man-Utd |
| ||
Гост | дае левче глътката :) | ||
Най-отгоре | | ||
Klirik |
| ||
Гост | WarKiller написа ... Klirik написа ... Може би едниствено Варна изпреварва като брой туристи Бъргас,ама само в Слънчев Бряг туристите са повече от тези във Златни и АЛбена взети заедно! В Слънчев бряг само бетона и мръсотията е повече... Иначе и Албена и Златните са доста по-добре и изглеждат по-прилично... Те ако искат и като Амазония да изглеждат! Важното е,че на юг инвестициите са повече,както и туристите.Иначе бирата наистина е левче в СБ - наливна бургаско! | ||
Най-отгоре | | ||
SHEIKH` |
| ||
Гост | Пламенски написа ... Абе в Сънито бирата по левче била! Баце, има и по 0.69 лв в центъра точно gfef:) Определено пиенето е по евтино отколкото в Бургас, ако не шофирах щях след работа да се напивам вместо в Бургас, деба rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
noemis |
| ||
Гост | Туристическият сезон бил слаб. Имало туристи само за половината от легловата база по хотелите. Всъщност туристите са не много по-малко отколкото миналата година, но просто легловата база се е увеличила двойно. Туристите се оплакват от презастрояване. Няма проблем, ще решим ситуацията със СТРОЕЖ НА НОВИ ХОТЕЛИ! А проблема със застрояването ще решим като брата на премиера проектира хотелски комплекси във всички защитени зони! И защо не? Слънчев Бряг в момента има леглова база, достатъчна да приюти цял Люлин. Ако очакваното земетресение в София вземе, че тръсне – ще има къде да изселим цяла София. Ако едно е сигурно, то е че туристическата стратегия и бизнес мислят за природните катаклизми. Страхотно нали? Ако тръсне земетресение в София ще паднат половината сгради. Особено по-новите (колкото и парадоксално да звучи, един панелен блок на 20 години има повече шанс отколкото новопостроена и надстроена кооперация на 2 години). Оцелелите ще ги изселим в Слънчев Бряг, а за строителите ще има какво да строят! Ама пусто му земетресение, много се бави, ще умре икономиката на строителството и туризма ако се не случи! Стратегически важно е да стане, ако ще изкуствено да го предизвикаме! А-а, ама какво ли приказвам, подценявам си политиците, в Челопечене вече тестват предизвикване на земетресение с взривове! -ВРЪЗКА- et4:) [ Редактирано нд юли 20 2008, 22:52 ] | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | на мен не ми е особено забавно как шопите псевдо журналисти пречупват всичко през люлин дружба и красно село по-голямата част от България не се вълнува от измислените им софийски остроумия лично за мен нито челопечене нито люлин събуждат някаква емоция и копираното в предния пост е напълно безмислено и идиотско Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
noemis |
| ||
Гост | ji написа ... на мен не ми е особено забавно как шопите псевдо журналисти пречупват всичко през люлин дружба и красно село по-голямата част от България не се вълнува от измислените им софийски остроумия лично за мен нито челопечене нито люлин събуждат някаква емоция и копираното в предния пост е напълно безмислено и идиотско Копирането в предния пост е чиста проба черен хумор, поне аз така го виждам. То май друго не ни остана... [ Редактирано нд юли 20 2008, 23:04 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Bomberman |
| ||
Гост | Стига с това шопи, майни, гагаузи, бургазлии. Всички сме БЪЛГАРИ. Статията си е обективна. В Слънчев бряг обслужването е кофти, не е евтино и е грозно. Туристите предочиат Испания, Гърция или Турция, защото за същите пари получават повече качество. Водим изключително кофти политика в туризма и ще става все по-зле. Разни турци и пишман-мафиоти си строят на харабията. Това да се спре! ПС Относно шопите-не е луд този яде баницата, а този който му я дава! След като не постигаме това, което искаме на местно ниво значи сами сме си виновни. Шопите си ни грабят, щото сме шматки и им позволяваме. И София трябва да ни интересува, защото ни е столица, както и те трябва се интересуват от Черноморието и Бургас. Разбирателство и компромиси трябва да има. [ Редактирано пн юли 21 2008, 10:16 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|