Форуми
Отиди на страница   <<      
Редактори: ji
Автор Отговор
strannika
ср яну 06 2010, 15:59
Гост
green_boy91 написа ...

Това ще е добре 6uyj:) ако е така трябва да ги агитираме да гласуват за нас както ние за тях rfger:)

rfger:) дае ний ако напраим такава агитация както те праят преди избори ше не разберат и в дубай
Най-отгоре
ToNkaTaaa
пн яну 11 2010, 19:11
Гост
От неска трябва да са почнали гласуването на бюджета.В близките дни трябва да стане ясно колко пари ще ни дадат.
Най-отгоре
nafta youth again
пн яну 11 2010, 20:19
Гост
да има кажат да побързат ,че "звездите" на пазара си изпонамериха отбори :D
Най-отгоре
valjoooo
пт мар 12 2010, 17:24
Гост
-ВРЪЗКА-
Най-отгоре
noemis
ср мар 31 2010, 01:05
Гост

Бургас в паника за Нефтохима
Тръгнаха слухове, че Русия мести рафинерията в Румъния или Хърватия


Паника, че затварят "Лукойл Нефтохим", разтърси Бургас. Според слуховете руската компания майка възнамерявала да затвори комбината. Огромната рафинерия щяла да бъде редуцирана до складова база, а производството - изнесено изцяло в Румъния. Според друга мълва пък мощностите щели да бъдат изнесени поетапно в Хърватия. Такива бяха намеренията на "Лукойл" още при приватизацията на бургаския завод преди 11 години, твърдят запознати със сделката от 1999 г.
Притесненията на местните хора се засилиха на 31 януари, когато рафинерията спря за планов ремонт. В първите дни на март преработката на нефт отново тръгна. Работниците обаче са на нокти. Ако страховете им се сбъднат, спирането ще повлече невиждани досега фалити на стотици фирми, обвързани с производството на нефтената рафинерия.
Напрежението нарасна, след като вчера президентът на "Лукойл" Вагит Алекперов дойде на изненадваща визита в София. Той остана у нас няколко часа, срещна се с шефа на българската компания Валентин Златев и отпътува.
Визитата е рутинна, Алекперов дойде на съвещание, съобщиха от пресцентъра на "Лукойл". Оттам категорично отрекоха намерения за спиране или преместване на комбината. "Работим в съвсем нормален режим и за спиране - временно или постоянно, изобщо не може и дума да става", категорични са от "Нефтохим".
Експерти от енергийния бранш обаче смятат, че слуховете никак не са случайни. Така руснаците се опитват да ни извиват ръцете за големите енергийни проекти АЕЦ "Белене", "Южен поток" и Бургас-Александруполис. България ги сложи във фризера, докато намери икономически ползи и политическо споразумение.

Елена Димитрова
paper.standartnews.com
Най-отгоре
toyourass
сб апр 10 2010, 15:18
Гост
Ниама такова нещо , аз работиа в нефтохим и напротив даже в края на годината започва да се строи огромна фабрика ( Крекинг ) около 4-ри години ще се строи , там са инвестирани милиарди ниама начин да се затвори , по вероятно е да се продаде .

от ляво има транслатор, другия път го използвай!

[ Редактирано сб апр 10 2010, 15:49 ]
Най-отгоре
Отиди на страница   <<       

Иди:     Най-отгоре


Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF
Powered by e107 Forum System