Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Бургас :: Град Бургас |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Новини 3 (10.07.2008 - ...) |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
ultra |
| ||
Гост | то само мазутите сме около 15 000 - 20 000 | ||
Най-отгоре | | ||
skrewdriver |
| ||
Гост | абе найлоновите торбички, за еднократна употреба, не са ли извън закона от 01.01.10? Върти ми се в главата, че се взе такова решение... Даже няква кампания имаше "обичай Бургас" или нещо такова, за торбички от плат? | ||
Най-отгоре | | ||
strannika |
| ||
Гост | skrewdriver написа ... абе найлоновите торбички, за еднократна употреба, не са ли извън закона от 01.01.10? Върти ми се в главата, че се взе такова решение... Даже няква кампания имаше "обичай Бургас" или нещо такова, за торбички от плат? верно и аз чух нещо такова ама не го изпълняват | ||
Най-отгоре | | ||
Mr.GREEN |
| ||
Гост | От известно време втрещявам продавачките в супермаркета . На въпроса: -Малка или голяма торбичка желаете ? -Не ви ща тъпите найлонови пликове . Откакто видях на какво прилича една поляна между две поморийски села осеяна с милиони от тези торбички / чудно как са се озовали там / не полвзвам такива торби.Нося си от къщи торба от плат. | ||
Най-отгоре | | ||
ultra_nafta_svishtov |
| ||
Гост | "Кметеееее, намери кой да вземе нафтата...." Ето ви сега решение - намери Танев и сие,те ще си мрънкат редовно и има да им дава парцели и поръчки докато се изясни, а те ще си питат патето и то не защото са много зелени. Просто правят като Порточана - дай на масите зрелище за да им отвличаш вниманието. а ние нали това искаме, да се продава нашето зрелище???? | ||
Най-отгоре | | ||
ultra_nafta_svishtov |
| ||
Гост | За чантите - екстра, ама ще бъде временно... | ||
Най-отгоре | | ||
strannika |
| ||
Гост | абе пичове нз дали е тва темата ама общината кога ще гласува бюджета? | ||
Най-отгоре | | ||
noemis |
| ||
Гост | Не е готов още! И аз слухтя за него отдавна, но няма нищо изнесено дори като обща рамка (или поне проекобюджет). Чакаме и се надяваме ;) ! За сега само това: Започват публични обсъждания на бюджета на общината Източник: News.Burgas24.bg От началото на следващата седмица започва публично обсъждане на Бюджета на община Бургас за 2010 година. Проекто-рамката не се различава особено от миналогодишния и ще бъде около 165 милиона лева. По думите на представители на Комисията по бюджет и финанси в местния парламент това е реалистичен бюджет, като се има предвид състоянието, в което се намира икономиката на страната и респективно община Бургас. Обществено обсъждане ще се проведе на територията на всяко едно от населениите места на територията на Бургаска община. На срещите ще се акценгира върху различни приоритети в зависимост от спецификата на населеното място. [ Редактирано вт яну 05 2010, 19:03 ] | ||
Най-отгоре | | ||
ultra_nafta_svishtov |
| ||
Гост | Публично ще рече, че могат да присъстват всички... | ||
Най-отгоре | | ||
green_boy91 |
| ||
Гост | Това ще е добре 6uyj:) ако е така трябва да ги агитираме да гласуват за нас както ние за тях rfger:) [ Редактирано ср яну 06 2010, 00:18 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|