Форуми
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Темата е затворена
Автор Отговор
ji
ср юли 23 2008, 08:27

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
абсолютно си прав
проблема е във формулировката която извади АК и която е грешна
Олимпик не просто нямат намерение да участват занапред а от 3 седмици просто тима не съществува
това беше специално уточнено с капитана на тима
предложението за замяна на отбора, който ще участва в баража беше дискутирано сериозно и специално се допитахме до капитана на Олимпик за статута на отбора му като му беше разяснено каква е разликата между обикновено неявяване или разпадане и несъществуване на отбора му
отговора беше че такъв отбор като Олимпик Изгрев от няколко седмици вече не съществува
това беше и причината отбора за баража да бъде сменен
обикновено неявяване щеше да донесе обикновена служебна победа на другия отбор на баража

позоваването на правилата на лигата е неоснователно след като това кои отбори се класират в по-горна дивизия, кои изпадат и кои играят бараж беше определено не в правилата а в конкретната програма за сезон 2008 изработена на базата на отборите участници за конкретния сезон
в правилата такива неща няма

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
summerborn
ср юли 23 2008, 09:33
Гост
Малко преди да тръгна за работа, проверявам форума за нови мнения.
Прекарал съм вече три часа опитвайки се да уча, но не би. В главата ми се удрят само няколко мисли. И те не са свързани с това, което се опитвам да науча.
Идват края на сезон, започнал в началото на годината, заедно с новата ми работа. Започна в началото на годината, защото тогава се сформираха комисиите, трябваше да се започне работа по определяне на терените, програмата, решаваха се няколко фундаментални въпроси. Всичко това ми коства безсънни нощо, от работа, вкъщи, а мислите ми все бяха около лигата и какво има да се направи. С кой да се говори, говоринки по скайп, решения...
Януари и февруари отлетяха, работата, за която получавам заплата ми куцаше сериозно, бях като махмурлия всяка сутрин, несръседоточен и немислещ за работа. Открадвах всяка свободна минута за разговори по лигата с УС, с комисиите.
А бе, отврат си беше, но всичко беше заради Нафтата, да съберем повече фенове, да направим колкото се може по-добра организация.
Първият шок беше още след първия кръг и онзи скандал. 4 дена след този кръг аз говорих с кой ли не, опитвайки се да помиря страните, да намерим някакъв компромис. Нали все пак всички сме Нафта фенове, имаме обща идея, и ритаме за удоволствие.
Но не би, втория кръг едва се проведе. Малко след това разбрах някои неща и се отвратих, но жарът и желанието лигата да я има (ще я има и без мен) и да съм част от нея ме оставиха в играта.
Последваха няколко седмици на неорганизиран хаос, поемане на допълнителни функции от моя страна след един бойокот на СДК.
Част от УС преди това беше забягнало нанякъде, но нейсе.
Както и да е, нещата се стабилизираха (не благодарение на мен, а на УС).
Започнах да си чакам отпуската, та да си дойда и да се видя с всички вас с няколко изключения. Всъщност, това че ще седнем на маса, ще пийнем, ще полафим ме крепя през март и Април, работата ми се закрепи, започнах да отделям повече време за нея. Осиферчих се.
Дойде отпуската, час и половина полет ми се стори цяла вечност, да не говорим за автобусното пътуване до Бургас.
Бях си в Бургас, скоро щях да се видя с вас,...
И тогава дойде онова, което не трябваше да идва и стана супер гадно. Патерици и доктори. Проблеми с болничния, проблеми с докторите. Както и да е, минаха два месеца до юни, станаха бели що имаха дастават, върнах се на работа, където разбира се имам все още проблеми заради това което ми се случи на 29-ти Април.
Имено тези проблеми в последните месеци ме възпираха да взема по-активна роля в АК. Вършех необходимия минимум, нещата си вървяха (което отново показва, че може и без мен и че няма незаменими личности).
Та, да продължа...Това което се блъска в главата ми днес сутринта и от няколко седмици е дали трябва да остана в АК, дали трябва да продължа с помощта си за лигата(чиято помощ не е кой знае какво и се вижда че нещата могат и без мен и без всеки друг).
Обаче днес след като прочетох няколко мнения във форума, очевидни заяжданки и злобни забележки на мен лично ми писна да се занимавам с лапешки истории на големи хора с комплекси, на лапета без комплекси, на ощипани госпожички и на постоянно недоволни хора.
За радост или тъга, УЕФА няма да отнеме лиценза на БФС и ние не можем да кандидатстваме за лиценз та шампиона да играе в ШЛ. Разбирам че с оглед на класирането и групата в която играе всеки отбор приходите от рекламни права, спонсорства и т. н. са различни, но аз лично нямам намерение да обирам само помията.
Решавам и това е Баста, Хау!
Цялата събрана документация е предадена на УС.
Схема за програма с 3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15, или 16 отбора в група също е направена и предадена на УС преди доста време.
Няколко правила бяха преобсъдени вероятно ще бъдат сменени за следващия сезон, други правила сигурно ще отпаднат, но аз не знам кои и как. УС ще решава.
Най-големият проблем остава със събирането на протоколите и несериозното отношение на делегати и съдии. Друг проблем е с грандоманията, която започна да настъпва в лигата и псотоянните претенции от няколко лица от А и Б група.
След около 11 месеца ми предстои много сериозен изпит, изпит за който вече съм закъснял с подготовката. Имам намерение да го взема от раз дай Боже. Взема ли го, парите ще потекат и ще купя Нафтата. Тази пътека избирам аз за помощ на отбора. Другата пътека, тази по която се оптивах да вървя паралелно от януари насам се оказа пълна с кал и буренаци. Нямам достатъчно големи ботуши да я пресека.
Смятам да "изпълня договора си" дофактическия край на шампионата. За купата би трябвало да търсите нов човек.

Как казват хората за ситуацията, която се създава тук, както и в цялата ни държава - Пошлост.
Най-отгоре
ji
ср юли 23 2008, 18:00

благодарим на summerborn за страхотната самоотвержена работа
той може само да служи за пример за ентусиазъм и отговорност
надяваме се че ще се намери човек който да го замести успешно

Най-отгоре
ji
ср юли 23 2008, 22:41

понеже в момента организацията на лигата пада върху плещите на 4-5 човека а някой комисии дори не функционират изобщо и в същото време това няма как да продължава по същия начин моля отборите да помогнат с предложения от собствените им редици за отговорни хора които да се занимават с това
търсим членове за всички комисии
търсим достатъчно отговорни хора които да се захванат и да вършат работа
хора които са готови да отделят по 3-4 часа в седмицата за това
моля всеки отбор да предложи хора от своите състезатели пращайки писмо на адрес
ak @naftata.com

след напускането на summerborn реално провеждането на турнира за купата е поставено под сериозно съмнение
трябва бързо да намерим адекватно решение
ако в кратки срокове не се намерят достатъчно на брой авторитетни и сериозни хора с желание да се занимават с администрирането турнир за купата този сезон няма да има

ако нещата не се получат това би означавало че просто всички ние участниците в лигата имаме нужда от по-дълга почивка за да съберем ентусиазъм и подновяването на първенството през 2009-та би било едно логично решение на проблема

[ Редактирано пн дек 22 2008, 13:19 ]

Най-отгоре
Decimator
чт юли 24 2008, 00:17
Гост
Изцяло градивно предлагам на Ji да декларира от името на УС ненамеса в работите на комисиите. Също така да има ясно разяснение, кой от УС с кои ресори ще се занимава. Тогава може и да потръгнат нещата. Всъщност, според мен мястото на summerborn е в УС. Това, че сега се е отказал от АК, не вярвам, че ще повлияе на отношението му към Лигата.

[ Редактирано чт юли 24 2008, 00:20 ]
Най-отгоре
ji
ср юли 30 2008, 12:46

до момента 7 дни след предното ми мнение тук има 2-ма човека заявили желание да помагат за организирането на лигата
крайно недостатъчно

от тук нататък ще тече процес на сформиране на комисии
ако успеем да направим работещи ефективно комисии достатъчно рано за да имаме време да проведем турнир за купата тогава Купа на Зелената лига ще има
ако не няма

лично за мен беше особено обиден факта че от 84 човека които трябваше да получават медали в неделя присъстваха едва 15тина
в Б група от 3-те отбора които трябваше да награждаваме имаше общо 5-6 човека
по 2ма от отбор

после цяла вечер се чудех защо си късаме нервите и си губим времето да правим награди медали купи когато накрая няма кой да прояви минимално уважение и да дойде да ги получи лично

[ Редактирано ср юли 30 2008, 12:47 ]

Най-отгоре
valjoooo
ср юли 30 2008, 12:58
Гост
незнаех че на баража ще има награждаване и на "Б" група иначе щях да кажа на поне още 4-5 от отбора да присъстват нямаше да откажат

Най-отгоре
Chandlar
ср юли 30 2008, 14:10
Гост
ji написа ...

до момента 7 дни след предното ми мнение тук има 2-ма човека заявили желание да помагат за организирането на лигата
крайно недостатъчно

от тук нататък ще тече процес на сформиране на комисии
ако успеем да направим работещи ефективно комисии достатъчно рано за да имаме време да проведем турнир за купата тогава Купа на Зелената лига ще има
ако не няма

лично за мен беше особено обиден факта че от 84 човека които трябваше да получават медали в неделя присъстваха едва 15тина
в Б група от 3-те отбора които трябваше да награждаваме имаше общо 5-6 човека
по 2ма от отбор

после цяла вечер се чудех защо си късаме нервите и си губим времето да правим награди медали купи когато накрая няма кой да прояви минимално уважение и да дойде да ги получи лично

така е за жалост...

[ Редактирано ср юли 30 2008, 14:11 ]
Най-отгоре
Le1bala
чт юли 31 2008, 01:53
Гост
Александър Георгиев от нашия отбор изявява желание да участва в организацията на КУПАТА... за контакт с него:
Skype - sashkoy_soccer
Най-отгоре
niko_nsg
чт юли 31 2008, 02:26
Гост
Шо не спиш ве Ники ?! ;)
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF